MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, februari 28

I know you wanna..`*BEEP*

Har ju råkat zappa in på de här "Hjälp mig sätta på min partner jag vet inte vad jag pysslar med när kläderna faller i backen"-programen eller...förlåt mig sexinspektörerna mohaha! De kör ju den här svenska versionen och för mitt liv så skulle jag ALDRIG tillåta någon jävla kamera som visa upp mitt sovrum för hela svenska befolkningen & mina grannar och sitta där som ett byfåne och tvinna fingrar i förtvivlan över att jag inte kan fälla min partner & få min vilja igenom *S*!

Hur svårt är det på en skala att säga "I like it like this and that" eller "How do you wanna..."?! Och egentligen...man behöver knappt ens fråga, för man märker ju vad som går hem och inte. Lite fantasi har väl aldrig skadat i sängkammaren, men sure vill man leka fina lilla flickan som inget vet...så vad skulle man annars få än en fummlare?! Jag var ju inne på det här ämnet redan tidigare, då de körde de engelska programen & höll på trilla av pinn redan då de snacka om att det skulle komma svenska versioner!

Och de där inspektörerna...*S*...amen fyfan, jag skulle aldrig ens klara av att se seriös & djupt faschinerad ut (säkert snuskiga gluttare bara, egentligen *S*)...jag skulle börja garva, säga sådana saker att de blev tvärimpotenta på direkten hahaha. Och de sitter som två travhäst komentatorer medans de skådar vad som sker under/över täcket...yaiks!

Jag klarar inte ens av att se programet, blir bara så förvånad över hur...hur...ja vad ska man säga...dumma människor kan vara, hur blyg man kan vara på en skala för sin partner?! Kan man verkligen vara så skraj för sin andra halva att man inte ens kan diskutera ämnet?! Lordi lord...tack och lov att man inte är verbalt handikappad och nervös utan en galen egotripp som minsan vet vart skåpet ska stå mohaha!

Det är så man tycker synd om fummlarna som inte vet hur de ska gå vidare, eller ens våga testa saker, snacka om det...herre gud...Im a Divine Goddess...and I know it *L*...nä om man kanske skulle dra sig mot den andra skärmen & stirra på de tre X:en...hett hett...mr. Diesel and me i vardagsrummet låter fan inte helt fel!

Etiketter: , , , ,

MOPSA INTE...testet är avgjort...


Mops
Mopsen är barnvänlig, livlig och glad hund med charm, utstrålning och intelligens. Den passar bra med barn och andra husdjur. Mycket hund i litet format med stor personlighet som varierar från en mops till en annan. Mopsen är hundvärldens clown, fylld av energi och humor och den strålar sig gärna i uppmärksamhetsglansen. En mops vet hur man uppför sig. De är självsäkra nog att känna till sitt eget värde och är i princip orubbligt harmoniska. Mopsen älskar andra hundar, ju större desto bättre. Får den inte den uppmärksamhet den förväntar sig är det andras förlust, mopsen drar vidare till någon som bryr sig. Mopsen älskar att sitta i knäet, men är absolut ingen latmask. Tvärtom så är den oerhört energisk och med på det mesta, och det bästa dne vet är att få komma ut på galej. Mopsen har inga jaktinstinkter men den är väldigt följsam och lätt att få väluppfostrad.
Och du var...en pudel eller??? Testa här
Va länge sen jag slängde in en test...så jag passar på efter allt mummlande hehe

Etiketter: ,

tisdag, februari 27

Madschen...

Först av allt vill jag spotta blogger i ögat, för den snodde & kapa mitt inlägg och vägra samarbeta normalt...sen kan jag pissa på tangentbordet...och när vi avverkat detta så kan vi passa på att dissa lite mer ting!

Alla dom här enerverande spelprogramen som varenda kanal anamat...ring & vinn eller dö & brinn! Är det fler som får lätt damp av dem när de tjattrar om SAMMA sak all over? Eller när pantade brudarna som leder det påstår att det är lätt att komma fram?

Sitter & skriver sent på kvällarna och ibland är tvn på...så till slut tränger det där tjattrandet fram till öronen och man börjar lyssna...speciellt en brutta,men har inte sett henne mer...my god, hon tog livet av en...amen asså ba å sen ba??? Jag må skriva som en rövare mellan varven men de där hönsen tar priset! Och sen spelar de smarta...de kan komma på orsaker hur en underårig kan ringa in?! Väck grannen??? Mohaha skulle någon plinga på min dörr så är det käftsmäll direkt vid den tiden på dygnet, vilket dela pengar? Tss...bara ducka & dra!

Eller så ger de råd om vad man kan bränna pengarna på? Men som om folk inte skulle veta vilka hål man kan fylla, resor man vill ta & allt annat...vem fan vill ha råd av miss Öh Ba liksom handla på NK?! Och man vinner "väskan" med pengarna fast du får pengarna insatta direkt på kontot??? Ööööh...jaha & sen postar de en tom väska eller?!

Och ett tag var det brudar som såg ut att sälja andra tjänster...seriöst, behövde Loket visa bringan för att sälja bingolotter eller??? Såg en brud som verkligen hängt ut boopsen och konstant verkade stå framåtlutad?! Går det så jävla illa att försöka locka folk att ringa så man måste visa upp bomberna i något patetiskt försök?! Och may I add...det ringde rätt lite den natten trots allt!

Och inte nog med den nattliga terrorn av Ring in..ring fler gånger...så sätter man på burken på dagtid & då får man antingen köpa en superduper mopp för en lax eller så kan man roa sig med att räkna fyrkanter medans det står en hysterisk programledare och klämmer världens sämsta "käcka" komentarer.

Nä...nu ska jag återgå till andra skriverier...

testar igen...musik till skitbloggen

Den sista flåsaren...rapport från snorhuset...

Knappt så har man hunnit återhämta sig från när man spydde tarmarna ur led, så givetvis åkte man på nästa säsongs åkomma...nu frotteras man med snorsträngar, hostar upp lungorna och snackar som en avdankad gammal whiskeypundare...troligen är det svår TBC...övertygad om det. Den sista bacillen i världen....den får jag! Och man är ju som bekant så grymt sexig nu, snoken är mulle-röd, ögonen lätt blodsprängda efter sista hostanfallet, tårarna sprutar konstant som värsta drama queen... Snorpappret är slut, snart får man väl snyta sig i reklambladen & morgonblaskan om man inte kan rulla i spasmryck till affären mellan frossbryten..den där jävla morgonblaskan kommer precis när man slutat hyperventilera efter syrgas och någon form av hostdämpande mediciner....

Etiketter: , , , ,

Rapport från HK hejbaberiba koskit till midda..

Jag kan börja med att upplysa att jag äger det dyslektiska tangentbordets anfader, det sväljer bokstäver om man inte bankar in dem och tvångsläser allt ORDENTLIGT innan man skicka text...skitkul NOT! Så mao det tar längre tid & mer irritation när man ska skriva ngt och jag kommer slarva, så nu får era hjärnor hitta the missing abc!

Anyway...sportlov still goin strong, rapport från kungsans egen självutnämda little ass...dvs moi! Och inbilla er inte att jag ens tänker langa upp bilder, det är nog så krävande att banka bokstäver *S*!
Förvåning...vi var där i helgen, men vart var alla andra barn?! Seriöst...jag hade väntat att man skulle få slå sig fram i tillvaron, bli överkörd av barnvagnar, snorad på av små evil dvärgar?! Hade liksom tränat för att överleva detta svåra tillfälle...men icke då, all jävla träning i onödan.

Vi spana på downhill lallarna...my god sämst, hade jag inte en kula på magen så hade jag slängt av dem och för att visa hur man bryter näsbenet snabbast. Jag var INTE impad om vi säger så! Och klappa hundar tältet?! Skämtar de eller? Två loppbitna jyckar som sett sina bästa dagar & uppenbarligen aldrig tvagats?!
Fula var de oxå...inte en söt jycke i sikte och mupparna som hade med sig dem utstrålade KOM INTE HIT FÖR FAN om man råkade kolla åt det hållet, kom man nära tältet så tvångsflina de plågsamt och man bara DRÖM INTE! Vet inte om de byter hundar & folk...men de som satt där då MOHAHA varför kom de om de skulle blänga?!

Roligast var nog tältet där man kunde spela...och där Frasse körde kareoke med alla bögarnas toplista samt dansbands Arnes heta hits?! Frasses fru var en liten thaibrutta som såg ut som hon ville hem till palmerna istället för att skådas i dagsljus med postordermannen! Men hockeyspelen...hade hoppats på airhockey men icke..men spela roll, det var iaf kul och fotbollsborden.

När vi entrade schack hörnan så kommer Kufiska Kurre springande och börja tjattra om den där klockjäveln...och undra om de kunde spela schack?! Kidsen BLÄNGDE på gubbfan som störde dem i deras drag...man såg riktigt hur de mobbade han tyst! Till slut fick man skaka av han med ett Ja, de spelar just nu (blindstyre) & du stör(sluta tjata om klockfan innan jag timar dig när du springer)...Nej de vill INTE använda klockan. Hulliganpriser på godis...2 spänn stycket?! Fan,det e billigare på kiosken?! Sen gör de PR för stekt strömming??? Jo, säkert jättemånga barn som vill tugga strömmingsburgare?! Undrar hur de tänkte...gubben i strömmings ståndet såg ut som han skulle somna...inga strida strömmar där inte!

Skitkul utanför...sonen spöa moster i kast med rispåse, en plywoodskiva med poänghål...(vet inte om det har något specifikt namn)?! Minigolfen var just mini *S* så vi skippade det...det var inte ens sportligt för modell större kids! Såg en skitsöt ponny typ lite mindre än st bernardshunden vi såg på t-banan...tyckte synd om den, den kommer bli borstad tills den blir flintis om den ska stå där en vecka *S*!

Sen åkte vi djävulens dataride...kan ej rekomenderas om man är gravid...så man kan spy för mindre & få shaken babysyndrom direkt. Man blev skakad i en metall låda med en filmsnutt...verry roande (för barn, jag & moster mådde snarare illa).
Tre minuter för 70 spänn (barn+vuxen)...rena rama gröna lund hahaha!

Avslutade vår förfrusna dag med lite shopping och middag...ingen jävla mc D, vi skulle på restaurang! Tyvärr så pallade jag inte gå mer, valrossen gav upp (trots att jag kände för en fet jävla stek dränkt i sås & någon form av potatis...möjligen ett salladsblad), så vi hamnade på ett kinahak...där de så klart har pepsi och inte COLA som colatorsken vurmar för...vidare så orkade jag inte tänka...så beställde fritterad kyckling som troligen sett sina bästa dagar på hönsfarmen...och var fritterad till sten...?!

Och den där servitrisen...my god, så pinsam i sina fjäskiga försök att smöra åt sig dricks trots sin usla service?! Hon börja smöra för sonen...ungefär när hon skulle duka av?! Vi flinade...okej, smart strategi. Sen dumpa hon av notan, smörar ytterligare för sonen och försvinner iväg. Lägger in kortet och väntar...och väntar....och väntar, söker ögonkontakt med miss kina...å nej, hon ska fika nu så ha det bra! Det går ca en kvart, sen börjar irritationsnerven DUNKA...men din lata jävla ko, kan du för i helvete ta betalt så vi kan åka hem...detta år?!

Försöker vinka...men hon verkligen tväriggar en trots att man sitter mitt i hennes synfält?! Tunnelseende eller är kaffet så jävla gott att hjärnan stannade & väntar på besök?! HOHO...verkligheten anropar!!! Sonen va skittrött av dagens upptåg och sa skämtsamt att vi sticker nu då, vill hon inte ha betalt så får hon skylla sig själv! Den tanken hade jag redan lekt med, för nu var jag mighty irriterad och jag pallade inte baxa upp mitt ass för trapporna för att köra upp kortet i snoken på madame! Så jag reser mig upp...VINKAR sos typ och då, som av magi så kvickna kärringen till?! Kommer hasande & undrar vad man vill?! BETALENZIE DUMKOPFEN...vafan trodde du? Beundra din lathet eller?!

Återigen ett smörande för sonen...nu har hon sett att han har jättefint örhänge (?!med playboy bunnyn, plastic...?! skitsnyggt damen..mmm...kom på ngt bättre) han kanske har i andra örat med?! Man bara kan du rappa på och dra det där jävla kortet innan jag drar av dig pannbenet för fan?! Hon lämna slippen med ett drypande smile...SCRATCH så hade jag dragit ett sträck över extra & filibom så hade jag signat, bam...så avvek vi AT LAST!!! Jag brukar ge dricks...men int när det tar längre tid att få betala än det tog att sätta i sig hela middagen som för övrigt sög stenhårt... de billiga haken har fan högre klass på käket än "fancy china" hade & de är rappa servitörer inte senilgångare!

Men...vi hade iaf en rolig dag och man slapp få höra gnäll...det gick rätt enkelt att få med sig herrn på aktiviteter.

fredag, februari 23

Sportlov kära sportlov..

Japp, då var det dax igen...komma på aktiviteter så man slipper ha en grinig unge klistrad vid datorn eller tvrutan.

Det är ett mission utan dess like, men tacksamt nog så kan man få han på andra tankar...än är han inte en finnig tvåmeters grinig unge med lurviga ben som bara vill hänga på stan och jaga flickor eller koka hjärnan med mobiltelefonen så tryckt mot örat att man skulle kunna tro den växt fast!

Råkade höra på morgonnyheterna att det finns lite kul stuff att roa herrn med i kungsan...hehe eller är det kanske bara jag som vill klappa hundarna?! Hmm...det vette 17! Så jag gled in på kungsans hemsida för att skåda vad mer som erbjuds! Inte illa, man behöver inte följa karavanerna till de klassiska museérna...man kan passa på att förfrysa asset istället!

Mycket bra val *host*..måste bara se till att pälsa på mig så man överlever & hoppas på the kid inte blir grinig utan att man kan avnjuta en varm choklad, så där filmiskt mysigt...snölingor som dalar utanför fönstret, rykande choklad med en klick grädde, rosiga kinder...och ja...helst slippa gnäll och tjat om förbannade tv spel eller annan dynga som de kan komma på att repa den där mysiga ulliga lilla dimman som man helst vill sitta i!

Troligen kommer man förfrysa fingrarna....stampa liv i blåa värkande tår och förbanna sig själv att man inte gick på bio istället *S*...men men...det gäller att passa på som sagt, innan den finniga telefonbanditen dyker upp...för då får man åka till kungsan själv och stå som en weird kärring och fånflina åt alla andra barn, så föräldrarna får panik och slår ner en i snöhögen...så var den dagen körd *asg*!

Tyckte att downhill grejen verka cool, minns ju min egen shiny bmx och min vilda färd nedför skidbacken utan bromsar...hehe ja, det var väl på sommaren men dock lika halsbrytande farligt för det (iaf enl min far, själv var jag den ballaste av de balla) och hur coolt kan det inte vara att köra på snö?! Har man dubbdäck på cykeln då eller? Jag måste se det...jag har bestämt att vi ska ha SKITKUL imorgon...och jävlars om ungen inte vill klappa en hund *S* då blir det ingen choklad heller!!!

Skulle gärna glida några sköna piruetter på asset om inget annat, men med magen i vädret & höften åt helvete så inser jag rätt snabbt att det bara är att glömma, såvida jag inte ska tillbringa resten av mitt liv i rullstol och spontanföda rätt på isen! Det e inte alltid lika kul att vara viggedivalrossen...man får ju inte göra lika häftiga saker då :(

Och mobbad är man tydligen...satt och bara ja men DET här verkar kul, ska vi göra det?! The kid gav en en sådan föraktfull blick att man höll på trilla av stolen...allrightythen mr.Allmighty det gör vi INTE eftersom hippfaktorn var lika med minus 0!?! Roligaste med kids är att de dissar det mesta i början, sen när man låtit dem springa av sig så kan man lura på dem dett iaf hehehe...så vi ska väl se vad som händer, eller så rå-mular han en så man stortjuter mitt i stan *ASG*!

Vi åkte en gång till tyresös medeltida-vecka eller vad det hette...skittöntigt var det...amen hallå liksom hur gammal tror du jag är-stuket MOHAHAHA...gissa om det sen var svårt att slita kidsen därifrån?! Bågskytte var ashett tyligen, man kunde klappa på en ponny utan att dö i "mobboffer" sjukan...ungar *S* de är speciella OCH lättlurade hehehe....tonåringar är nog värre, men jag kommer nog lyckas infiltrera och ställa till det ändå misstänker jag!

Så japps...finns jag inte på bloggen, så sitter jag i ett isblock i kungsan...bara så ni vet

Etiketter: , , ,

Självhjälp...jo jag tackar *fliin*

En vän till mig började svamla om sk. självhjälpsböcker fast hon titulera dem som bra psykologiska böcker...själv skratta jag tyst i luren och bara jaha du...säger du det samtidigt som jag slog på nätet på de titlar hon nämde, och mycket riktigt...självhjälpsböcker. Jag har aldrig förstått mig på det här att läsa sig till hur man blir rik, får ett bättre liv eller fångar en karl och allt annat tjatter.


Allt handlar ju om hur clever är du på en skala och hur du själv kan utveckla dig...behöver man en bok för det?! Hm...mnja kanske att hon tycker sig behöva det...men i regel är de så tråkiga att man somnar eller så är mitt intresse som brister.





För några år sedan så läste jag Lycka av Laman...asså rent så där självklara saker...inte mcket nytt under solen, föga imponerande och jag förstod inte hysterin över dessa böcker?! Sett att farsans sambo verka ha identitetsproblem, hon hade en hel bokhylla full av "Sikta mot stjärnorna" "Så får du omgivningen att lyssna" "Så får du väner" och typ liknande titlar....man bara hehe...okej att jag tycker hon verka pantad...men med dessa böcker så verka hon ju seriöst störd! Förlåt mig...men...seriöst....hur mobbad är man inte om man måste läsa sådana böcker och inte fan verkade hon mer sympatisk och ha lärt sig mer för den delen...eller hon kanske tyckte hennes titlar fick henne att verka djup?!





Återigen till vännen i luren, hon började snacka om en bok som handlade om etikett...man bara ehum jaha.typ den där som heter vett & etikett eller?! Nä, det var något annat...fanns bilder på hur man dukade och allt?! Ehe...jaha...började fundera på vad hon lärt sig under sin uppväxttid som gjorde henne så osäker nu! Och alla dessa böcker hon tjattra om, jag skrattade...




Och eftersom hon snart fyller år så slog jag till och köpte en ironisk självhjälpsbok till henne,blädrade i den och asgarvade....den är sååå skön jag har skrattat ihjäl mig, den driver med allt gurus & hela baletten!

Ska ta ett exempel ur boken:

olämligt:
  • Ät inte färska grönsaker. De kommer från jorden där man begraver döda människor.
  • Drick inte vatten. Fiskar knullar i vattnet.

lämpligt:
  • Ät konserverad mat.Överkokt mat är ditt främsta försvar mot bakterier.
  • Drick sprit. Det är antiseptiskt och renar kroppens system.

Jag hoppas hon kan ta det, men boken är så klockren...driver med allt sådan, alla tipsen och råden och affirmationerna är såååå sköna. Kapitlen som Blåögd optimism, behändiga diagnoser och alternativ alternativmedicinering....man dööör ju bara, helt sanslöst rolig!

Så ska man ha någon såndär bok, så är den här att rekomendera...helt oseriös och helt hysterisk.

Ska ta ngr självhjälps medikament ur boken:

godisterapi:

tenor- för tondöva

bubbelgum- vid krossade illusioner

brända mandlar- vid halsbesvär.

Affirmationer för idag *S*:

  • om jag tappar min kristall & den går sönder, betyder det inte att jag ska dö
  • jag lyssnar inte på musik som inte godkänts av försäkringskassan
  • om det hände i mitt förra liv borde jag glömma det
  • mina falska minnen är MER traumatiska än dina falska minnen
  • JAG ÄR REDO NÄR DE KOMMER FÖR ATT HÄMTA MIG

Ja, ni hör ju själva...boken är hur skön som helst och bör finnas i varje klok människas hus & hem...gärna så man når den lätt om man har några funderingar kring livet, så kan man snabbt och enkelt slå upp ett råd.

Så jag avslutar med ypperliga råd tagna ur boken för målhantering...blev så salig av lycka så jag måste dela med mig av bra tips:

Åtgärder att vidta när du skyddar dig mot fiasko av din eminenta målhanterings lista...

  • Var noga med att inte tala om dina mål för någon
  • Hitta på enkla & enfaldiga mål som a)är lätta att uppnå eller b) som du inte bryr dig om ifall du når eller ej.
  • skriv oläsligt, tex med fel hand

Listan fortsätter...men ni kan ju fethaja vilken succe man ständigt är med dessa oslagbara råd & det bästa av allt..du blir inte robbad när du köper boken heller den ligger under hundralappen och se det som en god investering för ditt Nya, Bättre Jag *asg*!

www.bokpris.com/9177386485 (billigast är den hos www.vattumannen.se där kostar den 79kr)

Japps..mitt ypperliga tips för alla förvirrade själar där ute...skaffa dig ett ex redan idag...det är u värd ;)

Etiketter: , , , ,

fredag, februari 16

Postmannen lämnade några avier...

Jahapps...så kom paketet med lite varuprover från sempers glutenfria shit som dietisten hade tryck en lapp om i min hand, medans jag käkade på min macka med vitt bröd och räkslaffs på hahaha...och hon dog av garv & undra om jag försökte ta livet av mig?! Men wtf man e ju gravid & hungrig...så vart säljs de där glutenfria kladd mackorna?!

...Det va inte illa vad de packat ner för stuff, trode på din höjd man skulle få en kexbit, en milliliter mjöl och tre ton rabattkuponger...men icke då, en halv dinner med efterrätt och en dvd?! Fnissa lite...en dvd?! Jaha...men den kanske e bra

Och så kom mammabrallsen...se där, där fick man även godis?! Ja, som om man inte har annat för sig än att trycka saker i munnen dagarna i ända *S*...men vem tacka nej till sötsaker?! Inte jag iaf!


Etiketter: , , ,

Och..måste bara adda denna bild..

*S* Kom på här nu va, det här på listan ang fart & sånt....VARFÖR gillar jag snabba bilar? Ja, troligen för man inte är sån att man gillar att kyssa arslen hahaha!
Vilken airbag skulle du annars föredra?!

Etiketter:

Kasta på en lista oxå...

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda? Så klart...man har väl bästa taste ;)
[x] Pratat känslor? Ja, även om det tar död på en ibland då man är jourhavande teleterapin?!
[x] Tänkt på att matcha mina kläder? Hahaha...juggar matchar även annat...
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende? Så klart, om de är snygga eller söta så varför inte säga det?! tex Brorsan generar jag jämt med att säga han e snygg & frågar hur många hönor som landat i hans farm hahaha
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte? Kallas uttråkad...
[x] Funderat på namn åt mina barn? Ja, tänkte ju inte kalla dem 1:an & 2:an!
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand? Hur stor hennes näsa är då eller?
[x] Druckit Cosmopolitan? And I don´t like it...ge mig en whiskey så kan jag sjunga istället!
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"? And garvat...
[ ] Känt mig sugen på en kopp te? Hatar te....ens om jag är sjuk så skulle jag inte komma på tanken!
[x] Känt glädje över att få blommor i present? Helst annat, för jag dödar blommor men det e fint att ha hemma... men sonen hade bästa lösningen: Fick en t-shirt med en ros på!!! Barn e smarta!!!
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ? Romantik?! Hm...jag är inte så värst åt det hållet men...spontanköpt en sak som han ville ha? är det romantik?!
[ ] Blivit arg utan anledning? Bara när jag har anledning.
[x] Gråtit efter 9 fyllda år? Jag kan böla när jag blir tokförbannad...*S* böla & skriker samtidigt (fast det kanske är hysteri ahahaha)
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell? Shoppar inte där, så varför ska jag bry mig?!
[x] Pratat skvaller? Försöker undvika det, men ibland är man ju bara så trött på folk att man måste avreagera sig. Men egentligen är det ju skvaller.
[ ] Varit arg/sur utan att tala om det? Som om jag skulle kunna hålla käft då,eller *S*!!!
[x] Kramat en kille? Kramar en varje dag...eller åtminstånde kliar i håret & på ryggen :P
[x] Dansat?! Jag finns på dansgolvet om du söker mig...inte dreglandes i baren hahaha
Totalt: 17 poäng.

Min manliga sida:

[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit? Man kanske har överdrivit nångång men i regel så är jag icke svampen *S* and people know me...så onödigt!
[x] Ätit en blodig stek? En gång är ingen gång, så fethaja att det e fler!
[x] Läst en biltidning? Eller mest tittat på bilderna, dreglat och bär mig åt...jo då flera ggr!
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap? Självklart, jag är ju handywoman för 17! Lägger golv, tapetserar, borrar & spikar som värsta blåbyxan! Killar blir nervösa av mina kunskaper hahaha
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det? I många olika samanhang...jag glömmer eller pallar inte bry mig...är det manligt?! Mina vänner vet att det e bara höra av sig själva & det samma gäller grabbsen
[x] Skött grillen under en grillfest? I am the grill master! The grill king! The Grillerino!
[x] Läst en bok av Jan Guillou? Japp
[x] Läst ett nummer av Slitz? Flera..brorsan har ju massa olika vad de nu heter som man glott i
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad? But of course, men oftast smäller jag i magen *S*...kanske e en flicka trots allt?!
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza? Kan hända, tror det e min kära intollerans som gör det & mitt schvung i omsättningen :S
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ? Njet, är inte konsertmänniska direkt bara monsterbilshower på globen om det räknas?!
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person? Ajajaj (blir jag tokförbannad så finns risken där)..räknas även datorer dit, eller?!
[x]Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna? Självklart. Flera gånger. Det är ju moderna klassiker.[x] Diskuterat bröst? Typ dagligen. Mina titts ligger just nu på listettan som samtalsämne, en vännina är besatt av dem & vill plåta dem *asg* och nog fan e dom snygga & stygga!
[ ] Gjort lumpen? HAHAHAHA suckers...vill jag skita ner mig så finns det gyttjebrottning & skjuta kan jag redan...så varför ens pinas i skogen i onödan?!
[ ] Läst Nick Hornby? Tror inte det, minns inte alla böcker jag slukat...säg vad han skriver om så vet jag om jag läst...blame the senilsnöre.
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning? Brorsorna kaxade, så BAM fick de & i marocko när jag va på semester hos min arabfamilj så ville boysen testa mig...BAM så fick de så de teg! Jag må va spinkig, men jag e en seg rackare ;)
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil? Vem gör inte det??? När man blåser fram som ett flygplan så klart man e ballast i stan! Även om jag numer har en annan respekt för fart efter mina olyckor (andra mindre coola som orsakat dem)! Inget slår att trampa plattan i botten på en porsche...efter ha försökt det samma med volvokombi *asg*
[x] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar? Inte enbart, men pojkar blir så generade att de sprinklar överallt om man råka kliva in fel...men det klart att ma hunnit värdera alla med ett getöga *S* och spela fin..leta klotter på väggar eller nått annat mohaha
[x] Lagat någonting på egen hand? Ja, både det ena och det andra.
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan? Yepp, även hejat vid rinken & skriat vid boxningsringen (och framför tvn när de jabba som små tanter)
[x] Tävlat i att dricka öl? And I still rememer why I hate beer...även tequilarace...my god vad man roat sig med i sina glansdagar *S*
Totalt: 19 poäng.

Happs...min mor har ju alltid ojat sig om att jag är mer som den förlorade sonen hahaha damn hon kanske har rätt...och jag kommer bättre överrens med grabbsen.

Så..Im a wild child helt enkelt *S*...med långa naglar & ett jävla humör

Irriterande svar...


Skickade en förfrågan till en handläggare ang. vilka som omfattas av LSS-lagen & skrev ned diagnosen det gällde, eftersom när jag skådade lagtexterna så var det ju inte så klockrent om just det här skulle falla under den, även om jag hört från en advokat att det ska det.
Och så får man svaret...fyfan vilken dryg jävla människa som uppenbarligen själv måste lida av en störning om det ska vara SÅ svårt att besvara en fråga via mail...
Hej,
den som tillhör LSS-lagens personkrets kan få insatser enligt denna. För att tillhöra personkretsen ska man ha:
1. utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd,
2. betydande och bestående begåvningsmässigt funktionshinder efter hjärnskada i vuxen ålder föranledd av yttre våld eller kroppslig sjukdom,
3. andra varaktiga fyskiska eller psykiska funktionshinder som uppenbart inte beror på normalt åldrande, om de är stora och förorsakar betydande svårigheter i den dagliga livsföringen och därmed ett omfattande behov av stöd eller service.

Om du önskar mer information är det bra om du ringer mig så vi kan bestämma en tid för detta. Det är omöjligt för mig att skriva ner all information som kan ges muntligt.

Det finns en del bra hemsidor på nätet också, bl.a habilitering.nu
Ungefär här blir jag asförbannad...men skicka samma jävla kopierade text som på den komunsidan där jag fann handläggarens mailadress??? Vaddå ALL INFORMATION?! Frågade en enkel spimpel Ja eller Nej fråga...ville inte ha en faktabok i pannan!
Och hänvisa mig att söka svar på nätet??? Jaha...så att kunna besvara en enkel ja eller nej fråga går ej att göra via mail, eftersom det blir för mycket ord att skriva ned, eller...men verbalt så är det mycket enklare???
Eller varför kopierar man all text från sidan och orkar skriva 3 hela rader själv?!
Och vilken all information?! Om man omfattas av den lagen så kommer man ju sätta upp en tid då man går igenom ärendet, eftersom det varierar med behov från fall till fall?! Men att svara på rak arm Ja, man omfattas vill du boka tid?....eller Nej, vänd dig dit istället! Och dessa telefontider och köer som är sååå mysiga?!
Seriöst, vissa handläggare måste sitta på betonggolv och fått traumatiska men av det så pannbenet tjocknat till rejält...så man spelar smart & skickar exakt den text som man undrade över hurvida den gällde i detta fall?!
Så ja, personen i fråga fick ett tjusigt mail tillbaka...lätt irriterad ton givetvis, komma här och spela smartass & ducka frågan men välja att köra copy-paste historia?! Vad är det med dessa människor? Är de en egen ras eller??

Etiketter: , , , ,

onsdag, februari 14

Me love you long time on valentine...

Nu kan du ju skicka lite löve till alla dina babbar, översatt å klart ;) puss på pannan åt er alla

Afrikaans Ek het jou liefe
Afrikaans Ek is lief vir jou
Albanien Te dua
Albanien Te dashuroj
Alentejano(Portugal) Gosto De Ti, Porra!
Alsacien Ich hoan dich gear
Amharic Afekrishalehou
Arabiska Ana Behebak (till man) Ana Behebek (till kvinna) Ib'n hebbak...Ana Ba-heb-bak
Assamese Moi tomak bhal pau
Bavarian I mog di narrisch gern
Bengali Ami tomAy bhAlobAshi....Ami tomake bhalobashi.
Berber Moi tomak bhal pau
Bicol Namumutan ta ka
Bolivia Quechua qanta munani
Bulgarien Obicham te
Burma Chit pa de
Cebuano Gihigugma ko ikaw.
Chickasaw Chiholloli (Första "i" nasalt)
Danmark Jeg elsker dig
England I love you
Equador Quechua canda munani
Esperanto Mi amas vin
Estland Mina armastan sind
Farsi Tora dust midaram/ Asheghetam Farsi(Persien) Doostat dAram
Filipinerna Mahal kita/Iniibig Kita
Finland Minä rakastan sinua
Flamländska Ik zie oe geerne
Frankrike Je t'aime
Friesian Ik hald fan dei
Gaelic Ta gradh agam ort
Grekland S'ayapo (uttalas s'agapo)
Grekland (gammal) (Ego) philo su
Grönland Asavakit
Gujrati Hoon tane pyar karoochhoon.
Hausa Ina sonki
Hawaii Aloha I'a Au Oe
Hebreiska Ani ohev otach (man till kvinna)Ani ohevet otcha (kvinna till man)
Hindi Mai tumase pyar karata hun (man till kvinna) Mai tumase pyar karati hun (kvinna till man)
Hokkien Wa ai lu
Holland Ik hou van jou
Hopi Nu' umi unangwa'ta
Island Eg elska thig
Indien Mai Tujhe Pyaar Kartha Ho
Indonesien Saya cinta padamu
Iran Mahn doostaht doh-rahm
Irland Taim i' ngra leat
Italien Ti amo (mellan älskande)Ti voglio bene (vän eller släkting)
Japan Kimi o ai shiteru
Japan Aishiteru
Japan Suki desu (används 1:a gången innan man är älskande)
Java Kulo tresno
JiddishIkh hob dikh lib
Jugoslavien Volim te
Kannada Naanu Ninnanu Preethisuthene
Kambodja Bon sro lanh oon
Kambodja Kh nhaum soro lahn nhee ah
Kanada/Franska Sh'teme (uttalas som det skrivs)
Kanton Moi oiy neya/Ngo oi ney
Katalanien T'estim (mallorkanska)/T'estim molt (Jag älskar dig oerhört)
Kenya Tye-mela'ne
Kina (Se Mandarin eller Kanton!)
Korsika Ti tengu cara (till kvinna)/Ti tengu caru (till man)
Kroatien Ljubim te/Ja te volim
Kiswahili Nakupenda
Klingon qabang
Klingon qaparHa'
Korea No-rul sarang hae (man till kvinna)/Tangsinul sarang ha yo/Tangshin-i cho-a-yo (Jag gillar dig, på ett romantiskt vis)
Kurdistan Ez te hezdikhem (?)
Laos Koi muk jao
Khoi huk chau
Latin Te amoLatin Vos amo/Latin (old) (Ego) amo te
Latvian Es milu tevi (uttalas "Ess tevy meeloo")
Libanon Bahibak
Lingala Nalingi yo
Lisbon Lingo gramo-te bue', chavalinha
Litauen Tave Myliu (ta-ve mee-lyu)
Lojban Mi do prami
Luo Aheri
Makedonien Sakam te!
Madrid lingo Me molas, tronca
Malay Saya cintakan mu /Saya sayangkan mu/Saya cintakan awak
Malayalam Njyaan Ninne' Preetikyunnu
Malaysia Saya Cintamu/Saya Sayangmu
Mandarin Wo ai ni (Wo3 ai4 ni3 notation)
Marathi me tujhashi prem karto (man till kvinna)/me tujhashi prem karte (kvinna till man)
Mohawk Konoronhkwa
Morse! (svenska) .--- .- --. .-.- .-.. ... -.- .- .-. -.. .. --.
Navaho Ayor anosh'ni
Ndebele Niyakutanda
Norge Eg elskar deg (Nynorsk)
Norge Jeg elsker deg
Op
Op Lopveop Yopuop
Osetian Aez dae warzyn
Pakistan Mujhe Tumse Muhabbat Hai
Persien Tora dost daram
Pig Latin Ie Ovele Ouye
Polen Kocham Cie/Ja cie kocham
Portugal Amo-te
Portugal(Brasilianska) Eu te amo
Punjab Mai taunu pyar karda/Main Tainu
Pyar Karna
Rumänien Te iu besc
Rumänien Te Ador
Ryssland Ya vas liubliu/Ya tebya liubliu
Rövarspråket (svenska)Jojagog älolsoskokaror dodigog
Scot Gaelic Tha gra\dh agam ort
Shona Ndinokuda
Singales Mama oyata adarei
Sioux Techihhila
Slovakien Lubim ta
Slovenien Ljubim te
Spanien Te quiero/Te amo
Sri-Lanka Mama Oyata Arderyi
Swahili Naku penda (följt av personens namn)
Sverige Jag älskar dig!
Syrien/Libanon Bhebbek (till kvinna)Bhebbak (till man)
Tahiti Ua Here Vau Ia Oe
Tamil n^An unnaik kAthalikkinREn
Tjeckien Miluji te^/MIiluju te
Telugu Neenu ninnu pra'mistu'nnanu
Telugu/indien Nenu Ninnu Premistunnanu
Thai Phom Rak Khun (man till kvinna)/Ch'an Rak Khun (kvinna till man)
Tunisien Ha eh bak *
Turkiet Seni seviyo*rum /Seni Seviyurum
Tyskland Ich liebe Dich
Ungern Szeretlek/Szeretlek te'ged
Ukrainia ja tebe koKHAju
Urdu Mujhe tumse mohabbat hai
Vietnam Em ye^u anh (kvinna till man)/Anh ye^u em (man till kvinna)
Vlaams Ik hue van ye
Vulcan Wani ra yana ro aisha
Wales 'Rwy'n dy garu di./Yr wyf i yn dy garu di
Yiddish Ich libe dich/Ich han dich lib
Zulu Mena Tanda Wena/Ngiyakuthanda!
Och skulle det va felstavat..blame the succer som pallade översätta allt *S*

lördag, februari 10

It´s a cold day in hell...

Nej, nu vill jag inte vara med längre...nu vill jag halka på en kokosnöt hellre än att nästan böla för att fingrarna fryst fast runt mobilen...när man trippat myrsteg runt husknuten för att köpa lite snacks i ett plötsligt anfall!

Men hur skönt är det på en skala...frös fan muffsan ur led på 3 jävla röda minuter...ge mig sooool...värme...ska man behöva skaffa en bärbar jävla infravärmare att släpa på så man överlever?! Jag är inte gjord för detta frostiga landskap, det må va vackert att skåda de snötäckta grenarna UTANFÖR fönstret...men att kliva ut genom dörren är ju freaking roulette verksamhet...ska du halka i denna snöhög eller på isfläcken?! Skulle in i bilen idag...jorå...hört talas om söders mounteverest elle??? En snöhög from hell...eller snö...det va ishögen from hell...fötterna gick som på kalle anka....så ska man lyckas pricka in asset i bilen samtidigt som fötterna spinner runt?!

Fan...jag e ett pro...har inte spräckt snoken i bildörren än hahaha...och jag överlevde en shoppingdag...min jävla skittelefon...min fd. älskling har DÖTT...gett upp...fuckat sig själv så stenhårt att den vägra funka!
Köpte ny laddare i ett barnsligt hopp om att det skulle hjälpa...nje inte funka...testa med att låna ett batteri...och tro på fan att lurjäveln piper till liv då?!

Ringer upp firman & gnäller...jo då ska man lämna in telefonen i TVÅÅÅÅÅ jävla veckor så hookar de tag i ett nytt batteri?! Så gissa vem som va på batterijakt..hellre pröjsar jag än att vänta två veckor..men så klart den här jävla lurjäveln ska ju ha ett SPECIELLT sär batteri som man inte kan köpa sådär bara...man MÅSTE vänta!?!

Och vad har jag mer gjort...hmm...få se här nu, legat magsjuk & bett om nåd...då ringer jävla ipekko glocalnet och för femtioelfte gången käckt piper ur sig Tjena Anneli?! MEN VILKEN JÄVLA ANNELI SÖKER DU??? Hur många gånger har jag bett de där sliskiga säljarna ta bort mig ur sitt register??? I ett ÅR har de inbillat sig att jag heter Annelie & smörat asset ur led för att sälja något skit...eller vad de vill?! Nu fick jag riktigt anfall... jag skrek på den där stackars miffot som våga störa mig en fredagskväll mellan kväljningar & böner till gud om nåd. Seriöst...vad är det för efterblivna jävla freaks som jobbar där, alla bara okej ooo sorry, vi ska ta bort dig ur registret det har visst blivit fel nr reggat till fel person va...mmm...sen FORTSÄTTER de jävlas med en?!

Dagen efter ringer en sk. chef upp mig...ojojoj...NÄ jag heter inte Anneli era efterblivna inkompetenta jävla telefonterrorister, så jaha du du är bossen sa du?! Se till att ordna detta då, eftersom ert företag verkar vara så stångade optimister som inbillar er att jag ljuger om min identitet...kanske kan man få en BEKRÄFTELSE på att ni tar ur en ur registret? VEM fan är klåparen som lagna upp fel nummer månne? Den personen borde skjutas direkt!!! Han bedyrar att han ska kontakta teknikerna...man bara TEKNIKER...har ni OTEKNISKA tekniker som mitt nummer vilar på?! WOW! Han säger att snart ere fest för mig för då slutar de tracka mig?!

Upplyser muppen om att jodå lille vännen, den dagen jag tror på er va....eftersom i ett års tid har samtlig personal intygat om exakt samma sak, så bara för du är chef...så...öööh ska jag TRO på det?! Mohahaha fuck off! Dom har retat upp mig till vansinne...och den korkade chefen drista sig till att fråga: Asså Heter du Annelie?! NÄ SKULLE INTE TRO DET...så svamla han ur ett efternamn oxå?? Man bara VAD I ORDET NEJ missförstod du? Tror du jag ska ge dig mitt efternamn så du kan regga mina uppgifter så ni kan fortsätta ringa...men den här gången åtminstånde ha koll på VEM ni ringer till?? Men förfan...tror de man e född i farstun eller???

Så ja....min hatlista idag: Glocalnet & mobilbatterier...sen kommer snö & is och frostskadade lemmar!

Dagens bästa: Gaysyrra spana på ragg, utbrister: Amen...hon har ju iaf klara ögon, men ful va hon?! Gissa vem som asgarvade & undra om hon skulle köpa en valp eller fixa ett hångel?!

I valpsamanhang låter det bra & gulligt med klara ögon, droppfri nos...men annars...snackar vi pundare eller??? Bara en fråga *S*... naah bruden hade asså klara ögon...?! Hmm...anar hon raggar för hårt så hon börjar yra nu hahaha

torsdag, februari 8

Lite dumheter va det dax för igen...

Vad har män och moln gemensamt?
När de dunstar blir det en bra dag

Vad är en man i saltsyra?
Ett löst problem

Vad säger en man som sitter i vattnet till midjan?
Det här går över mitt förstånd

När är en man värd 10 kr?
När han hämtar kundvagnen

Vad är en man som hoppar ut från 15:e våningen?
Ett bidrag till "Bo bättre"

Vad är skillnaden mellan hundmat och en man?
I hundmat finns det mer hjärna

Varför ska en kvinna hellre vara söt än klok?
För män ser bättre än de tänker

Vad är skillnaden mellan en man och yoghurt?
I yoghurt finns det kultur

Vad kallas män som mist 90% av sin intelligens?
Änkemän

Varför finns män över huvudtaget?
För att vibratorn inte kan klippa gräsmattan.

söndag, februari 4

Söndags snusk :P


fredag, februari 2

Dommedagen e nära...eller nyheter på puppyass vis...

Ah...min mor & bror kom förbi idag, uppenbarligen sett på nyheterna och äntligen trilla slanten ned...miljöförstöringen! Jaha...de kackla om det här med värmen, isar som kan smälta och allt annat tillhörande?!

Amen yaiks...man bara jaha...ska det vara något nytt eller? Har inte effekterna diskuterats rätt länge nu och man har väl märkt av det mer sydländska klimatet här hos oss som har isbjörnar på gatorna?! Hur mild har inte den här vintern vart då? Men usa fulingarna...hahaha har erbjudit miljoner dollars för att fixa en annan rapport som ska såga den de nu har i frankrike?! Vad är det med folk egentligen?!

Och när vi ändå är så nyhetskloka här, så kan man ju fnissa åt grejer...bussförare ska inte köra på vägbulor...för då får de arbetsskador?! Ehe...ja, nu är väl frågan om de där vägbulorna inte räddade liv nyligen men nu mosar de ryggrader?! Vilket kan vara värst egentligen?! Och om man ska ta bort bumparna, har man kommit på nya fartdämpare som fyller samma funktion men räddar ryggar?!

Och...faktiskt, den här gamla damen som samla på levande svanar i hemmet...hon gör mig mest nyfiken, varför gjorde hon det? Och hur kan man smussla in så många svanar förbi sina grannar när en själv knappt kan gå in i hissen utan att möta någon på vägen till dörren?! Och varför använder man rubriken svanarna ska AVRÄTTAS snart?! Vaddå avrättas? Ska de få ögonbindel och raddas upp längst en vägg?! Eller ska man ge dem till ett jaktlag som ska öva prickskytte på dem?! Varför denna dramatiska rubrik på en liten sketen händelse som så många djurägare kan råka på om det vill sig illa?!

Annars heter det ju avlivas...någon spruta hit & dit och sedan somna de in av all överdos?! Inte så mycket mer drama än så?! Och kommer damen i fråga få ett kriscentrum upprättat eftersom de ska AVRÄTTA pippisarna?! *S*...man kan ju bolla på här va! Men jag har inte hört ett ljud om varför hon tog hem dem? Palla inte höften för de dagliga promenaderna med brödpåsen, så hon släpa hem dem? Och...hur fan fick hon hem dem, dom är ju inte små och om de lacka ut så kan de ju spöa skiten ur en??? Hade hon koppel eller?! Hur många smussla hon hem i taget? Har de kanske en ledare...och hon fånga den och sen så trippa de andra efter?!

Nä, fram för mer grävande journalistik i svanfrågan...den känns i alla fall rätt ny och intressant för tillfället hahaha! Och asså...egentligen, sonens lilla hamster som dog förra helgen, eller åtminstånde hittades då...var den bragd om livet eller?

Undrar hur rubrikerna skulle te sig i det ärendet? Det skulle ju faktiskt kunna bli ett mord i slutändan...typ ett CSI team damma buren efter fingeravtryck, kolla vinklar i sågspånet (iofs har vi kattströ då..men ändå?!) kanske skulle de förhöra den andra hamstern efter en dörrknackning...hon kanske hade sett något misstänkt där runt bokhyllan?! Och vad dog den av? Ålder, frö i halsen...eller var det ett självmord?! Hmm...jag borde göra en egen tidning med sådana här speciella nyheter, där vi granskar små särfall från alla vinklar och vrår?! Va sägs?!

Har lite förslag på sensationsrubriker i fallet hamstern:

Sibirisk spionhamster funnen död på burgolv -grannarna är oroade för vilka följder som kan komma, blev den förgiftad? Radioaktiv strålning bör kontrolleras.

Gäckande mord i söderort -skräcken sprider sig, södermalmspolisen står handfallen det fanns inga tecken på inbrott, vi förhör just nu grannarna och kan ej uttala oss i pågående ärenden av brotts tekniska anledningar!

Ung pojke fann ett lik hemma i sitt rum - mamman nu under granskning, kan hon ha mördat pojkens husdjur av svartsjuka? Stor undersökning inleds på månadag!

Grannen levde med liket i flera dagar innan det upptäcktes, -nu har hon fått skyddad identitet eftersom de båda kom från samma stäppöken och fruktar nu för sitt liv, kanske en seriemördare?!

Grov misshandel ledde till hamsterns död...begravning skedde i all tysthet, familj i chock!

Landets zoobutiker lamslagna - det ryktas att någon förgiftat fodret och härmed kan vi inte garantera säkerheten hos enskilda hamstrar längre....

Jag mördade min granne - fick nog av att hon alltid fick de finaste morötterna först, såg nog att hennes grönsaker var kravodlade...inte mina...

*ASG* Ja, så här kan jag hålla på i all evighet...jag kan nog sälja många lösnummren med all min drama, självfallet dementerar jag alla eventuella rykten...jag har ICKE dräpt den lilla råttan och jag lovar att de fick exakt lika mycket grönsaker och kärlek!!!

Och nu kan man ju sen se hur många som googlar på tragedier och som till sin stora besvikelse kommer att finna dessa eminenta sensationsnyheter *ASG*...jaaa jag e lättroad som sagt!

torsdag, februari 1

Jag vill ha en ny polare...en täting med bra deals :P

Jag vill ha Rainfelt som polare, så kanske man kan fixa lite så där kompis-avtal eller nått...jag kan ta hans lilla villa eftersom de ändå inte ska bo där...skulle passa mig perfa, vem vill ändå bevaka mig eller ha ihjäl mig så det skulle ju inte kosta något i bevakning utan jag kan ju ta hand om huset?! Ja, jag är nog inte så spännande trots allt...tror jag *S*!

Och han verka ju alltid fixa bra deals med barnflickor & hemhjälp, så han kan väl hjälpa mig med att knyta lite förmånliga kontakter och sånt. Eftersom hans månadslön är ungefär ens årsinkomst så...varför kan inte jag få gratis "hushållstjänst"?!

Eller förr så fixade han ju svartarbetande nannys vill jag minnas...eller nej, underbetalda au-pairs va det väl?! Han kanske har några nummren kvar?! Fast iofs är väl det skitsamma om de nu ändå funderar på att kasta på arbetslösa på lite så där lågavlönade skura-toalätt jobb eller vad de muttra om?! Det skulle nog inte va så tokigt...humhum...vilka avdrag kan man göra månne?

Japps...jag e fan sugen på att ha någon som kommer och svabbar här hemma, kanske en privat kock...hmm...är jag en diva, eller...har jag kanske så förbannat ont i kroppen att jag snart inte pallar själv?! Man kanske ska lägga på förslag att man kan få sånt på frikort? *S*...ja...varför inte?! Fast....då vill jag ha en hunk med en massa magrutor som polerar med sin t-shirt?! Går det för sig eller är det mansförnedring?

Att det alltid ska va så komplicerat...*S*...men jag kan ju iaf drömma vidare, jag gillar mina drömmar...min personal cleaner är fett snygg i alla fall...rockhard ass...jo rå...tant raffa finns i alla kvinns hahaha, med eller utan romaner & politik!

Undra om jag mailar herr R, kommer han vilja va min vän? Kan han tänkas dela med sig på sin personal där hemma? Jag menar...asså jag kan tänka mig delad vårdnad på hemhjälpen/ barnpigan?! Jag e ju inte omöjlig...det e ju ändå mina slantar som sponsrar i sånna fall. Och konstigt egentligen, om man har en månadslön på så mycket...varför tänkte de att skattebetalarna ska pynta för det? Nu får de väl ändå ta & ge sig...de kan väl lägga 15.000/ månad på någon fritidsgård eller något annat vettigare istället?! Känns ju som en bättre deal!

För här där jag bor så har plötsligt den nya alliansen eller snarare moderaterna tagit så illa upp av ett teaterframträdande att de nu...drar in på kulturbidraget?! Snacka om humorlösa och patetiska de framstår...så där som på småbarns vis smälla på fingrarna om det inte passar sig! Det heter att sverige är ett fritt land, yttrandefriheter och sånt va...men...mnja, man får icke skämta i teaterpjäser heller, för då jävlars stänger vi hela skiten!

Japps....och om min blogg nu vandaliseras och stängs ned...så vet vi ju vilka som anfaller i buskarna *S*...men jaha, shit happens så att säga och jag vill i alla fall ha både en aupair/nanny och en städerska...och en halvnäck gigolo som bona golv med skinkorna *asg*

Dejting på andra sidan...

Suttit och garvat med gay-syrran...å herre gud, tack å lov att man är straight må jag då säga... för när det handlar om brudar så...ja det är bara rena rama gökboet direkt! Fittstimm är nog ett rätt så bra och målande beskrivning på deras partynätter med allehanda draman som florerar!

De verkar vara...lite lätt omogna eller så övermogna att de tjaffsar om små detaljer, som...jaa ingen vettig skulle palla med! När jag lyssnar på deras draman...amen herre gud...en fjäder blir en hel jävla hönsgård & det bildas både sms, msn och telefonkedjor där det tjaffsas i all oändlighet tills någon bölar eller typ sånt?! MY GOD ATT DE ORKAR?!

Vi har självfallet diskuterat hennes ragg...analyserat dem och garvat! Hon gilla mitt råd ang välja mellan A & B:
det va ju det jag sa...snyggon kan ibland bara vara ett armsmycke...inte mer än så, så en vettig brutta är värd mer än makeup!

*S*...jag e skitbra på gayrelationer...har blivit ett analysproffs hahaha. Och när hon lessnat på sina ragg har jag alltid ett vinnande förslag: Bli bög då? Testa den marknaden hahaha...det kanske är lugnare?!

Då garvar hon ihjäl sig...får lite distans till draman som haglar!

Etiketter: , ,