MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, februari 1

Jag vill ha en ny polare...en täting med bra deals :P

Jag vill ha Rainfelt som polare, så kanske man kan fixa lite så där kompis-avtal eller nått...jag kan ta hans lilla villa eftersom de ändå inte ska bo där...skulle passa mig perfa, vem vill ändå bevaka mig eller ha ihjäl mig så det skulle ju inte kosta något i bevakning utan jag kan ju ta hand om huset?! Ja, jag är nog inte så spännande trots allt...tror jag *S*!

Och han verka ju alltid fixa bra deals med barnflickor & hemhjälp, så han kan väl hjälpa mig med att knyta lite förmånliga kontakter och sånt. Eftersom hans månadslön är ungefär ens årsinkomst så...varför kan inte jag få gratis "hushållstjänst"?!

Eller förr så fixade han ju svartarbetande nannys vill jag minnas...eller nej, underbetalda au-pairs va det väl?! Han kanske har några nummren kvar?! Fast iofs är väl det skitsamma om de nu ändå funderar på att kasta på arbetslösa på lite så där lågavlönade skura-toalätt jobb eller vad de muttra om?! Det skulle nog inte va så tokigt...humhum...vilka avdrag kan man göra månne?

Japps...jag e fan sugen på att ha någon som kommer och svabbar här hemma, kanske en privat kock...hmm...är jag en diva, eller...har jag kanske så förbannat ont i kroppen att jag snart inte pallar själv?! Man kanske ska lägga på förslag att man kan få sånt på frikort? *S*...ja...varför inte?! Fast....då vill jag ha en hunk med en massa magrutor som polerar med sin t-shirt?! Går det för sig eller är det mansförnedring?

Att det alltid ska va så komplicerat...*S*...men jag kan ju iaf drömma vidare, jag gillar mina drömmar...min personal cleaner är fett snygg i alla fall...rockhard ass...jo rå...tant raffa finns i alla kvinns hahaha, med eller utan romaner & politik!

Undra om jag mailar herr R, kommer han vilja va min vän? Kan han tänkas dela med sig på sin personal där hemma? Jag menar...asså jag kan tänka mig delad vårdnad på hemhjälpen/ barnpigan?! Jag e ju inte omöjlig...det e ju ändå mina slantar som sponsrar i sånna fall. Och konstigt egentligen, om man har en månadslön på så mycket...varför tänkte de att skattebetalarna ska pynta för det? Nu får de väl ändå ta & ge sig...de kan väl lägga 15.000/ månad på någon fritidsgård eller något annat vettigare istället?! Känns ju som en bättre deal!

För här där jag bor så har plötsligt den nya alliansen eller snarare moderaterna tagit så illa upp av ett teaterframträdande att de nu...drar in på kulturbidraget?! Snacka om humorlösa och patetiska de framstår...så där som på småbarns vis smälla på fingrarna om det inte passar sig! Det heter att sverige är ett fritt land, yttrandefriheter och sånt va...men...mnja, man får icke skämta i teaterpjäser heller, för då jävlars stänger vi hela skiten!

Japps....och om min blogg nu vandaliseras och stängs ned...så vet vi ju vilka som anfaller i buskarna *S*...men jaha, shit happens så att säga och jag vill i alla fall ha både en aupair/nanny och en städerska...och en halvnäck gigolo som bona golv med skinkorna *asg*