MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, maj 29

smsa this?!

Förresten...det här gnällandet om SL & sms... hur är det egentligen med den tjänsten?! Har iofs inte testat det, eftersom jag mer tänkt på att jaha...tänk om jag skickar ett sms & när jag kommer fram till spärren så har det inte hunnit komma fram tills dess, vad gör man då? Hur långt i förväg ska man skicka eller ska man stå framför spärrvakten och bara jahaja...nu skickar jag...fan mitt tåg kommer nu...aaaah?!

Jag menar...om man tankar på ett kontantkort på en mobil så kan det ibland dröja bra länge innan de kommer fram, vanliga sms kan ju oxå dröja så...hur kan de veta att det verkligen är så mycket svinn?! Och tänk om batteriet verkligen har dött en sen kväll just efter du skickat det...hur ska man bevisa det? Åka hem & ladda mobilen...åka tillbaka och visa eller *S*?! Eller telefonen bara tvärdör?! Jag menar...det är väl inte så ovanligt att de pajar ihop på sämsta tänkbara läget, batterier HAR dött under ett samtal om mobilen kanske inte är sprojlans?!

Det här med teknik är ju lite sisådär pålitligt ibland! Och tänk ännu värre, någon SNOR din mobil under resan och just som du kliver av så står de där aggro kontrollanterna där...säkert att de kommer tro på en, de kommer ju spöa skiten ur en utöver det hela hahaha! Och kan man köpa en biljett, smsa vidare den? Då kan ju fler använda samma biljett?!

Hmm...intressant tanke det där...men jag föredrar att haffa en biljett i förväg, nypa en vid busshållplatsen i värsta fall. Jag har ingen lust att stå och bli förbannad om jag inte hinner få min biljett i tid, eller rent av så dyker den inte alls upp utan man blir bara några spänn fattigare på mobilen.

Är det någon som testat sms-biljetter? Bara så där nyfiken av mig :P har inte läst hur det funkar, eller om det inte funkar hur man gör då...råkade se alla rubriker om det och börja fundera lite hehe!

Etiketter: , , ,

Fjant vart är du?!

Amen yaiks...jag tror jag dööör, stackars lilla blåa ponken blidde illröd av lite vatten och nu så får strix reportern på arslet för det, böter & kanske fängelse?! Jag tycker det är så överdrivet att polisanmäla liten skvätt vatten, kanske ett barnsligt skämt men seriöst...var det inte parlamentariker som fick tårtor i nyllet för några år sedan?! Och drivs det inte rätt hårt med folk i rampljuset?!

Han ska väl vara glad att det bara var vatten & inte en gräddbulle som sabba kostymen istället. Och vad hans vakter gjorde om det nu var så farligt, kan man ju undra...putsa de örsnäckan & fixa ögonbrynen när reportern kom fram eller?! De är väl utbildade för att kunna avgöra vilka tänkbara hot som kan uppstå och om nu vatten räknas dit...ja då jävlar är vi alla illa ute i sommar eller varje morgon då vi kliver in i badrummet?!

Tänk när ungarna drar fram sina vattenkanoner, råkar sprinkla dig på stranden...ska du då greppa luren direkt och ringa 112?! Eller den blida pensionären envisas med att övervattna sina blommor och JUST som du passerar så blir du blöt?! Var herrn sminkad, eller varför tog han så illa upp?! Lite humor har väl ingen dött av, när man var liten så existerade ringar som spruta vatten...fejkkameror som spraya ned en...sen NÄR är det så illa att man kan känna sig hotad av vatten, så vida man inte lider av rabies möjligen, för då är det illa!

Och de som tjuter "det kunde vart värre", ja nog har jag sett de där actionrullarna när reporterns kamera i själva verket är ett vapen...han kan ju få en gratisbuffé på bion där någon pudrat kexen med olämpliga saker, han kan snubbla ut från den röda mattan & landa på kungsgatan då en fartdåre kör på han...han kan ju blivit sprayad med anfallsspray och gått runt i månader i någon färg...så VAD FAN är en skvätt vatten i jämförelse EGENTLIGEN?! Bufreakinhu...ska den mannen leda landet när han inte klara av ett skämt?! Vart är vi på väg egentligen???

Och respekt-snacket...tss när herr Reinfelt tar över min ekonomi, pyntar de tänkta 900 spännen till busskortet, börjar pynta biltullar & alla de förhöjda avgifter för de som inte kan klappa sig i häcken och bädda ner sig medans hushållerskan polerar huset och hämtar kidsen så kan han få respekt. Han respekterar ju inte själv de miljoner arbetsmyror som driver runt hela Sverige, för när han börjar rycka mattan för fötterna på de som inte käka på guldfaten...så vad förväntar han sig?!

Lite kallvatten brukar väcka vanligt folk *S*...men vissa e ju speciella...eller?! Nä, jag tycker det är så överdrivet...höna av en fjäder men...det e jag det, möjligen skulle jag kunna bli sur en stund då mascaran rinner i ögat, men sen skulle jag kunna garva åt det & rycka på axlarna!

Etiketter: , ,

fredag, maj 25

Galenskaper...& telefonbus

Amen shit, lillebrorsan lät mig lyssna på lite galna filer...höll på dö av skratt över vissa andra var lite väl så där hmm...sånt ska inte du lyssna på fyfy!

Mustalajnens MC ledare Leifi...den galna & skitfarliga finska zigenaren som terrar folk, ringer på annonser & är allmänt crazy! Bästa är när han ska köpa en pudelvalp...hans frågor my god hahaha & hur folk reagerar innan de får nog!

Uppenbarligen gillar han att ringa på annonser av alla dess slag, ska deala & roa sig! Sen hittade jag Leifi karaoke...så kan man busringa folk & klicka på fraser....gissa OM jag kunde håll fingrarna i styr eller?! Mohaha...sonen & jag terra andra brorsan...satte på högtalartelefon & garva asset ur led...mmm så roade är vi & brorsan skratta så han dog!

Helt perfa att roa sig med när vädret suger stenhårt & man ändå inte har något bättre för sig! Funderar på terra papsen, har för mig han har någon annons ute på nätet...så lite Leifi deals & "sparka säften" funkar väl, eller så ska vi se vad papsen är villig att sälja sitt pass för *ASG*?! Mohaha...de små hornen växter visst ut lite!

Så det e bara googla på Leifi eller spana på jesper.nu (tror jag det var) så har du helgbuset fixat, kanske terra något tråkigt ex eller en chef som behöver få lite humorinjektion! Japp, då har du tips till helgen då om du inte har andra plans

Etiketter: ,

tisdag, maj 22

Mohaha...The Godmother of all...

Japps, jag hittade en liten filmtest hos vildingen som jag självfallet kände mig manad att göra, och resultatet är väl självfallet inte så förvånande med min lilla diaboliska sida, mitt "mera sydlänska" ursprung & temperament...vaddå granne med italianos nere i söder & polare med isbjörnarna här i norr så vad passar bättre än en cool mafijadonna?!
(Och med alla kex jag ständigt har i munnen, så har jag nu mer lika fluffiga kinder & kan schnacka preciiiiis lika som gudfadern him self *asg*)

Etiketter: , ,

söndag, maj 13

men suck...

Blippat runt lite på tidningarna på nätet...mohaha vilket gnällande om esc... och den där fjanten Ola, som tycker det är en skittävling?! Hm...jaha men varför entra han den då? Snacka om bebisfasoner, dålig förlorare....riktigt pinsam tycker jag. Och Bertfjärt som gråter...skulle vilja se att sverige verkligen är SÅ upprörda att de INTE skulle vara med nästa år....mycket snack, men man kan ju ge sig fan på att de INTE kommer skicka Ronny & Ragge nästa år!

Bufreakinhu...måste kvala in nästa år?! Ja men är det inte en tävling, eller?! Har inte andra länder fått kvala? Och...tyckte jag hörde pip om de som kvalat in kommit högt upp/vunnit både detta år & förra...så ja, då är det väl VÄRSTA chansen...eller?!

Man kanske skulle ha kollat det här året, folk drar ju sitt hår nu & ylar om fiaskon, spex & galenskap?! Och självfallet hur VÅGADE serberna visa sina tre fingrar?! Skandalöst?! Men att jämföra den där lilla serbiska köttbullen med Göran Persson...*S* det var väl gulligt det med!

Det är roande att läsa allt gnäll, man kommer aldrig ifrån det...varje år ska det grinas efteråt och traschas, men att Ola skulle ta det SÅ hårt är ju skrattretande! Säger bara...molitva...kanske dax att kasta sig ned på knä & be några böner. han verkar behöva hela kittet...ta en tripp bland budorden :P och...jahaja några svenskar låg bakom den serbiskalåten...be happy, det är väl en smärre seger det med?!

http://www.myspace.com/andersnyman

Och se där...se där...en seger

Tss...har inte pallat kolla på schlager tävlingen, råka trilla in i räkningen igår och bara behövde bekräfta för mig själv att serberna skulle vinna detta år, behövde se om ens föraningar kan ha ett uns av sanning!

Mycket riktigt, även om det lilla trollet på scenen förvånade mig...VEM är hon...va? En vilsen lesbian eller? En förrymd köttbulle? Åtminstånde påklädd i värsta muderingen, med tanke på (enligt min mor) alla avklädda fn*sk som strutta omkring, speciellt upprörde polskorna min mor de var en skam, kan de aldrig klä sig lite istället för att nästan visa hönan, de ser ju alltid ut som *BEEEP*?! Hahaha...tyvärr så har jag ju inte kollat på bidragen, men morsans fina resume av deltagare är mer roande tror jag!

Såg något där som liknade iprenmannen? Coolt, jag kanske missade något det här året eller??? Verkar vart glada dårar?! Men det verkade lite skräckslaget där ett tag...tänkt om alla östadsländer vinner, dom här ryska länderna...eller den här ukraina (var det väl förut...en brud i päls?!). Hmm...undrar om de sitter och konspirerar i elfte minuten...man har nästan fått den känslan ibland...näää satan, vi boostar dom här?!

Mnja..jag är ingen schlagerfan...jag orkar inte sitta i timmar och lyssna på den ena låten efter den andra, men att tro att the ark skulle komma långt, det var väl ändå korkat! *S* Näe, det måste väl funnits bättre låtar på den tävlingen eller??? Fan, jag missar ju alltid medvetet alla dessa sing-non-stop crap tävlingar!

Det bästa med hela...vad kallar de nu schlager E ...något (esc kanske hahaha...passar hos mig iaf) är hur deprimerade de här uppläsarna var...jaha ingen poäng...jajaj grekerna kommer ge sin 12 dit...mummelmutter...jävligt smart att låsa in dem i källarn....3km... betong...*S* det var det jag kom in å hörde & så är det varje år, DET tycker jag är roligast...gnället, det här... vi är slagna så jävla stenhårt så vi nästan griiinar-snacket! BÄSTA!

Och nu....NANANANANAAAA SERBERNA VAAAAAANN NANANANANA.....TROTS BETONGGÅNGAR Å ALLT hahaha!

Nu ska jag återgå till att ha migrän & göra mig oförstådd i soffan, kanske dra en filt över huvudet och ja....bara dregla lite allmänt! Ha det bra, må väl ... Im dringliiiiiiiing....weeeeee....

Etiketter: , ,

fredag, maj 11

In lala land and out...

Mnja...jag har väl inte vart så effektiv klottrare på den här sidan, men man är väl på hormontrippar och då finns det väl knappast så mkt annat att klottra om än sånt som jag valt att dela upp på annat ställe!

Har haft lite scary stuff igen...mina vänner "spökena" har tydligen roat sig igen, sitter i soffan och gluttar på dumburken då plötsligt en papperskasse i hallen börjar rassla & prassla som bara den?! Tänkte jaha...ska den ramla, eller är grabben där och rotar? Nupp han sov stenhårt?! Okej då...då är det väl tyngdlagen & någon grej som trilla på plats eller sånt!

Hmm...efter en liten stund står påsen och väger...precis som man gör med en stol typ...den hänger ut från väggen och det normala hade ju varit att den välte, det var i alla fall det jag förväntade mig. Då väger påsen sakta tillbaka mot väggen??? WTF nu då?! Men hur vanligt är det? Och det lustiga är att det var bara lite barnböcker i botten av den, inte ens fylld pappkasse?! I mina ögon strange...en påse brakar, den vippar inte & hänger en stund för att sedan vippa tillbaka!

Lampor har börjat blinka igen, stereon dras på & stängs av...men nu för tiden är man så van att man knappt höjer ögonbrynet längre. Samtidigt tänker man...varför händer det sjuka saker, har någon dött här eller vad?! Lider av lätt "hear no evil-speak no evil-see no evil" samtidigt som man blir nyfiken...men igår var det otrevligt att bli nyfiken, hela tiden hade jag någon bakom mig...en trevlig ilande kyla, skymtade rörelser i ögonvrån. Skönast var när jag vakna av att någon rycker i sängen...den skakar och gnisslade?! Man bara eeeh jaha...jordbävning...nä, inte det...barn i säng...nähe inte det heller, men okej då...nu tänder jag ALLA lampor och sover i soffan, går det BRA eller?!

Undrar om jag löst en fribiljett omedvetet till Lala land?! Vad gör man? Börjar skvimpa vigvatten tills tapeterna lossnar, skriar come on mothafucker och börjar veva med händer & fötter i luften i någon inbillad combat med "andra sidan"?!

Börjar förstå varför det låg en massa saker kvar här från avflyttande hyresgäst...kändes lite som de i panik packat & dragit...lämnat saker i all hast?! Kan det vara så? Hmm... *S* ska skaffa mig en pipa och ett förstoringsglas...en snygg chick trenchcoat och krypa runt på parketten för att analysera?! Eller...ja just det, det är väl då den vita rocken åker fram?!

S*...nä, men man kan ju börja undra...tack å lov så har duschen hållt sig lugn, inte dragit igång på ett bra tag! Fast samtidigt är det ju så där crepy spännande...woho bogediboo...I can´t see you men jag kollar med ena ögat ändå!

Det var det från min övernaturliga lilla grotta...I never walk alone *S*...fast man hoppas väl att man kan duscha ALONE?!

Etiketter: , , ,

Bad dog...baaad dog!!!

Läste på en annan blogg om en liten vovve som fick örat tuggat av en annan oförskämd vovve, efter en hälsning?! Och självfallet så var det en liten förvirrad själ som ägde kraftpaketet sk. kamphund & hunden verkade inte veta hur man säger hejdå utan att placera tänderna i "polarn", även om Cian så bra sa att alla hundar är kamphundar trots att det var hennes som for illa!

Det här med kamphundar...eller snarare puckot i kopplet, är något jag funderat på. Det sägs ofta i media att de "kriminella" (och pubisbarnen) ofta skaffar sig ett vapen i form av en hund?! Samtidigt kan man tänka lite...damn vilka töntar egentligen, hur klena är de? Är det inte bättre att satsa pengarna på en kurs självförsvar istället? För man kan ju inte avliva en kurs & de kunskaper man fått där?!

Och hur går det till när de väljer valp? "Har du en grym jävel?" "En ful best?" Vilka kriterier går man efter då man väljer valp, om man ska ha balla allan protector?! Normala fall så försöker man kolla att de är friska, sunda och verkar ha ett bra psyke och självfallet söt som socker och vilken man får bäst kontakt med. Men hur funkar det om man ska ha en badass MF?! Ska det vara den skabbigaste valpen, den mest osociala fulaste fan som går att hitta? Eftersom man kan väl inte ha allt för stor kärlek om man ska uppfostra ett monster eller ha den som vapen?

För om man uppfostrar den till att hugga & vara osocial, så är väl risken rätt stor att man antingen blir av med hunden, den blir avlivad eller den möter sin överman?! Och säg att man flyttat hemifrån med sin best, råkar torska dit och får sitta av sin tid...vem blir hundvakt då? Vem vill vara hundvakt??? Något annat nervvrak ska spatsera med hunden och försöka ha koll på den? Eller man bor hemma och mamsen ser till att avliva hunden eftersom den börjar flippa och tugga på fler ben än de man köper av svin eller nötkreatur?

Hmm...är det verkligen inte bättre att ta en kurs i självförsvar om man nu känner att man kanske har lite farliga snubbar runt hörnet? Kanske skaffar sig en skottsäker väst? Knockspray? Jag menar...är någon ute efter att fimpa en och man har en hund som försvar...det är lika lätt att knäppa hunden först och sen då? Sen står lilla pissenisse där all alone igen, precis lika försvarslös som innan?!

Är det ballt att ha en hund som anfaller andras hundar? Tänk om den anfaller en släkting då? En unge? Är det lika ballt? Eller den flippar och vänder sig mot handen som föder den? Är det lika ballt??? Och hur coolt är det med alla kids vars hund rastar dem? De dras efter sina hundar??? Hur coolt är det på en skala?!

Nä, det är lite sånt där som får en att undra ibland...och nu tänker jag inte bara på pitbulls & staffar. Tänker på gubben som har två dvärgcollies oxå, de släpar han på hans promenader, de skäller på ALLT som de passerar. Hur coolt är det? Och de två hundarna skulle säkert bita en rätt av om man kom för nära!

Det är ungefär lika coolt som att ha en obstinat unge i trotsåldern som illvrålar och man typ måste släpa på om man ens ska komma hem. Sånt känns mer pinsamt än ballt.

En ouppfostrad hund är inte coolt alls, en hund som man sabbat skallen på är inte coolt...det är bara pinsamt. Det bevisar ju bara vilken osäker tönt som håller i kopplet och skulle man ropa BU så pissar de ner sig & tappar kopplet! Fjant vart är du? -Här mamma, häääär!!!

Etiketter: ,

fredag, maj 4

"Barn är mjuka, bilar är hårda" eller...här kör vi mjukt?!

*fniss* ja, jag läste hos fibblern om skyltar & det klart man funderat på köra mjukt, när man kör en plåtburk...vart var logiken då? Genast drar jag mig till minnes lite hårda stunder som en meters-folket!

...ungar är rätt farliga med sina rullande tingestar, drar mig till minnes när ena syrran kom farande med sin trehjuling i en nedförsbacke, pedalerna snurrade grymt snabbt, skräcken i hennes ögon var STOR & BAM sa det när hon for genom grannens häck.

Hennes mål var att härma mig, jag som cyklade på en riktig cykel...som hade bakåtbroms och handbroms, en smärre detalj hon missat och som kostade henne en bruten arm.

Fast å andra sidan kostade det alltid henne något benbrott då hon skulle apa efter mig, envisa unge! En gång snodde hon mina träskor och skulle upp till övervåningen med dem...rull kabom krash och sedan var det en tur till farbror doktorn igen, denna omgång var det benet i gips!

Och eftersom jag gick på balett så skulle jag självfallet strutta runt på tå & visa släkten vilken prima ballerina jag var...efter trippar syrran och japp...bryter sig igen! Okej, hon har benskörhet så därför hände det så lätt...men ALLTID när hon apa efter så slutade det med ett vitt fodral på antingen arm eller ben!

Jag verkade ha en naturlig fallenhet för att orsaka folk skador som liten, vi besökte kolmården en gång...en kort stund, där lyckades jag köra på mamsens polare som skulle envisas att filma oss söta små tottar. Han vart galen då han tappade balansen när jag lyckades köra på han...hans dyrbara videokamera damp i backen och sen var den inte så hel & han ylade om hur mycket den kostade...som om lilla jag visste om sånt, jag bara garvade i smyg...hade ju plattan i botten på den lilla metall bilen & drog till andra sidan banan i hop om att vara osynlig för stunden och kanske kunna langa upp ett gulligt leende med huvudet på sné?!

Han gormade vidare hehehe...och i nästa stund snubbla syrran och bröt armen, så...jaha ja då var det bara att åka till sjukan igen! Men åtminstånde blev han tyst & chockad så han glömde av sin kamera (och på den tiden var en videokamera något som krävde styrka för att hala upp på axeln, inte som dagens tiny små saker man håller i handen!)

Så...barn kan vara hårda oxå, eller så går de sönder direkt...eller har sönder *fliiin*.

Syrran hade förresten fallenhet för att rensa buskar...när hon skulle lära sig cykla på "vanlig" cykel så lyckades hon glömma bort hur man svängde...swoooch sa det & hon var spårlöst borta?! Först fick man panik, kunde inte hitta henne...tänk att förklara sånt för föräldrarna...tappa bort sin egen syrra?!

Tills jag misstänksamt blängde på häcken...mycket riktigt så började det kvida därifrån & jag fick en flachback från blöjrumpan år tidigare som sprattlat i busken! Den här gången bröt hon inget, dock så fick vi plocka taggar från henne...

Etiketter: , ,