MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, april 24

Scnälla nån...kan jag få hamna på en annan lista?!

*suckar* som om det inte vore nog med att man fyller år, så plötsligt efter års tystnad så dimper det ner en sådan där wonderbaaar inbjudan att fira denna högtid på patricia till ypperliga kompispriser & gratiskäk...får en flashback & skakar....

Höhö...kill me somebody, senast jag besökte detta guppande badkar med glada dårar så...var maten både försenad & usel, efterrätten var skandalös och den lögnaktiga servitören tog ut den, bara för att "komma in med en ny" suspekt exakt lika bedrövlig rå degklump med krossade vaniljdrömmar och...några chopchopade äpplen som fortvarande skulle föreställa äppelpaj. I STILL REMEMBER IT... och födelsedagsbarnets tindrande ögon medans man höll fasaden & försökte spela najs & nöjd. Gick inte länge sedan man svalt käket & det var på väg ut lika snabbt...mmm...tyder väl knappast på en smärre matförgiftning eller så...nejnej!

Och den snorkiga lilla slinkan som vägrade servera drinkar vid bordet "det köps i baren" och när man påpekade att halva sällskapet hade köpt sina drinkar sittandes på asset, knyckte hon på nacken och steppa iväg...jodå, jag önskade att kocken råkat välta stekbordet så hon skulle halka och flyga rätt genom det runda fönstret och bli fiskmat! Jag minns...och betyget är flytande badbalja!

Deras eminenta VIP hörna...där man just innan middagen passerar korridoren som stank BAJS rent ut sagt & sen skulle man känna sig sugen på middag?!
Fyfan...HUR har de lyckats hitta mig i något gammalt register?! VA?! Vad vill dom??? Ska dom plåga mig nu eller???

*S* Hade precis nu i veckan skådat en trio med glimmande ögon som höll i en exakt likadan inbjudan och girigt slickade sig om läpparna, drömde om denna middag...själv flinade man lite lätt och tänkte stackars satar, ni vet inte vad det är ni ger er in på...ni kan likväl stanna på mc donlads istället så får ni en BALLONG med hem...kanske en leksak om ni är RIKTIGT söta!

Personligen så kasta jag denna inbjudan med rynkad näsa...självfallet efter att ha återupplevt detta trauma & varför vi var så snälla att vi ens dök upp på den där jävla magsjukemiddagen från helvetia!

Sitter som bäst och funderar...laga middag hemma, eller gå på restaurang....hmhmhm...gå på restaurang eller laga middag hemma?! Hmm...fast eftersom jag VILL ha tårta så kan det bli lite bökigt...då måste man smöra så man kan få ta med sig en tårta. Måste allt kolla vilka vänner som har sina fötter kvar på någon restaurang så man kan lägga huvudet på sné...i värsta fall peka uppfodrande på den numer utbuktande naveln?!

Fast...mmm...nä, det blir ju jobbigt om man ska släpa hem gåvor sen...perkele...jag får nog allt hyra in lite slavar hem istället, som kan springa & servera och hehehe...diska efter! Mmmm... bästa helt enkelt!

Etiketter: , ,

måndag, april 23

Bilförare...en säker väg till hjärnkollapser!

Va ju länge sedan jag drog upp min kära mors vilda vansinne och blonda attityd, så det är väl lite på tiden...

Läste hos fibbler om bildramatik & kom på min mors senaste utbrott...hehehe!

Ute i trakterna av norrtälje så får folk antingen körkorten av någon olycklig slump, eller så kan man hitta dem bland knäckebröd & koskit...visst, det finns säkert normala förare där oxå...men eftersom de tillhör en minoritet och säkerligen på bygdvis inte riktigt vill visa tölparna att det finns regler så...ja...de bara glider med och spelar oskyldiga.

Finns många sköna exemplen där...det här med att hålla sig på rätt sida av vägen existerar ej vid infarter till bostadsområdet där mamsen huserar. Det är med skräckblandad förtjusning som man ska köra ut, eftersom det kommer ofta någon jävla nöt som klipper av halva höger körfält?! Och...asså jag har ju inte hört att det är en koloni engelskmän som bor där i området, så därav måste det bli inavlade tokjävlar med dödslängtan eller så vill de bara testa airbagsen eller något sånt. Så hålla sig på sin vägbana...det existerar inte...

Och när vi snackar håla på landet, så är inte det första man tänker på BILKÖER...eller hur, det är ju städerna förunnat eller möjligen motorvägarnas paradis om något är pajko typ. Inte i min mors hoods...det här med kugghjulsprincipen finns inte, totalt okänt begrepp och min mor är ju utflyttad 08:a som vet hur man rattar en bil...hon får anfall...bara att åka till macken kan få hennes blodtryck skjuta i höjden & hon svär över bönder, karlar som borde klä sig i kjolar och många andra sköna uttryck.

Hur det funkar i en korsning där: Antingen så bör man ha sensorer inbygda på bilen som känner av analkande lufttryck...det blåser förbi någon hemtrimmad gammal volvo-bmw hybrid med neonljus och du hör basdunkadunket...skådar röken och har förhoppningsvis fronten på bilen kvar...eftersom jaaa...de klipper din väghalva på två däck!

Alternativ 2, absoluta pulshöjaren som får mamsen både att peka finger, knacka i skallen och gestikulera hej vilt är: Spontan Köbildning i Korsning...det här man lärt sig i bilskolan om att söka ögonkontakt med förare...kolla vem som tänker köra...högerregel...ja allt sånt är bara tvärglömma.
Plötsligt är alla dear devils skitnödiga av oro, vem kom först? Man ska inte trängas...hmm... bättre vänta och se vad som händer! Så då bildas det köer...ingen kör fast de som har företräde BORDE hittat till gaspedalen...men icke då, kollektiv psykos slår till & det står still?!

Jag trode min mor överdrev när hon upphetsat berätta om jävla bönder i kjolar & andra finfina omnämningar för dessa förare tills vi en dag hamnade där...jag skrattade så jag dog och morsan blev tokförbannad, klämde ut sin lilla missil till bil och helt sonika körde förbi och om de köande som bara gapa av förvåning när hon tryckte ned rutan och via teckenspråk förklarade hur korkade de var.

Oftast när hon hamna först i en korsning så kör hon...hon väntar inte längre om det är safe...och kollar man i bakspegeln så jodå...det blev visst en liten kö efter?! Gubbsen brukar ta sig för hjärtat när hon dammar förbi...men det är verkligen sjukt hur laglöst det är där ute. En annan gång så ska vi köra ut, iaktar en fet SUV som kommer i backen...han släpper inte på gasen trots att han närmar sig en fet korsning och han har inget företräde direkt utan bör ta hänsyn till den lilla bil som just glider ut framför han...my god, det var millimeter från att smälla...den lilla bilen hitta gaspedalen i sista stund?!

Det är underbart att kolla på folk där...det här med möta blickar *S*...mnja...det är svårt eftersom förarna undviker ögonkontakt rätt ofta där...de är liksom i en annan värld?!

Back to basic...elle?

Allt miljö käbblandet som är igång nu igen är lite så där...mmm...i vissa fall fint paketerat skitsnack med blanka band och...ibland blir det överdrifter. Snart ska man säkert börja tänka på vad man äter, så man inte fiser fel typ av gas oxå *fliiin*.

Det är en skitfin tanke med det här hybridbilarna, fast...hur många tankar miljövänligt eftersom det knappast är en lönande deal?
Så ska man nu satsa på miljövänligt, så får man nog allt se över priserna snarare...för det är ju där skon klämmer. Om alla miljövänliga produkter var billigare än de "farligare", så skulle det inte längre vara snack om saken vad folk skulle välja, av vilken anledning skulle folk annars köpa det farliga alternativet?!

Och när man på nyheterna hör the latest... är du redo att sluta resa för miljön?! *HOST* Jo men eller hur?! Och rent så där...vad är miljövänligast? Att folk reser med bil till de ställen man nu kan komma till på så vis, eller med flyg? Och...när man väl landat kanske man hyr en bil eller moppe...och vad tankar man dom med? Eller kanske att flygen fixar miljövänligare bränsle? Sänker priset på miljöbränslet? Eller...why not, ge längre semester så hinner man cykla till destinationen hehe!

Alla är säkert villiga att tänka på miljön, men...hur många är villiga att langa upp stålar för det? Och de största smutsarna lär ju knappast göra förändringar, så frågan är om att diska smöraskar & dela dem i två egentligen gör en enorm skillnad...för hur bränns soporna sen? Mnja...det är frågan det, eftersom vissa områden har sopsortering & vissa har det inte...skickas det olika bilar till olika områden då? Och vart hamnar skräpet? På olika sopstationer??? Vart drar du din gräns för miljötänkandet? Sitter du med små hinkar och delar skräp? Har du maskar i komposten?

Varför kostar en miljövänlig bomulls t-shirt 500 spänn & en icke miljövänlig 50 spänn? Om bägge ser likadana ut...vilken väljer du & varför? Och var det miljövänligare förr?

Hmm...hur miljövänlig är jag? Vad är miljövänligt? Få se här nu...har iaf inte så många glödlampor, bytte redan 94 till energilampor och har faktiskt fortvarande 2 utav dessa kvar...fungerande! Är det miljövänligt? Ja, det borde det väl vara eftersom de hållt i så många år och jag inte behövt köpa & slänga säckar med vanliga glödlampor?!

Försöker att komma ihåg att slänga batterier i holkarna...fast, numer har man fler uppladdningsbara eftersom det ska vara till digitalkameror & MP3 och sånt!
Men inte fan sitter jag och diskar konservburkar, delar smöraskar och kastar äggskal i någon liten låda...som då självfallet ska innehålla en nedbrytningsbar påse...(gjord av majs nånting), för annars är det ju skitsamma enligt papsen.

Det är ju skillnad, där han bor så ska skräp slängas i olika behållare...hos mig har vi sopnedkast... och glad är jag för det, för det stinker inte här på sommaren & ärligt talat vem ska ORKA sitta och pillra med små lappar, ettiketter och fanstyg?! Det är bara på sommarstugan som jag är tvungen till det...för där ska det oxå delas in i en massa behållare?!

Och miljövänligt diskmedel...hm...det är ju så dålig kvalité på det, man behöver mer för att lösa upp fett...och sen måste man ha glansmedel??? Men måste det vara så bökigt och jag blir tveksam till att det verkligen är så himlans bra om man plötsligt ska köpa TVÅ flaskor istället för en?! Jag kör min beprövade gamla YES flaska...den har en svan på sig...den är dryg och vill man så kan man ju även få fönstren rena med det!

Så miljövänlig kan jag tänka mig att vara! Jag bär hem min mat i plastkassar så jag kan slänga soporna i dem, tror inte sopgubbarna skulle jubla om jag pressa skräpet i pappkassar och bökade ner.

Och...i fattiga länder så skiter de nog i miljövänligt för de har knappast råd med det farliga skiten ändå, så...allt handlar som vanligt om pengar när man kommer till botten. Undrar om de kommit på det ännu i sina forskningar om miljön och när de ska tänkas fixa till det istället?!

Etiketter: , ,

söndag, april 22

Paranormal rappakalja?!

Ja...som sagt så är jag väldans intresserad av det övernaturliga och äger vissa gåvor själv även om jag själv har lite svårt att fatta NÄR det är "på riktigt" eller bara en tanke som ploppa upp så där spontant.
Tex. som jag nämt tidigare...sista bilolyckan hade jag ju hela dagen "sett en bilolycka" fast jag tolka den mer som en nojja eller envis tanke, då jag vart med om en flera år tidigare...så jag avfärda det hela med ett ryck på axeln (och den hände inte exakt som jag "sett" den).

Och så har jag ju haft en massa lustiga fenomen här hemma som jag börjar tröttna på och så där nyfiken som man är så tänkte jag...äh vafan jag spanar väl in något medium som skulle kunna tänka sig komma på besök och berätta för mig WTF vill fanstyget som lallar omkring här då, eftersom jag inte är SÅ damn haj på just sånt! (och som jag sagt tidigare...kollat av för att utesluta att det rör sig om el probs eller vatten probs, alla normala grejer som annars kan tänkas vara den primära orsaken INNAN man skriker spöke!)

Så anyway...hittar en brudish som gått sk. medial utbildning via de heta medier som brukar vara på tv, drar iväg ett mail utan att nämna ett shit om VAD exakt det är som händer & om möjligen man kan ta sig en utbildning för att lära sig själv lite mer.

Mitt svar jag får...mohaha...enligt min åsikt dravel på hög nivå...priset kan variera beroende på öööh...ja om det är allvarligt & annat?! Hmm...asså jag kan tänka mig bensinersättning kan vara en orsak, det är väl normalt tycker jag iaf!
Men om det nu är "allvarligt" får mig att fnissa... på vilket sätt ska en ande/spöke vara allvarlig månne?! Och vad räknas som allvarligt?! Ökar priset om jag tror mig ha tex. 2 spöken...men så hittar hon så kallat 4 st (tillåt skeptikern i mig asgarva)?! Och...asså...blir det då dyrare för att det är fler? Finns det olika prislistor, grupp priser eller? Och...blir det ännu dyrare om de ska "till ljuset" eller?!

Hennes svar fick mig att skratta...och så fiskade hon lite så där lätt efter info uppenbarligen, med tanke på att det var oklart om totalpris för ett hembesök då! Och hon undra om jag var en av "alla" hennes kunder?! Men varför skulle jag vara det? Behöver man skaffa månadsabonemang på hembesök eller??? Är det inte så att efter man fått berättat vad det är som då skulle finnas hemma, så är man upplyst om det hela...behöver man fler tjänster då eller? Fikarep med andar & medier eller vad???

Och på tal om kurser så hade hon inga just nu då, men asså skulle man utbilda sig så skulle man höra av sig till de som kunde sådana saker, eftersom det annars kunde vara lite farligt eller dumt typ, man skulle helst kontakta de stora TV medierna då (själv hade hon gått en utbildning via dem)?!

Och det svaret my friends, det fick mig att ytterligare undra över vad fan är hon för dum jävel eller snarare...vad fan tror hon jag är för dum jävel?! Om hon gått en utbildning med själv inte har kunskaper att lära ut "just nu" så tror jag inte för fem öre att hon ever kommer att kunna det! Konstigt, jag är född med mina egenskaper...nog fan skulle jag kunna lära ut det jag kan men sen är väl frågan snarare om den man lär verkligen har förmågan att sedan kunna använda sig utav det hela!

Det finns några få som verkligen kan, men de frågar inget...de bara säger och speciellt om de tar upp saker från "the past" som ingen annan vet om. Det är bara DÅ jag tror! Och när det ska håvas upp med stora slantar...tss...då tror jag inte ett smack!

Kollat runt på sk. mediala utbildningar och...mnja det är en stor & dyr industri, det finns sk. prova på workshops då man kan testa...men tro för fan inte att de ens är billiga. Ärligt talat så skulle jag inte betala för någon av dem, det är för mycket pengar.

Jag är så tveksam men nyfiken men jag får nog allt lära mig själv istället på någon höger, jag har nyckeln men vart fan är låset??? *S* men som det sägs den som söker skall finna...så antingen finner jag ljuset eller så finner jag den fina vita jackan med ärmarna på ryggen helt enkelt!

Etiketter: , , ,

torsdag, april 19

Snicksnackerier och funderingar...

Satt i luren härom dagen med en gammal studiekompis från IT eran i mitt liv, ni vet när ALLA plugga IT och innan bubblan sprack *S*!
Vi har inte haft kontakt på evigheter...hon klämde en massa ungar helt plötsligt och ja...vi hamna i olika branscher & liv!

Så genom memorylane och ut igen, så hann vi med en hel drös ämnen...våra kids lät oss snacka i luren ostört...VÄLDIGT ovanligt, så även det avverkade vi...barnens förmåga att slicka sig fast vid låret så fort man ska vara social eller inte uppmärksammar dem till 2 tusen procent!

Hennes kids är yngre modeller och rätt tight emellan, så hon har hamnat i de där kära frågorna om hur & när man vågar släppa dem ut själva på gården. Hennes skräck och allt sådant...mobiltelefoner till barn var oxå ett ämne som vävdes in i smeten.

Hmm...sant, varför har barn mobiler? Varför har min mobil? Är det så att det är ett förlängt kontrollbehov som gör att det känns tryggare när barnen har mobiler? Är det säkrare bara för att de har det eller beror det egentligen på att det är skönare som förälder när hönsmorsan slår till hos en & man tror de har slagit ihjäl sig/gått vilse/blivit kidnappade som man kan andas ut när ungen svarar med ett stön att de är på gården brevid?!

Och har brotten ökat så pass att man bör vara rädd när man släpper ut sina barn? Är ungarna mer elaka nu mot varandra än när vi var små?! Alla hörde vi om söders bröder, pepparligan och allt vad de "farliga" gängen hette, men inte fan stötte man någonsin på dem trots allt! Och fanns det inga peddos när vi var små??? Runkande gubbar i skogsbrynet?

Kollar man brotts statistiken (http://www.bra.se/) så ser det likadant ut nästan som när jag var liten, så är det medierna som skrämmer upp föräldrar eller vart kommer skräcken ifrån? Hmm...snarare är det väl att man förändras själv när man blir förälder, man ser evil satar i varje gathörn, man kalkylerar själv ut någon egen form händelseförlopp som man tror kan vara realistisk!

Vi kom fram till att man måste nog själv vänja sig vid tanken att låta barnen få "frihet under ansvar", för det var väl lite så när jag började släppa greppet om sonen. När jag var säker på att han hitta hem själv, kunde adress & telefonnummer, fick det stora ansvaret att gå över gatan och handla en mjölk (trots att mamsen stod med snoken bakom gardinen och klockade hahaha).

Man är en tönt som förälder...men å andra sidan, en försiktig tönt lär sina barn lite vett & lik förbannat kommer de komma hem med blödande sår oavsätt om de nu äger en mobil eller inte och då kommer man stå där med hjärtklappning och fingra på numret till akuten innan man tvättat rent och inser att...*pust* det var bara ett ytligt skrapsår!

Men...jag tror inte samhället har blivit farligare, jag tror att man själv bara drabbats av hjärtsnurp av alla rubriker och att man förändras mentalt och blir mer beskyddande till sin avkomma! Eller... vad tycker du?

Har det verkligen blivit skitfarligt att släppa ut barn på gården? Hur var det när du var liten? Vad är du rädd för?

Etiketter: , , , ,

Ibland lönar det sig...

Det är inte ofta det lönar sig att städa hemma, ja ekonomiskt menar jag...vem pyntar en för att jaga dammråttor nu när man är vuxen?! Är ju inte så man får mutpengar precis!

Men så idag kom dagen...dagen för lönen...*S*. Har irriterat mig länge på alla mina utländska pengahögar som bara legat & skräpat i skåpet för man tänkt att äh, jag åker väl dit igen någon gång så slipper jag växla.

Mmm...eller hur...en massa danska mynt har skräpat i skåpet i si sådär 4 år eller något liknande, givetvis en drös drachmer från någon antik greklandstripp i ungdomens glada fylledar och så lite italienska lira oxå?!

Var ju bara att slänga, var ju år & dar sedan de gällde, sen hitta man lite dollar och euro...några pund så jag raffsa ned allt och stack förbi forex för att växla in skiten... på sin höjd hade jag räknat med några tjugolappar så när femhundringen langades upp av kassören höll man på trilla baklänges!

VA?! För de där mynten??? Hmm...och jag som va på vippen att damma ner dem i sopporna oxå?!

Så jaha ja...vad ska man tänkas shoppa nu då? Hmm...spara?! Äh...inte då, pengar är till för att brännas så nu har sonen & jag vart och käkad dinner i stan *S*...åååååh vad skönt, så slapp man diska oxå!

Se där vad lite städning i skåpen kan göra...


fick en mindre påse ratade småmynt tillbaka...hm...kollade upp hur mkt det var värt...mnja en hundring tutti...får väl bränna dem någon annan gång, eller så ska jag ge dom till de albanska tiggarna på t-banan hahaha...här har du om du hamnar på någon subway utomlands my friend, slit dem med hälsan & hälsa alla kumpaner *mohahaaaa* (tyvärr så fanns det inga jävlar med sina printade lappar idag... undrar hur de egentligen har "råd" att både printa & plasta sina lappar om de nu är SÅÅÅÅ fattiga?! Mmm...eller hur!)

Etiketter: , , , ,

tisdag, april 17

senilrycket...

Har suttit & fnissat igenkännande på olika bloggar med husdjur included...och jorå jag var oxå en sucker för att mata vovven med gobitar. Vem kan låta bli?!
Och det bästa av allt var väl innan man vande sig att hunden farit till himlen & man "råkade" tappa någon skiva ost på golvet bara för min lilla kossa älskade det...eller när mamsen va på besök & man kasta fikabröd på golvet. Mamsen höjde ett ögonbryn & frågade om jag var helt sjuk i huvudet...vad höll jag på med egentligen...varför kasta jag bullbitar på golvet???
Ööööh...för att hunden...hoppsan...ja, just det hon är ju död ju?! Sen satt man som ett byfåne och klia sig i skallen...jahaja då ere väl bara att städa upp det då ehe!
Samma sak när jag passat syrrans hund, så droppar man gobitar efter sig...så där diskret liksom bara för man ändå vet att den håriga damsugaren sitter hack i häl på en, så varför inte glädja det lilla stycket!
Nu har det gått ett år sedan jycken drog till himlen...man har väl precis kommit till det stadiet att man saknar en hårig buddy igen. Suttit och scannat nätet på valpar...drömt mig bort om en luddig liten kärlek & precis kvicknat till då man har insett att parera vagn & hund inte är så idylliskt egentligen...det här med rumsrenhets träning & bebbe rimmar väldans illa.
Men självfallet fick man en genialisk idé...tvinga morsan att skaffa en söt vovve?! Hmm...mnja så kan man ju passa den då & då...eller helvetia då får man ju en morsa på köpet i hasorna...neeee INTE bra tanke alls! Ska klura vidare på hava hund eller icke...det får bli i framtiden kanske, då man är gråhårig & ändå inte har ett liv förutom att mata småfåglar och snacka med blommor *S*...mnja...låter väl bäst så för tillfället!

Till minne av Min kära lilla diva...saknar ditt feta ass i min soffa

Etiketter: ,

torsdag, april 12

Back in town...

Efter tunga shoppingräder runt 08 områdena så insåg pluskan att det var lika bra att tagga ut till landet om den skulle överleva!
Sagt & gjort så packade jag påsklovs-pojkens rygga och min egen lilla bag, vem pallar sitta i betongdjungeln och uggla?!

Och eftersom miss bright suttit och solat på balkongen, så inbillade jag mig att det skulle funka bra att bara dra på en väst...mmm...skitsmart tanke! Vi hinner knappt komma till danderyd innan det SNÖAR?! Ehum...jag & sonen höll på tappa ögonen...vaddå snö, visserligen är vi på väg norrut men inte är vi väl i norrland...vi har knappt lämnat stockholm ju?! Mina ben svullnade likt en pensio av bebben...tacksamt värre, man stånkade som en kossa bara för att rulla sig fram! (vägra åka hiss där folk pissar & har sig...tänkt behålla snoken ett par år till...var det svårt att fixa en jävla rulltrappa?!)

höhö...för första gången så har jag fått drafta ett inlägg för luren ringde hysteriskt...coolt

Fyfan vad jag hatar att åka till norrtälje...och när det dessutom SNÖAR helt plötsligt så blir man ännu gladare...not! Och till bussen dök upp var vi nästan grinfärdiga & klara hahaha...så damn kallt! Efter mkt om och men kommer vi fram, bussen har slingrat sig över halva vägen av plötsliga snön och mamsen finns ingenstans?! WTF DET ÄR SNORKALLT...men sonen han studsar omkring som en liten nisse!

Anyway...vi kommer fram & jag kramar min latte...mamsen dammar av grillen "super de lux" och medans hon pillrar med köttet så skryter hon om vilken grillkung hon är, hennes vännina som var där för ngn dag sedan var helt lost med grillar och bla blaaa blaaa...försöker ignorera ljudet...så plötsligt står hon med krävande min framför snoken på en...och hon har 42 frågor om grillningen?! Ehum...asså hon va ju "the shitt" nyss??? Kan ju inte låta bli att driva med henne... vad ska jag hjälpa grillkungen med månne(tänker inte luras in att vakta grillen tss...)??! FRÄÄÄÄS...sen stövla hon iväg till sin grill bland snöflingor & petunior eller vad 17 hon har för blomster...hehe...markservice är alltid trevligt och jag tänkte inte pillra på grillen idag!

Varför är morsor så jobbiga??? Sen var man tvungen att titta på alla hennes blommor...jaha den har fått skott & kommer du ihåg den där...den va halvdöd...titta nu...bla bla blaaa?! Man trippa som en fjantig väääldigt "intresserad" botaniker medans tantish veva upphetsat vid varje blomster! Började ångra mig att jag åkt ut till buschen...fyfan fick ju plågas någon km med koblaja stank & allt...sen ska man glo på blommor?! Ser jag ut att va skogsmulle eller?!

Letade rätt på ett tangentbord hos mamsen...har ju liksom inte vant mig vid att mitt arsle är större än en ladugårdsdörr, så förra veckan lyckades jag spilla en liter latte rätt ner...så går det när man vänder sig om...man är plötsligt en elefant?! Och jaa då...papsen skällde på mig...man ska icke hava drycker brevid en dator...iiiinte bra (och gissa om jag har min kära latte brevid idag igen, jag gillar att leva på "the edge" mohaha).

Och vad händer ute på landet månne?! Man tror sig åkt dit för att softa...nää då huggs det ner folk (åkte förbi poliserna när de sökte gossen) och när jag sitter med latten ute på terassen så hör man en bil blåsa förbi...tänkte jaha snacka om att sitta i ett träd snart, jävla fartdåre...man slipper dem aldrig (där jag bor är streetrace ett dagligt inslag & jag avskyr ljudet och dofter av brännt gummi)...någon halvtimma senare så brusar det i luften av helikoptrar...polisbilar & ambulanser tjuter förbi...tänker inte mer på det....förrens brorsan kommer farande, nån grabb han känner ytligt har visst kört ihjäl sig?! Men vafan...det var ju han som blåste förbi när jag fikade?! Brorsan lyckas bryta benet på fyllan....amen hur går det till på landet egentligen??? Det måste vara en myt att det ska vara lugnt...händer ju mer grejer där än hemma...

När vi ska åka hem skådar man ett roadkill...någon evil sate har kört på haren...så det var DÄRFÖR påskharen inte kom med mitt ägg?! Fyfan...här har man ju väntat & väntat...vilka svin döda haren innan han lämnat mitt ägg?!

Mmm...det va min lugna stund ute på landet...snö, mord, död, brutna ben & blomjävlar... fan va skönt det är att vara tillbaka i betongdjungeln...andas gatudamm, svära över den pissande port-hundens blöta visitkort i hissen och skåda den galna grannen som verka lida av torgskräck...hon slängde sig in genom dörren i vild panik & tappa tofflan utanför...men vägra öppna och ta in den innan jag klivit in och det var safe igen?!

There´s no place like home....hahaha och eftersom mamsen ska köpa hönsskit till sina blommor så lär det dröja jäääävligt länge innan jag åker ut igen...

Etiketter: , , , , ,

måndag, april 2

Konst?!


Detta masterpice ska föreställa Madonna & hennes karl Guy?!
Och till råga på allt så har hon suttit modell för konstnären Peter Howsons...öööh undrar om det var för den här tavlan, det framgick inte av texten iaf?!
Och stjärnan är nöjd?! Hmm...om jag hade gått till en konstnär & suttit modell för en tavla...och han sedan stolt skulle presentera detta verk så skulle jag dänga den i huvudet på han och undra vad fan han gick på hahaha!
Jag skulle inte anse att denna tavla är vacker, eller ens lik...hon ser ju ut som en halslös cromango monster och snubben ser ju ut som en anabolatorsk som grillats för länge i solariet?! Det var den fulaste tavla jag sett på länge *S*. Beror väl på vad man vill åstakomma med sin konst...men jag gillar vackra saker eller roliga...cool konst...men detta...
Naah...jag har lite svårt för sånt här konstnärligt...proportioner som inte stämmer och när man avbildar någon (kolla bara armarna) och det inte ens går att skåda det. Skulle det inte ha stått vilka de var så hade i alla fall inte jag kopplat ihop mads med detta freak?!
Yaiks...*S*...behövde bara smacka upp detta...

Etiketter: , ,

Bränd pippidupka...

Så skönt att värmen äntligen är här (även om det kändes mindre nice att vakna till ett sovrum i temperaturen +30...hade ingen aning om att jag numer vistas i tropikerna) och att jag trots min fagra nålskräck dundrade iväg för att bli förvandlad till söders egna igelkott...god damn, det verkar som det funkade!

Några dagar efter akupunkturen så slog smärttröskeln till again...sheit, trode att nu är det kört igen, nu kommer axelinflamationerna slå ut mig & ryggfan går av, händerna krampade...tänkte att jaha ska man behöva springa dit varje dag hädan efter för att behålla tillståndet?! Men icke då, lagom till helgen så gav det mesta med sig...säkert som en träningsvärk eller något liknande.

Bara att damma av grillen & hooka dinner åt girlsen när man ändå var på topp igen (and lite bastu på det...aaah)!
Så vad har man roat sig med?! Jo man sätter igång att skura fönstren, städa upp alla småhögar man samlat på sig eftersom man knappt kunnat röra på sig hittils, börjar baka som besatt!
Vilken känsla...IM BACK!!!

Och så skiner solen igen...men kan det bli bättre?! Ska till läkarn idag & kolla blodtrycket men hell, jag tror det måste vara bättre nu...i feeeel goood nana na na naaaa!!!

Har delat balkong med en liten pippi, vi har hållt lite koll på varandra...tänkte att jag ska plocka fjädrarna av den om fanstyget börjar käka upp våran lilla frösådd, den tänkte nog att får jag inte sitta & sola här så skiter jag dig i ögat! Så vi blängde lite misstänksamt på varandra & den verkade tycka att cykeln var mer intressant att undersöka eftersom den kanade runt där & skuttade?! Kanske en bantande pippi på jakt efter nya motionsrundor?! Who knows *S*!

Har inte haft tid att klottra här eftersom när solen skiner så sitter inte jag vid en burk & nu när man återfått rörligheten så god damn...gäller att utnyttja tiden väl.

Sonen & jag hade värsta softarsödagen...vi klia oss i skallen & kravla ut på balkongen...sen kom vi på att mmmm.... kanske baka lite scones till frulle inte skulle sitta helt fel och det gjorde det inte...så goddamn nice att bara dregla runt i tillvaron!

Nupp...nu ska jag käka lunch i solen & njuta av att man kan röra sig UTAN att det gör satont!!! Hoppas hoppas att tillståndet håller i sig, fan ta alla bilolyckor & skit...nu vill jag fortsätta i detta painless stadium resten av året åtminstånde!!!

*S* Ja...mindre intressant att tillägga för tillfället, men jag njuter av mitt nya tillstånd och av solen så det så!

Etiketter: , ,