MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, februari 16

Irriterande svar...


Skickade en förfrågan till en handläggare ang. vilka som omfattas av LSS-lagen & skrev ned diagnosen det gällde, eftersom när jag skådade lagtexterna så var det ju inte så klockrent om just det här skulle falla under den, även om jag hört från en advokat att det ska det.
Och så får man svaret...fyfan vilken dryg jävla människa som uppenbarligen själv måste lida av en störning om det ska vara SÅ svårt att besvara en fråga via mail...
Hej,
den som tillhör LSS-lagens personkrets kan få insatser enligt denna. För att tillhöra personkretsen ska man ha:
1. utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd,
2. betydande och bestående begåvningsmässigt funktionshinder efter hjärnskada i vuxen ålder föranledd av yttre våld eller kroppslig sjukdom,
3. andra varaktiga fyskiska eller psykiska funktionshinder som uppenbart inte beror på normalt åldrande, om de är stora och förorsakar betydande svårigheter i den dagliga livsföringen och därmed ett omfattande behov av stöd eller service.

Om du önskar mer information är det bra om du ringer mig så vi kan bestämma en tid för detta. Det är omöjligt för mig att skriva ner all information som kan ges muntligt.

Det finns en del bra hemsidor på nätet också, bl.a habilitering.nu
Ungefär här blir jag asförbannad...men skicka samma jävla kopierade text som på den komunsidan där jag fann handläggarens mailadress??? Vaddå ALL INFORMATION?! Frågade en enkel spimpel Ja eller Nej fråga...ville inte ha en faktabok i pannan!
Och hänvisa mig att söka svar på nätet??? Jaha...så att kunna besvara en enkel ja eller nej fråga går ej att göra via mail, eftersom det blir för mycket ord att skriva ned, eller...men verbalt så är det mycket enklare???
Eller varför kopierar man all text från sidan och orkar skriva 3 hela rader själv?!
Och vilken all information?! Om man omfattas av den lagen så kommer man ju sätta upp en tid då man går igenom ärendet, eftersom det varierar med behov från fall till fall?! Men att svara på rak arm Ja, man omfattas vill du boka tid?....eller Nej, vänd dig dit istället! Och dessa telefontider och köer som är sååå mysiga?!
Seriöst, vissa handläggare måste sitta på betonggolv och fått traumatiska men av det så pannbenet tjocknat till rejält...så man spelar smart & skickar exakt den text som man undrade över hurvida den gällde i detta fall?!
Så ja, personen i fråga fick ett tjusigt mail tillbaka...lätt irriterad ton givetvis, komma här och spela smartass & ducka frågan men välja att köra copy-paste historia?! Vad är det med dessa människor? Är de en egen ras eller??

Etiketter: , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du är extremt rolig, du påminner exakt om mig själv :D wunderful :)

torsdag, februari 22, 2007  
Blogger RedAngel said...

*L*Man tackar...så mao finns det TVÅ asballa chicks i världen!!!

Än är inte undergången här *S* tack å lov

torsdag, februari 22, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home