MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, januari 25

08:a 8 varv i rondellen eller teoritankar...tankar i teori?!




Shittyshittyshiiiit.... kom på att imorgon har jag mitt najsiga kunskaps prov för körkort!!!

SKIT...har inte ens hunnit öppna boken under veckan, så det kommer ju gå finfint det här, käpprätt åt skogen!

Ok, är inte helt efter...klarade 68 poäng på ett gratistest på nätet...men där var det inte en endaste fråga om rörelse energier, kultryck eller de där förbannade uträkningarna om du öka hastigheter & när e du framme i helvetet? För tidigt, eller för sent?!

Har ju insett att skolpatruller inte har befogenhet att att stoppa mig, dela ut böter. Har insett att cyklister har alla möjliga & omöjliga regler när de korsar gator...och att man troligen om man missar dem, kan ta dem med bakdörren om man har en kompis i baksätet som utövar grupptryck!

Men asså...måste man räkna reaktionssträckor?! Räcker det inte att man sätter foten på bromsen "intar bromsberedskap" och stannar typ 2 busslängder längre fram?!

Och vad är det för fel med att köra i vänster körfält, när man får kastvindar från vänster??? Asså om jag vill bounsa fram & tillbaka in i vägräcket, så är det väl bara lite extreme sports?!

Hmm...troligen när jag lyckas få mitt körkort, så kommer jag att lasta lösa föremål i bilen, dra i handbromsen på isig gata...bara för att testa den där fällknivsverkan & se om man kan öka kultrycket med katastrofwiren istället?!



Kan riktigt se mig själv komma pruttandes på vägen, med en blinkande polisbil framför... en konstapel som veva med handen & jag kör om han & vinka glatt istället!!!

Tycker det är såååå intressant att läsa teori...seriöst, om jag nu ska ta mig från punkt A till punkt B, så kan jag väl för fan gå till maporama & skriva in min flyktväg...menar färdväg... och genast får jag fram HUR lång tid det tar OCH bonus...får en hel karta på köpet med detaljer om vilka vägvisare jag ska följa och vägnummer!

Och om jag nu ska envisas med en släpvagn, så kan man ringa papsen så kan han visa hur man kopplar en katastrofwire på rätt sätt...för det står faktiskt inte i boken om HUR man gör, utan hur man INTE gör(eller en bild på en felkopplad lina). Så aha...vad ska det vara bra för...finns väl personal på macken man kan fråga!

Och ÄNNU roligare...man ska vara där en halvtimma innan, för att ta ett foto?! Skitkul hörrö du eller...fortvarande förkyld & snygg...så nu ska man plågas i 10 år varje gång man drar fram körkortet...JOOO det ÄR jag, va ledsen? Inte då...tårar från när jag nös!

Eftersom när jag sist plåta mig, för mitt legg så VET jag vad det innebär...va höggravid då, så har man haft dörrvakter som lyft ögonbrynen & undrat om man låna legg av kusinen, eller att det va falsklegg...man ba NEJ JAG VAR FET SOM EN KOSSA...ja jag VET att min näsa mer såg ut som en potatis, hade en dubbelhaka men jag hade en inneboende i mig...och jag bodde i kastrullen.

Känns som det nästan blir samma sak igen...fast nu när man parkerat på cykelväg, gjort en U sväng fast man inbilla sig stenhårt att man saxsvängde sörrö... & polisen undra vafan man syssla med...så tar man upp kortet och...vem fan e det där? Det är inte du, nu åker du in lilla kissen...sådär får man INTE göra ajjabajja!

NAAAH...fast hehe...kanske inte ska ha körkort, med tanke på att min bilskollärare anser att när man åker med mig, så är det som en rysk roulett...korrigerade genast honom, han åker faktiskt med serbtaxin...och om vi maxar tjänstevikten så får han helt enkelt sitta i bagageluckan om han inte berömmer min våghalsade körning!



Finns inga skymda utfarter....det finns gaspedal!!!