MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, januari 21

Min lördag som medial odåga ;) Part One...

(delar upp i fler delar precis som en eminent film kan delas i fler uppföljare)
Jupps my friends, jag var ju invajtad till holy shit...mao casting för mediala saker på akademin för det okända! Tänkte...hell why not, är ju intresserad av det hela men lätt okunnig och akademi=skola som är lika med lära... akej!

Min early morgon börja med att jag spillde kaffe i urringningen och självfallet i hårtopparna...lät väl som en woonderbar morgon. För övrigt skulle min kära odåga till syrra evenuellt komma med, hon va oxå invajtad liksom en hel hög andra häxor, troll och annat löst sattyg. Hon lovade att väcka mig på morgonen (vilket hon EJ gjort btw skitunge..)

Happs, började rulla mitt förbryllade ass till tuben för att släpa min lätt sovande kropp till denna okristliga casting!

Efter ha svurit harranger om denna trolösa syster...den sovande kossan svara inte ens i lurarna som jag rå-ringde på!

Delade min resa med tre kåta karlar som såg lätt påtända ut och försökte sig på någon form av utrikisk flirt, vi kan kalla dem trio de bomba...såg framför mig hur årets första olösta mord skulle kastas ut till deltagarna på det okändas serie! Petit moi kommer återfinnas vid någon jävla parkjävel i närheten av den där viadukten som skulle finnas på min resa!

Jupps...min fantasi är grym...anyway, SL´s fina lilla "planera din resväg" var missvisande utav bara helvete...de ansåg att när jag skulle byta t-bana så skulle jag inte ta den som gick en minut senare...heller skulle jag slösa 10min på en snorkall perrong med trio de bomba i hasorna?! Men jag hade iaf lyckats träffa munnen så pass att några droppar kaffe fick jag visst i mig & några fick tittsen...så tillsamans tänkte vi...TA FÖRSTA JÄVLA T BANA FÖR I HELVETE INNAN DU BLIR EN GLASSPINNE!!!
Självfaller rekomenderar sl att man ska byta t bana igen på t centralen, men jag & mina två dvärgar kom givetvis för oss att dumpa trion och slänga oss över i slussen! Pffft...we are a good team!

Anyway...lätt groggy så börjar jag lotsa min sömndruckna kropp längst gator för att lokalisera castingen...självfallet en halvtimma sen hahaha...that´s me! När jag börjar närma mig stället förfasas jag...kön är längre än en lönehelg på östermalms flash hak....det ringlar en människomur på flera MIL (minst om man får överdriva).
Står på min höga höjd och skådar ned i folkhavet...*tänka tänka* kö...hmm...kallt...hmm..fuck off! Funderar helt klart på att tvärvända hem till min kudde, hade väl sovit cirkus 30min eftersom jag suttit fast i telefon halva natt/morgonen (där av knarkskak & kaffe i tittsen morgon) Hepp hepp...har jag kommit så här långt utan att ha 1. Blivit mördad 2. Gått vilse och 3. Ändå lämnat min borg...wtf..men att stå i kön...MOHAHAHA...never!

Jag hitta självfallet en eminent liten bänk innomhus...slår upp min DN och försöker likt en dyslektiker att tyda detta myller av bokstäver, kikar ut på kön...halleluja...de kommer ju dö av frostskador hehe...är det bara jag som e smart nog?! Ja, uppenbarligen!?! Men folk kanske gillar att köa...den gemene svensken kanske känner sig mer kontinental utav all denna kroppskontakt och utav att stå i ett folkhav?! De skrattar?! Coolt...de har frostskadat skallarna eller så är det ett sju helvetes asroligt gäng...me like! MEN...jag behåller min träbänk och värme...är inte självmordsbenägen och med tanke på att det är timlång kö, så vet jag att jag skulle tvärsvimma efter ett tag!

Vid typ 11 rycket (8.30 anlände jag...sömngångaren) så har plötsligt kön lättat...jag fnittrar förnöjt, jag har lyckats undvika varenda kamera...hehe..can´t catsh me on film MOHAHAHA! Oj fan...kasta mig ut med väskan på svaj...aaah...ytterligare en kö...å nej. Nu fick man äran att köa i trappen?! Jaja varmt iaf!

Sen går det undan...plopp så är man uppe & bang så har man nummerlapp och lite papper i näven och klick...jag inser att jag har några timars frist innan castingen börja på allvar....parerar givetvis alla kamerateams försök att peta upp en mic i nyllet och förhöra en om ens eminenta gåvor?! I´ll do it for fun...I´ll do it to try it..men det ska dom skita i! Blänger ner några snubbar som försöker hasa upp kamera i nyllet och kastar mig iväg mot sömn och en bit käk...

Lyckas få ta på syrran, åker hem till henne för att slagga en sväng...