MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, februari 27

Madschen...

Först av allt vill jag spotta blogger i ögat, för den snodde & kapa mitt inlägg och vägra samarbeta normalt...sen kan jag pissa på tangentbordet...och när vi avverkat detta så kan vi passa på att dissa lite mer ting!

Alla dom här enerverande spelprogramen som varenda kanal anamat...ring & vinn eller dö & brinn! Är det fler som får lätt damp av dem när de tjattrar om SAMMA sak all over? Eller när pantade brudarna som leder det påstår att det är lätt att komma fram?

Sitter & skriver sent på kvällarna och ibland är tvn på...så till slut tränger det där tjattrandet fram till öronen och man börjar lyssna...speciellt en brutta,men har inte sett henne mer...my god, hon tog livet av en...amen asså ba å sen ba??? Jag må skriva som en rövare mellan varven men de där hönsen tar priset! Och sen spelar de smarta...de kan komma på orsaker hur en underårig kan ringa in?! Väck grannen??? Mohaha skulle någon plinga på min dörr så är det käftsmäll direkt vid den tiden på dygnet, vilket dela pengar? Tss...bara ducka & dra!

Eller så ger de råd om vad man kan bränna pengarna på? Men som om folk inte skulle veta vilka hål man kan fylla, resor man vill ta & allt annat...vem fan vill ha råd av miss Öh Ba liksom handla på NK?! Och man vinner "väskan" med pengarna fast du får pengarna insatta direkt på kontot??? Ööööh...jaha & sen postar de en tom väska eller?!

Och ett tag var det brudar som såg ut att sälja andra tjänster...seriöst, behövde Loket visa bringan för att sälja bingolotter eller??? Såg en brud som verkligen hängt ut boopsen och konstant verkade stå framåtlutad?! Går det så jävla illa att försöka locka folk att ringa så man måste visa upp bomberna i något patetiskt försök?! Och may I add...det ringde rätt lite den natten trots allt!

Och inte nog med den nattliga terrorn av Ring in..ring fler gånger...så sätter man på burken på dagtid & då får man antingen köpa en superduper mopp för en lax eller så kan man roa sig med att räkna fyrkanter medans det står en hysterisk programledare och klämmer världens sämsta "käcka" komentarer.

Nä...nu ska jag återgå till andra skriverier...