MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, januari 30

Fettopaddor är irriterande saker...banta eller håll käft!

Är man som smal, ondskan personifierad av alla misslyckade bantare?! Alla dallriga, fluffiga personer verkar anse det...jag är så jävla trött på höra folk tänka högt om hur jag ser ut!

Avundsamma elaka kärringar, som uppenbarligen tror att bara för man är smal, så äter man antagligen inte och OM man äter, så spyr man säkert sekunden efter?! Blev så förbannad härom veckan på en skata som komenterade mitt yttre, helt ut i luften. Jag lovar...hade jag haft ett arsle stort som en ladugårdsdörr, med textad skylt om bred last...så hade hon ALDRIG vågat öppna käften!

Men när man är smal, så verkar allmänheten tro man följer i aneroxians ledband, det frågas äter du gumman, men lilla du...du måste ju börja äta lite. Skulle vilja höra de som sa till en överviktig, eller till alla de där hysteriska kontorsbantarna att släppa pralinerna i tid, eller be dem sluta dricka grädde eller vad de nu kan tänkas inbilla sig orsaken är!

Tanten som fick mig explodera...verkade sinnesrubbad, börja nypa sig själv i hullet & fråga massa idiotiska saker om vikt...tillslut fick jag fan nog å svarade: Ja, när man ser fettopaddor som dig, så undrar man ju lixom vilken karaktär du har...ja menar, med alla tidningars bantnings råd, tv program om fett/träning så hur i helvetia kunde du misslyckas så grovt?!
Kärringfan bara gapade! Pepprade på...och jaha, du är en sån där som käka chokladpudding i sängen, sen gömmer du byttan å påstår att du bantar men inget händer, ser ju att du har 4 fettvalkar på vardera sida av ryggen. Kan ju inte kännas så kul, är du inte rädd för att dö i förtid, kloggade ådror å sånt?! Men släpp chipspåsen, så ska du se att du blir lika smal som jag, kanske inte lika snygg...du är ju nästan 60 så man kan ju inte förvänta sig underverk (hon såg ut att vara 45 år).

Illröd i fejset pep hon något som ej gick att uppfatta, men där sprängde jag hennes självgoda ego att uttala sig om mig. Hon kommer ALDRIG att öppna käften till en smal person...tyvärr kommer hon oxå gina i vassen detta år med, men hon har vanan inne...så keep it coming bitch!

Det intressanta är...om du är "tjock" så finns det en miljon råd om hur du kan förändra ditt liv, visst det kostar att anstränga asset om man vill tappa kilon. Men tänk oxå...det tog ÅR för dig att låta häcken förfalla, så det lär knappas bli en kort väg att bryta beteendet, ändra kost...och jag är ändå glad att jag kan käka allt, men mitt problem är snarare DET HÄNDER INGET.

Tror du det är så jävla kul, att stirra på vågen & undra om man kanske ska trycka en liter grädde för öka ett gram?! Tvinga sig själv käka ÄNNU MER?! Kan säga...så länge man inte är anorektisk, så finns ingen hjälp att få...vilka sidor kan vi surfa på om fetta på asset till beach 2006?! Visa mig det, om du kan! Visa mig den veckotidning som skriver bli fet på 4 veckor??? Sett det, läst det?!
Nä...men då så, inse att det finns omvända problem...och så länge du är beredd att kritisera andra, va beredd på att du sätter dig & ditt fluff på spel...finns folk som ger svar på tal!

Har man inga medicinska orsaker, alla världen är tipptopp och försöker få både dietister & läkare att ge en tips om hur man fettar på sig, men får svaret "du är ju trendigt smal, alla vill ju ha en kropp som dig" men vet du, det SKITER jag i för JAG kanske vill ha ett ass som bounca back på låret...får inte jag det då?! För idealet säger att jag passar mallen?!

Fuck that, vi är alla olika...ok, mår inte dåligt av det...men det stör mig ibland, speciellt att alltid ska utmanas till att redogöra för omvärlden vad fan jag käkar, eller OM jag ens käkar.

Säger bara skit i det du, jag kommer troligen ändå leva längre än dig... för jag är inte bitter, lider inte av hur andra ser ut...ligger inte sömnlös & inbillar mig att jag skulle bli "bättre människa" eller ha ett annat liv om jag fick lite kilon.

Jag är den jag är, kan jag få vara det?! Kan DU vara nöjd med din kropp oxå?! Bara lite? Eller åtminstånde hålla kakhålet stängt...det är så jobbigt när du frustar dina kaksmulor på mig...gillar det inte!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Är så glad att jag hittade hit. En blog helt i min smak. :-)
Tack för att du delar med dig.
Har en kusin som är pinnsmal som i hela sitt liv fått höra glirningar om att hon måste ha ätstörningar, anorexi etc. Hon äter som de flesta och har INGA såna störningar men det verkar folk inte fatta. En del fattar inte att alla är vi byggda på olika sätt. Fördomar fördomar fördomar.
Min äldsta dotter är också pinnsmal och äter normalt och hon får också höra gliringar. Bara för att hon är naturligt smal. Visst några kilo till skulle ju klä henne bättre men inte fan ska man tvinga henne äta smör bara för det. Grouse.
Tycker det är så synd med alla fördomar hit och dit.
Är själv en fettopadda *heh* men har varit pinnsmal en gång i tiden så jag vet hur det känns när fettopaddor sätter igång med istt kackel. :-)

måndag, januari 30, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

:-)
Jag måste visa syrran detta, som undrat hur fasen man går upp i vikt.

Du blir min mentor tjejen!
Ang att ge svar på tal.
GUD vad skönt att höra dig svara.
Nu törs jag mä.
Ha det bäst!
Kram!
Ankie

måndag, januari 30, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Jag tycker oavsätt vikt, så ska folk inte ta sig friheter att komentera ens ass...vare sig man behöver två stolar att pallra upp under, eller om man får plats på armstödet!
Det hjälper inte att komentera, det förändrar inget!

Ibland är det medicinskt, ämnesomsättning eller så är det bara generna! Så be alla skita ner sig som öppnar munnen, var glad att just DU lever & va stolt hur DU ser ut, det är din ensak...inte omvärldens!

Och Nina...du har stått på bägge sidor av staketet, är du en sämre person nu eller?! *S* Nä, exakt!!!

måndag, januari 30, 2006  
Blogger RedAngel said...

Tack Maria, men det är sanningen i vitögat *S*
Take no shitt!!!

måndag, januari 30, 2006  
Anonymous Anonym said...

haha du e störtskön!! Gillar din stil asmkt! Önskar jag skulle ha hälften av det modet o stå upp för mig själv, inte låta mig köras över av avensjuka, antagligen då, idioter!!

//Carro "bengeten?" igen:)

lördag, februari 18, 2006  
Blogger RedAngel said...

Mycket kan man svälja...men ta mig fan, när tant börja rycka sig själv i hullet...nä då fick jag banne mig nog!

Bara dra igen kärringen en gång för alla! Det e fan INTE ok att behöva lyssna på sådant crap... vare sig man e tjock eller smal!

söndag, februari 26, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home