MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, februari 10

It´s a cold day in hell...

Nej, nu vill jag inte vara med längre...nu vill jag halka på en kokosnöt hellre än att nästan böla för att fingrarna fryst fast runt mobilen...när man trippat myrsteg runt husknuten för att köpa lite snacks i ett plötsligt anfall!

Men hur skönt är det på en skala...frös fan muffsan ur led på 3 jävla röda minuter...ge mig sooool...värme...ska man behöva skaffa en bärbar jävla infravärmare att släpa på så man överlever?! Jag är inte gjord för detta frostiga landskap, det må va vackert att skåda de snötäckta grenarna UTANFÖR fönstret...men att kliva ut genom dörren är ju freaking roulette verksamhet...ska du halka i denna snöhög eller på isfläcken?! Skulle in i bilen idag...jorå...hört talas om söders mounteverest elle??? En snöhög from hell...eller snö...det va ishögen from hell...fötterna gick som på kalle anka....så ska man lyckas pricka in asset i bilen samtidigt som fötterna spinner runt?!

Fan...jag e ett pro...har inte spräckt snoken i bildörren än hahaha...och jag överlevde en shoppingdag...min jävla skittelefon...min fd. älskling har DÖTT...gett upp...fuckat sig själv så stenhårt att den vägra funka!
Köpte ny laddare i ett barnsligt hopp om att det skulle hjälpa...nje inte funka...testa med att låna ett batteri...och tro på fan att lurjäveln piper till liv då?!

Ringer upp firman & gnäller...jo då ska man lämna in telefonen i TVÅÅÅÅÅ jävla veckor så hookar de tag i ett nytt batteri?! Så gissa vem som va på batterijakt..hellre pröjsar jag än att vänta två veckor..men så klart den här jävla lurjäveln ska ju ha ett SPECIELLT sär batteri som man inte kan köpa sådär bara...man MÅSTE vänta!?!

Och vad har jag mer gjort...hmm...få se här nu, legat magsjuk & bett om nåd...då ringer jävla ipekko glocalnet och för femtioelfte gången käckt piper ur sig Tjena Anneli?! MEN VILKEN JÄVLA ANNELI SÖKER DU??? Hur många gånger har jag bett de där sliskiga säljarna ta bort mig ur sitt register??? I ett ÅR har de inbillat sig att jag heter Annelie & smörat asset ur led för att sälja något skit...eller vad de vill?! Nu fick jag riktigt anfall... jag skrek på den där stackars miffot som våga störa mig en fredagskväll mellan kväljningar & böner till gud om nåd. Seriöst...vad är det för efterblivna jävla freaks som jobbar där, alla bara okej ooo sorry, vi ska ta bort dig ur registret det har visst blivit fel nr reggat till fel person va...mmm...sen FORTSÄTTER de jävlas med en?!

Dagen efter ringer en sk. chef upp mig...ojojoj...NÄ jag heter inte Anneli era efterblivna inkompetenta jävla telefonterrorister, så jaha du du är bossen sa du?! Se till att ordna detta då, eftersom ert företag verkar vara så stångade optimister som inbillar er att jag ljuger om min identitet...kanske kan man få en BEKRÄFTELSE på att ni tar ur en ur registret? VEM fan är klåparen som lagna upp fel nummer månne? Den personen borde skjutas direkt!!! Han bedyrar att han ska kontakta teknikerna...man bara TEKNIKER...har ni OTEKNISKA tekniker som mitt nummer vilar på?! WOW! Han säger att snart ere fest för mig för då slutar de tracka mig?!

Upplyser muppen om att jodå lille vännen, den dagen jag tror på er va....eftersom i ett års tid har samtlig personal intygat om exakt samma sak, så bara för du är chef...så...öööh ska jag TRO på det?! Mohahaha fuck off! Dom har retat upp mig till vansinne...och den korkade chefen drista sig till att fråga: Asså Heter du Annelie?! NÄ SKULLE INTE TRO DET...så svamla han ur ett efternamn oxå?? Man bara VAD I ORDET NEJ missförstod du? Tror du jag ska ge dig mitt efternamn så du kan regga mina uppgifter så ni kan fortsätta ringa...men den här gången åtminstånde ha koll på VEM ni ringer till?? Men förfan...tror de man e född i farstun eller???

Så ja....min hatlista idag: Glocalnet & mobilbatterier...sen kommer snö & is och frostskadade lemmar!

Dagens bästa: Gaysyrra spana på ragg, utbrister: Amen...hon har ju iaf klara ögon, men ful va hon?! Gissa vem som asgarvade & undra om hon skulle köpa en valp eller fixa ett hångel?!

I valpsamanhang låter det bra & gulligt med klara ögon, droppfri nos...men annars...snackar vi pundare eller??? Bara en fråga *S*... naah bruden hade asså klara ögon...?! Hmm...anar hon raggar för hårt så hon börjar yra nu hahaha

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

söndag, februari 11, 2007  
Blogger RedAngel said...

Vad sne man blir...italiensk snuskspam som komentar, skulle inte tro det va

söndag, februari 11, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home