MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, januari 31

Mina nya grannar verkar ha en flykting i garderoben, som försöker hacka sig ut med en sked eller nått?! Kanske de försöker skicka morsekod med sina knackningar?!

Vet faktiskt inte vad som felas, de verkar åka rollerblade oxå mellan varven?! Sen mördar de någon minst en gång i veckan, släpar liket över parketten!!! Jag är ÖVERTYGAD om att det faktiskt är så! Och de lever på gorbys piroger...för varenda dag, så stinker det micrad gorby i porten?!

I min förra port hade jag en hasare över mig, som hasa med fötterna över golvet...fast lyckas banka med hälarna samtidigt?! Verry strange! Innan det hade jag en galen, senil dam ovanpå mig...hon hade en fax som måste vara utrustad med förstärkare.
För varenda gång skiten drog igång så pep, knastra & tjöt det så man blev galen...tro inte att hon va STENDÖV oxå?! När hon kolla på bingolotto...så va man tvungen att sätta sig på TV´n för att kolla om man kunde via vibrationen i asset fatta vad som sas! Sen trilla hon ur sängen MINST 3 gånger om natten, yla hjälp i en timma...antagligen tills hon själv vakna!

Hon pissa minst 17ggr/natt...vettefan hur, för det skvala & skvalpa så man vaknade?! Måste väl haft ett inbyggt suroundsys. på muggen eller nått...eller så hade vi papperstunna japanesväggar, som lura ögat att tro det va betong?! Men man kände sig trygg med tant agda...man kunde inte ens fisa, utan att det fladdra bakom gardinerna!

Naah...nu lämnar jag er, för att leka den svenska kocken i köket...jonglera lite stuff & hoppas att min lilla dvärg inte leker dexters laboratorium & analyserar varenda misstänkt föremål i tallriken...är inte på humör att få käket dissat!

ÅH...nu rullar grannarna boll...naaaajs, om dom vill veta hur djur gör... så kan jag skicka upp hunden & leka med dem *mutter*


Mitt snodda citat för dagen lyder "en fis på tvären" diagnos av dr...om att bli hemskickad från akuten, utan hjälp, med bebben på armen!

Naah...pallar inte leka att jag kan adda länkar på rätt ställe, lider av dyslänkxi sörru, kom jag just på!

Hitta en skön bloggare som fräser, så jävla skön att läsa...bäverkalsoner, trängselavgiften (klar favvo) & ryssar http://arg.blogg.se/

Här är en annan arg morsa...så sköna inlägg att man slipper kittla sig själv för å garva http://hata.blogg.se/