MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, januari 31

min mor, datanörden...?!

Snacka just m. mamsen...hon skulle in på sin hemsida, för att läsa sms, eller msn??? Eh?! Hon är ju så jävla rolig framför datorn...man nästan DÖR varje gång!
Hennes musföring...veva med den i luften, liksom kraffsar med den en meter ovanför musmattan. Sen hennes hemsida, det är då mailen... sms eller ibland msn är då meddelandena. Vet inte huuuur många ggr jag försökt lära henne att bara LOGGA in.

Att hålla reda på vart man skriver användarnamn & lösenord...eller komma ihåg dem, hon blir så stressad av bara tanken att det blixtra i skallen på henne & allt kortsluts!

Sen råka det komma en popup, så dör hon nästan...då är det systemkrasch enligt henne. Hon vet att jag skällt på brorsan att man inte ska radera filer...så då tror hon att om man skriver fel, så kommer följdaktligen hela burken detonera!!!

Och vart hon skriver in adresser är ett mysterium...att man stänger på kryss, näe...verkar vara en blåsning oxå så burken brakar! Har sagt åt henne att pillra runt själv, för att bli bekväm med hur man gör.

Hon är snabb så uppfatta slang & missbruka det...fast uttalar allting fel, så man fattar inte ens vad hon snackar om. Speciellt engelska uttryck, man ber henne säga det om & om igen...för att garva sig blodig!
Cash tex...när hon uttalar det...man vet inte vad hon säger, tar tid att tyda hennes väsande om kejs?!

Vet inte hur många ggr man bett henne sluta snacka slang & hålla sig till det hon kan istället! Hon vill väl verka hipp eller nått, men misslyckas så totalt att man dör av skam!

Ska inte ens snacka om det ringer på hennes mobil, det där raffsandet, utvältning av väskinnehållet, hon vet aldrig vart mobilen är...ett tag hade hon en trudilutt som vi kalla General Custer...lät som den ridande cowboy låtarna!
Nu har hon Bob Marley...No woman, no cry...*S*! När hon ska spela cool & svära på engelska, så låter hon exakt som den galna snubben i Copps, när han freaka ut i skogen.

Min son garvar alltid & ber mormor säga mother fucker...moda fokker är väl ungefär det hon piper ut...sen garvar han & jag så vi håller på dör, ber henne säga andra ord. Bitch...blir bisch

Hon är ju skön på så sätt, bjussar på sina galet förvrängda ord & blir inte sur för att vi garvar häcken i bitar!

Nu ska jag häcka vid den andra burken...och Anki...lider med er, som är tillfälligt tv lösa...kan fan inte vara kul i den här årstiden!!! Eller har du vid det här laget sorterat tandpetare & ställt kryddburkarna i bokstavsordning?!

Vet att det är ungefär sånt vi roade oss med på sommarstugan, innan vi tvinga papsen införskaffa en TV dit!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hahahahahaha!!! Din beskrivning där av din mammas "mus"-föring!! *asgarv*!! Låter precis som min mamma!!

onsdag, februari 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

:) det e ju lixom lite speciellt med dom, när de veva i luften... man kan ju inte låta bli att beskriva det!

onsdag, februari 01, 2006  
Anonymous Anonym said...

men herregud, det later ju som en exakt kopia av min mamma... freaky!

onsdag, februari 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

scary...är alla mammor lika bindgalna framför burkarna?!

morsan e skitförbannad på att det bara finns pensionärskurser och att alla hennes otacksama barn garvar & ger upp?!

inte insett att hon själv är lika stångad som en grottapa, när det gäller att LÄRA SIG!

onsdag, februari 01, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home