MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, maj 11

In lala land and out...

Mnja...jag har väl inte vart så effektiv klottrare på den här sidan, men man är väl på hormontrippar och då finns det väl knappast så mkt annat att klottra om än sånt som jag valt att dela upp på annat ställe!

Har haft lite scary stuff igen...mina vänner "spökena" har tydligen roat sig igen, sitter i soffan och gluttar på dumburken då plötsligt en papperskasse i hallen börjar rassla & prassla som bara den?! Tänkte jaha...ska den ramla, eller är grabben där och rotar? Nupp han sov stenhårt?! Okej då...då är det väl tyngdlagen & någon grej som trilla på plats eller sånt!

Hmm...efter en liten stund står påsen och väger...precis som man gör med en stol typ...den hänger ut från väggen och det normala hade ju varit att den välte, det var i alla fall det jag förväntade mig. Då väger påsen sakta tillbaka mot väggen??? WTF nu då?! Men hur vanligt är det? Och det lustiga är att det var bara lite barnböcker i botten av den, inte ens fylld pappkasse?! I mina ögon strange...en påse brakar, den vippar inte & hänger en stund för att sedan vippa tillbaka!

Lampor har börjat blinka igen, stereon dras på & stängs av...men nu för tiden är man så van att man knappt höjer ögonbrynet längre. Samtidigt tänker man...varför händer det sjuka saker, har någon dött här eller vad?! Lider av lätt "hear no evil-speak no evil-see no evil" samtidigt som man blir nyfiken...men igår var det otrevligt att bli nyfiken, hela tiden hade jag någon bakom mig...en trevlig ilande kyla, skymtade rörelser i ögonvrån. Skönast var när jag vakna av att någon rycker i sängen...den skakar och gnisslade?! Man bara eeeh jaha...jordbävning...nä, inte det...barn i säng...nähe inte det heller, men okej då...nu tänder jag ALLA lampor och sover i soffan, går det BRA eller?!

Undrar om jag löst en fribiljett omedvetet till Lala land?! Vad gör man? Börjar skvimpa vigvatten tills tapeterna lossnar, skriar come on mothafucker och börjar veva med händer & fötter i luften i någon inbillad combat med "andra sidan"?!

Börjar förstå varför det låg en massa saker kvar här från avflyttande hyresgäst...kändes lite som de i panik packat & dragit...lämnat saker i all hast?! Kan det vara så? Hmm... *S* ska skaffa mig en pipa och ett förstoringsglas...en snygg chick trenchcoat och krypa runt på parketten för att analysera?! Eller...ja just det, det är väl då den vita rocken åker fram?!

S*...nä, men man kan ju börja undra...tack å lov så har duschen hållt sig lugn, inte dragit igång på ett bra tag! Fast samtidigt är det ju så där crepy spännande...woho bogediboo...I can´t see you men jag kollar med ena ögat ändå!

Det var det från min övernaturliga lilla grotta...I never walk alone *S*...fast man hoppas väl att man kan duscha ALONE?!

Etiketter: , , ,

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Shit nu gick ju min fantasi igång. Jag som såg Ghost-wispherer igår....

fredag, maj 11, 2007  
Blogger RedAngel said...

Jupps...och det är skönt att skåda små fenomen, igår hade jag en karl i mitt sovrum?! Jag valde att inte SE mer än så, det känns som det räcker gott å väl!

Börjar fundera på om hon jag spådde på dagen tog med sin ngt skit & lämnade här...eller så har min "gåva" tydligen stått på standby men råkade hamna på ON?!

fredag, maj 11, 2007  
Anonymous Anonym said...

Jag må ha druckit lite nu. Men ärligt, det som inträffat har nog inte med platsen att göra enbart. Maybe är det ngt knas med din lgh, men det är nog snarare ngn som ba -tjena hej! (på ett synnerligen socialt inkompetent sätt")
Känner igen grejerna. Jag flyttade men det funkade inte. Måste konvertera till en strängare religion antagligen..

lördag, maj 12, 2007  
Blogger RedAngel said...

hehe...ja, jag vet att jag haft andra saker i gamla lgh. men nu är det mer tydligt eller hur man ska säga, det har escalerat!

får väl ta & lära mig mer om the other side *S*, inte riktigt min grej men...det kanske det är ändå ehe!?!

Skönast är väl att fler upplevt det hemma hos mig & "sett" saker, som kommit fram på senare tid då man råkat snacka om det! Så helt loco är man ju uppenbarligen inte!

lördag, maj 12, 2007  
Blogger Fluffgubben said...

*1 Besvärar fenomenen dig ?

*2 Känner du dig illa till mods när icidenterna inträffar?

*3 Hur länge har det pågått?

*4 är det koncenterat till något särskiljt rum?


//Norman

lördag, maj 12, 2007  
Blogger RedAngel said...

Aha...Dr.Fibbler to the rescue?!
1. Ja, lyssnar man på stereon & den vart 3:e sekund stängs av/sätts på blir man IRRITERAD till slut...mitt i mitt falska solo så GAH...hörs bara jag?! Mkt störande!
Sover man & vaknar av att sängen skakar och man är alone...Ja, känns otrevligt!

2. Beror på, stereo,el & vatten kan man rycka på axlarna åt, mitt i natten blir man lite...WOHO!(fast jag blir mer sur när elen flippar)Ibland garvar man bara! Har lärt mig att softa av när det händer, så nowdays står inte håret rätt upp och man nästan illtjuter & lämnar hus & hem hahaha!

3. I den här lgh, sedan dag 2 då jag flyttade in...men har vart varierande, ett tag var det jävligt jobbiga nätter med massa "stök" sen kommer det lite mer sporadiskt, så vi är väl polare nu eller ngt *S*, fast det blir "nya" saker.

4. Hallen är väldans poppis, där har jag en gubbe! Badrummet då & då, i köket härjar nog mormor *S* och mnja..ena sidan av vardagsrummet är strömmen GALEN mellan varven, dock inget elfel(kollat med proffsen)och sovrummet helt klart...så NÄE, det rör på sig!

Så...vad säger fibblern om det då? Kan man binda fast dem & bestämma att HÄR får du leka rövare?! *L* men samtidigt är det ju lite spännande på sätt å vis.

söndag, maj 13, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home