MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, april 19

Ibland lönar det sig...

Det är inte ofta det lönar sig att städa hemma, ja ekonomiskt menar jag...vem pyntar en för att jaga dammråttor nu när man är vuxen?! Är ju inte så man får mutpengar precis!

Men så idag kom dagen...dagen för lönen...*S*. Har irriterat mig länge på alla mina utländska pengahögar som bara legat & skräpat i skåpet för man tänkt att äh, jag åker väl dit igen någon gång så slipper jag växla.

Mmm...eller hur...en massa danska mynt har skräpat i skåpet i si sådär 4 år eller något liknande, givetvis en drös drachmer från någon antik greklandstripp i ungdomens glada fylledar och så lite italienska lira oxå?!

Var ju bara att slänga, var ju år & dar sedan de gällde, sen hitta man lite dollar och euro...några pund så jag raffsa ned allt och stack förbi forex för att växla in skiten... på sin höjd hade jag räknat med några tjugolappar så när femhundringen langades upp av kassören höll man på trilla baklänges!

VA?! För de där mynten??? Hmm...och jag som va på vippen att damma ner dem i sopporna oxå?!

Så jaha ja...vad ska man tänkas shoppa nu då? Hmm...spara?! Äh...inte då, pengar är till för att brännas så nu har sonen & jag vart och käkad dinner i stan *S*...åååååh vad skönt, så slapp man diska oxå!

Se där vad lite städning i skåpen kan göra...


fick en mindre påse ratade småmynt tillbaka...hm...kollade upp hur mkt det var värt...mnja en hundring tutti...får väl bränna dem någon annan gång, eller så ska jag ge dom till de albanska tiggarna på t-banan hahaha...här har du om du hamnar på någon subway utomlands my friend, slit dem med hälsan & hälsa alla kumpaner *mohahaaaa* (tyvärr så fanns det inga jävlar med sina printade lappar idag... undrar hur de egentligen har "råd" att både printa & plasta sina lappar om de nu är SÅÅÅÅ fattiga?! Mmm...eller hur!)

Etiketter: , , , ,