MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, januari 15

"STOP 0x000000ED UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME"

Okej...nu har jag äntligen satt mig ned för att på riktigt hitta vad fan som får burken att få damp! Det är ju tur att man kan googla på allt skit som händer & att man äger dubbla burkar och allehanda möss, tangentbord och annat crap. Men tiden rullar ju iväg av bara farten när man ska fixa med pajko datorer.

Skulle egentligen snart kunna öppna min egen trix and fix tjänst, där jag pippar om burkar så de funkar som de ska. Jag är impad av mig själv...jag har noll utbildning på reparera datorer, men ett sju helvetes humör & en envishet sällan skådad i kombination med "händig höna" symptom toppad med "teknikens under" begåvning. Jag har alltid lyckats fixa mina datorer själv... och det har folk kommit på, varför de numer anser att jag tillhör deras privata supporttjänst?! Ska nog börja langa upp lite fakturor tror jag...så kan de kyssa karlsson istället eller betala de lata små våpen, kan jag så kan väl dom?!

Och supportjävlar orkar jag inte med...man får sitta i timmar i någon kö, djupt plågad av någon skränig skitmusik och när man äntligen kommer fram så får man viskande nyvakna trassel-frasse i örat, som suckar & stånkar...frågar man något så hör man hur han karvar upp armarna med smörkniven av ren tristess och man känner bara att ta & slicka på en kontakt för fan så du vaknar till & blir lite allert!

Så jaha ja...här sitter man mitt i natten (den enda tid man ens kan närma sig datan i lugn & ro) och har två burkar igång, en som ger en huvudvärk och är så osamarbetsvillig att man har lust att hälla lite saft i hård disken så den får nått att gnälla om på riktigt...och så den här tingesten... så seg att man hinner skriva en bok om hur man kan få rabies på datafel och hur ilskan kan trappas upp i ett naffs, folk sparkar på datorer i ren frustration and so on... MEN jag känner att oj då hoppsan...imorgon är en annan dag...eller ehum menar idag är nu & senare ska jag börja bryta ned den osamarbetsvilliga knölen och tygla den på mitt sätt....

Läser om den där hickan som ska va problemet...hm...jag har inte installerat om xp eller uppdaterat från någon lägre på den här...inte heller installerat nytt program...eller vänta här nu, den där brandväggen...ja just det...den skiten kan det vara! Och att komma in i biosen på den burken verkar ju inte enkelt, den e ju inte på samma sätt som den här?! Hm...undrar om man kanske skulle kasta in en smällare månne?! Kommer biosen att öppna sina korallblå portar för mig då, eller?! Griniga jävla skitdata!!!

Nä fan...nu går jag och sover, så kan jag sparka lite på burken imorgon istället...ska ju ändå till käftis & bli mörbultad, så då kan jag sparka av mig på datan där efter hehehe...evil evil!