MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, februari 2

Dommedagen e nära...eller nyheter på puppyass vis...

Ah...min mor & bror kom förbi idag, uppenbarligen sett på nyheterna och äntligen trilla slanten ned...miljöförstöringen! Jaha...de kackla om det här med värmen, isar som kan smälta och allt annat tillhörande?!

Amen yaiks...man bara jaha...ska det vara något nytt eller? Har inte effekterna diskuterats rätt länge nu och man har väl märkt av det mer sydländska klimatet här hos oss som har isbjörnar på gatorna?! Hur mild har inte den här vintern vart då? Men usa fulingarna...hahaha har erbjudit miljoner dollars för att fixa en annan rapport som ska såga den de nu har i frankrike?! Vad är det med folk egentligen?!

Och när vi ändå är så nyhetskloka här, så kan man ju fnissa åt grejer...bussförare ska inte köra på vägbulor...för då får de arbetsskador?! Ehe...ja, nu är väl frågan om de där vägbulorna inte räddade liv nyligen men nu mosar de ryggrader?! Vilket kan vara värst egentligen?! Och om man ska ta bort bumparna, har man kommit på nya fartdämpare som fyller samma funktion men räddar ryggar?!

Och...faktiskt, den här gamla damen som samla på levande svanar i hemmet...hon gör mig mest nyfiken, varför gjorde hon det? Och hur kan man smussla in så många svanar förbi sina grannar när en själv knappt kan gå in i hissen utan att möta någon på vägen till dörren?! Och varför använder man rubriken svanarna ska AVRÄTTAS snart?! Vaddå avrättas? Ska de få ögonbindel och raddas upp längst en vägg?! Eller ska man ge dem till ett jaktlag som ska öva prickskytte på dem?! Varför denna dramatiska rubrik på en liten sketen händelse som så många djurägare kan råka på om det vill sig illa?!

Annars heter det ju avlivas...någon spruta hit & dit och sedan somna de in av all överdos?! Inte så mycket mer drama än så?! Och kommer damen i fråga få ett kriscentrum upprättat eftersom de ska AVRÄTTA pippisarna?! *S*...man kan ju bolla på här va! Men jag har inte hört ett ljud om varför hon tog hem dem? Palla inte höften för de dagliga promenaderna med brödpåsen, så hon släpa hem dem? Och...hur fan fick hon hem dem, dom är ju inte små och om de lacka ut så kan de ju spöa skiten ur en??? Hade hon koppel eller?! Hur många smussla hon hem i taget? Har de kanske en ledare...och hon fånga den och sen så trippa de andra efter?!

Nä, fram för mer grävande journalistik i svanfrågan...den känns i alla fall rätt ny och intressant för tillfället hahaha! Och asså...egentligen, sonens lilla hamster som dog förra helgen, eller åtminstånde hittades då...var den bragd om livet eller?

Undrar hur rubrikerna skulle te sig i det ärendet? Det skulle ju faktiskt kunna bli ett mord i slutändan...typ ett CSI team damma buren efter fingeravtryck, kolla vinklar i sågspånet (iofs har vi kattströ då..men ändå?!) kanske skulle de förhöra den andra hamstern efter en dörrknackning...hon kanske hade sett något misstänkt där runt bokhyllan?! Och vad dog den av? Ålder, frö i halsen...eller var det ett självmord?! Hmm...jag borde göra en egen tidning med sådana här speciella nyheter, där vi granskar små särfall från alla vinklar och vrår?! Va sägs?!

Har lite förslag på sensationsrubriker i fallet hamstern:

Sibirisk spionhamster funnen död på burgolv -grannarna är oroade för vilka följder som kan komma, blev den förgiftad? Radioaktiv strålning bör kontrolleras.

Gäckande mord i söderort -skräcken sprider sig, södermalmspolisen står handfallen det fanns inga tecken på inbrott, vi förhör just nu grannarna och kan ej uttala oss i pågående ärenden av brotts tekniska anledningar!

Ung pojke fann ett lik hemma i sitt rum - mamman nu under granskning, kan hon ha mördat pojkens husdjur av svartsjuka? Stor undersökning inleds på månadag!

Grannen levde med liket i flera dagar innan det upptäcktes, -nu har hon fått skyddad identitet eftersom de båda kom från samma stäppöken och fruktar nu för sitt liv, kanske en seriemördare?!

Grov misshandel ledde till hamsterns död...begravning skedde i all tysthet, familj i chock!

Landets zoobutiker lamslagna - det ryktas att någon förgiftat fodret och härmed kan vi inte garantera säkerheten hos enskilda hamstrar längre....

Jag mördade min granne - fick nog av att hon alltid fick de finaste morötterna först, såg nog att hennes grönsaker var kravodlade...inte mina...

*ASG* Ja, så här kan jag hålla på i all evighet...jag kan nog sälja många lösnummren med all min drama, självfallet dementerar jag alla eventuella rykten...jag har ICKE dräpt den lilla råttan och jag lovar att de fick exakt lika mycket grönsaker och kärlek!!!

Och nu kan man ju sen se hur många som googlar på tragedier och som till sin stora besvikelse kommer att finna dessa eminenta sensationsnyheter *ASG*...jaaa jag e lättroad som sagt!