MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, maj 25

Galenskaper...& telefonbus

Amen shit, lillebrorsan lät mig lyssna på lite galna filer...höll på dö av skratt över vissa andra var lite väl så där hmm...sånt ska inte du lyssna på fyfy!

Mustalajnens MC ledare Leifi...den galna & skitfarliga finska zigenaren som terrar folk, ringer på annonser & är allmänt crazy! Bästa är när han ska köpa en pudelvalp...hans frågor my god hahaha & hur folk reagerar innan de får nog!

Uppenbarligen gillar han att ringa på annonser av alla dess slag, ska deala & roa sig! Sen hittade jag Leifi karaoke...så kan man busringa folk & klicka på fraser....gissa OM jag kunde håll fingrarna i styr eller?! Mohaha...sonen & jag terra andra brorsan...satte på högtalartelefon & garva asset ur led...mmm så roade är vi & brorsan skratta så han dog!

Helt perfa att roa sig med när vädret suger stenhårt & man ändå inte har något bättre för sig! Funderar på terra papsen, har för mig han har någon annons ute på nätet...så lite Leifi deals & "sparka säften" funkar väl, eller så ska vi se vad papsen är villig att sälja sitt pass för *ASG*?! Mohaha...de små hornen växter visst ut lite!

Så det e bara googla på Leifi eller spana på jesper.nu (tror jag det var) så har du helgbuset fixat, kanske terra något tråkigt ex eller en chef som behöver få lite humorinjektion! Japp, då har du tips till helgen då om du inte har andra plans

Etiketter: ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ok jesper.nu var det asså ska ombelbart gå dit. bye

måndag, maj 28, 2007  
Blogger RedAngel said...

*S* Ja, det tycker jag...hoppas att du gillar galenskapen även om han kan vara rätt grov ibland!

Man tycker synd om de stackarna som sitter & ska sälja fast han säger så sjuka saker...vilken tid det tar för folk att koppla! Skulle någon ringa mig & fråga om de kan sparka säften på en valp & sånt...tss...jag skulle lacka ut direkt i luren tyvärr & smälla på, inte diskutera vidare!

måndag, maj 28, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home