MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, februari 27

Rapport från HK hejbaberiba koskit till midda..

Jag kan börja med att upplysa att jag äger det dyslektiska tangentbordets anfader, det sväljer bokstäver om man inte bankar in dem och tvångsläser allt ORDENTLIGT innan man skicka text...skitkul NOT! Så mao det tar längre tid & mer irritation när man ska skriva ngt och jag kommer slarva, så nu får era hjärnor hitta the missing abc!

Anyway...sportlov still goin strong, rapport från kungsans egen självutnämda little ass...dvs moi! Och inbilla er inte att jag ens tänker langa upp bilder, det är nog så krävande att banka bokstäver *S*!
Förvåning...vi var där i helgen, men vart var alla andra barn?! Seriöst...jag hade väntat att man skulle få slå sig fram i tillvaron, bli överkörd av barnvagnar, snorad på av små evil dvärgar?! Hade liksom tränat för att överleva detta svåra tillfälle...men icke då, all jävla träning i onödan.

Vi spana på downhill lallarna...my god sämst, hade jag inte en kula på magen så hade jag slängt av dem och för att visa hur man bryter näsbenet snabbast. Jag var INTE impad om vi säger så! Och klappa hundar tältet?! Skämtar de eller? Två loppbitna jyckar som sett sina bästa dagar & uppenbarligen aldrig tvagats?!
Fula var de oxå...inte en söt jycke i sikte och mupparna som hade med sig dem utstrålade KOM INTE HIT FÖR FAN om man råkade kolla åt det hållet, kom man nära tältet så tvångsflina de plågsamt och man bara DRÖM INTE! Vet inte om de byter hundar & folk...men de som satt där då MOHAHA varför kom de om de skulle blänga?!

Roligast var nog tältet där man kunde spela...och där Frasse körde kareoke med alla bögarnas toplista samt dansbands Arnes heta hits?! Frasses fru var en liten thaibrutta som såg ut som hon ville hem till palmerna istället för att skådas i dagsljus med postordermannen! Men hockeyspelen...hade hoppats på airhockey men icke..men spela roll, det var iaf kul och fotbollsborden.

När vi entrade schack hörnan så kommer Kufiska Kurre springande och börja tjattra om den där klockjäveln...och undra om de kunde spela schack?! Kidsen BLÄNGDE på gubbfan som störde dem i deras drag...man såg riktigt hur de mobbade han tyst! Till slut fick man skaka av han med ett Ja, de spelar just nu (blindstyre) & du stör(sluta tjata om klockfan innan jag timar dig när du springer)...Nej de vill INTE använda klockan. Hulliganpriser på godis...2 spänn stycket?! Fan,det e billigare på kiosken?! Sen gör de PR för stekt strömming??? Jo, säkert jättemånga barn som vill tugga strömmingsburgare?! Undrar hur de tänkte...gubben i strömmings ståndet såg ut som han skulle somna...inga strida strömmar där inte!

Skitkul utanför...sonen spöa moster i kast med rispåse, en plywoodskiva med poänghål...(vet inte om det har något specifikt namn)?! Minigolfen var just mini *S* så vi skippade det...det var inte ens sportligt för modell större kids! Såg en skitsöt ponny typ lite mindre än st bernardshunden vi såg på t-banan...tyckte synd om den, den kommer bli borstad tills den blir flintis om den ska stå där en vecka *S*!

Sen åkte vi djävulens dataride...kan ej rekomenderas om man är gravid...så man kan spy för mindre & få shaken babysyndrom direkt. Man blev skakad i en metall låda med en filmsnutt...verry roande (för barn, jag & moster mådde snarare illa).
Tre minuter för 70 spänn (barn+vuxen)...rena rama gröna lund hahaha!

Avslutade vår förfrusna dag med lite shopping och middag...ingen jävla mc D, vi skulle på restaurang! Tyvärr så pallade jag inte gå mer, valrossen gav upp (trots att jag kände för en fet jävla stek dränkt i sås & någon form av potatis...möjligen ett salladsblad), så vi hamnade på ett kinahak...där de så klart har pepsi och inte COLA som colatorsken vurmar för...vidare så orkade jag inte tänka...så beställde fritterad kyckling som troligen sett sina bästa dagar på hönsfarmen...och var fritterad till sten...?!

Och den där servitrisen...my god, så pinsam i sina fjäskiga försök att smöra åt sig dricks trots sin usla service?! Hon börja smöra för sonen...ungefär när hon skulle duka av?! Vi flinade...okej, smart strategi. Sen dumpa hon av notan, smörar ytterligare för sonen och försvinner iväg. Lägger in kortet och väntar...och väntar....och väntar, söker ögonkontakt med miss kina...å nej, hon ska fika nu så ha det bra! Det går ca en kvart, sen börjar irritationsnerven DUNKA...men din lata jävla ko, kan du för i helvete ta betalt så vi kan åka hem...detta år?!

Försöker vinka...men hon verkligen tväriggar en trots att man sitter mitt i hennes synfält?! Tunnelseende eller är kaffet så jävla gott att hjärnan stannade & väntar på besök?! HOHO...verkligheten anropar!!! Sonen va skittrött av dagens upptåg och sa skämtsamt att vi sticker nu då, vill hon inte ha betalt så får hon skylla sig själv! Den tanken hade jag redan lekt med, för nu var jag mighty irriterad och jag pallade inte baxa upp mitt ass för trapporna för att köra upp kortet i snoken på madame! Så jag reser mig upp...VINKAR sos typ och då, som av magi så kvickna kärringen till?! Kommer hasande & undrar vad man vill?! BETALENZIE DUMKOPFEN...vafan trodde du? Beundra din lathet eller?!

Återigen ett smörande för sonen...nu har hon sett att han har jättefint örhänge (?!med playboy bunnyn, plastic...?! skitsnyggt damen..mmm...kom på ngt bättre) han kanske har i andra örat med?! Man bara kan du rappa på och dra det där jävla kortet innan jag drar av dig pannbenet för fan?! Hon lämna slippen med ett drypande smile...SCRATCH så hade jag dragit ett sträck över extra & filibom så hade jag signat, bam...så avvek vi AT LAST!!! Jag brukar ge dricks...men int när det tar längre tid att få betala än det tog att sätta i sig hela middagen som för övrigt sög stenhårt... de billiga haken har fan högre klass på käket än "fancy china" hade & de är rappa servitörer inte senilgångare!

Men...vi hade iaf en rolig dag och man slapp få höra gnäll...det gick rätt enkelt att få med sig herrn på aktiviteter.