MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, januari 29

(gör som min hund, blundar å fnyser)

Shitt oxå, nu har jag ÅTER IGEN satt mig i snälla fällan... I ett sinnes svagt ögonblick lovade jag bort min kropp för slaveri!FAN!!! Så imorgon ska jag hjälpa till att rensa ur mormors lägenhet, rensa källaren, bära saker, leka sekreterare och allt det där NOT så funny!När lär man sig??? Ungefär när ryggen trillar av? När armarna släpar i backen?!

Har tusen andra saker att ta itu med istället, men nähe! Blir så irriterad på mig själv nu! Håller på sluta röka oxå, så man är sådär skön att umgås med...håret står på ända, man talar osamanhängande...kanske även i tungor?! Vet inte vem jag såg i spegeln imorse...var det jag, eller ett vrak?! Undrar vad cigg räknas som? Tunga droger eller?! Med tanke på att man kan snappa över och i nästa stund vara rabiessmittad, fragda...glödande ögon, skallebank, för att i nästa stund nästan sitta och vagga, minnas sina gyllene moments med ciggen, min vän pinnen & jag!

Känna hur det fina lilla paketet glänser i guld, pinnarna ropar mitt namn...söker uppmärksamhet and YEPP FIRE IN THE HOLE...take couver.När dimman lagt sig...nasty girl, baaad girl FY DIG!!!Om jag käka piller?
Hahaha nä, tyvärr...inte heller dokumenterad galen men en snudd på i dagsläget Spanat på tips om att sluta röka...ÄR JAG GALEN, så är fan dom GALNARE!!!
Att t.ex. fylla en liten behållare med vatten och fimpar...varje gång man är lite sådär smokey, så ska man sniffa där?!TJOOTJENA...eller hur!!!!

Har väl förfan inte tänkt fräta bort näsbenet, dö i kväljningar, behöva terapi resten av mitt liv!!!Snart är väl bästa rådet att skaffa sig en elpistol å blasta sig själv medvetslös?! En form av egen elchoks terapi, nästa steg är att lobotomera sig själv & använda hjässan som askfat...all in the name off quit smokin?!

OCH... Hmm...btw,väljer att vara förälskad då...cigarettromantiker på hög nivå=/
FÖRESTEN...Är jag stönig idag eller är jag?! Bästa av allt...jag VET att jag är det!