MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, januari 19

en snabb för jag e en surfitta just nu...

Ja Ankie, bergen i juggeland är icke att leka med...jag kan lägga en snabb fan om när min kära mor aka rallyagda senior fick för sig att ta hennes kära pärla porschen som semesterbil ett år... iofs var det rätt kul när man brände på autobaan, det var som ett flygplan...vroom sa det & hon körde race med tyska snutar som sen bara asgarvade när de hitta oss fikandes på någon vägkrog.

Blev ingen böteslapp bara för hon va en galen blond liten fnittrande kvinna med big boops som kört som en blådåre, de vart snarare chockade när de såg henne och två små kids...eller små...jag var 15 år, lång & smal som en giraff hahaha och bara det konststycket att få en giraff i baksätet på en porsche måste impa. Vi snackar om varje touch på bromsen innebar en skallskada av någon form, man studsa med haka till knäna och sen bak och sen en sving fram igen...så hjärnskadad har jag väl alltid vart *asg*.

Anyway...alla bilande juggar kan alla berg i ryggmärgen, eller åtminstånde mamsen...så på de kära minimala sperpentinvägarna med sina fina tvära stup, fick man vackert leka nära döden. Mamsen körde inte sakta där direkt, och man bad till gud att det inte skulle komma en flock får som masa sig fram längst vägkanterna eller något annat crap.

Så japps...om man inte led av inkontenensbesvär innan, så kunde man garanterat utveckla det jävligt snabbt i varje kurva eller på varje krön...min mor må vara ett bimbo, men som ung var hon en jävel på köra bil må jag då säga!

Och varför är jag en surfitta idag då, kan man ju undra...ja jag har vart hos dietisten...jag har sorg *L*...och vad det traumat handlar om finns i ett superfint gnälligt inlägg på avdelningen bellytales bloggen istället...

Må väl, jag ska klämma en syndig macka nu...det glutenfria skiten börjar jag med nästa vecka & tills dess tänker jag vara hur självmordsbenägen som helst och trycka i mig räkmackor och möjligen en jävla pizza innan man för resten av livet kommer få trycka näsan och dregla...

pissskitsjävlahelveteskukarsle säger jag bara...nu ska jag sparka på en vägg och vara allmänt sur!

*S*...jaaaa...ere nå fel me det eller vaddååååå?!