MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, maj 13

men suck...

Blippat runt lite på tidningarna på nätet...mohaha vilket gnällande om esc... och den där fjanten Ola, som tycker det är en skittävling?! Hm...jaha men varför entra han den då? Snacka om bebisfasoner, dålig förlorare....riktigt pinsam tycker jag. Och Bertfjärt som gråter...skulle vilja se att sverige verkligen är SÅ upprörda att de INTE skulle vara med nästa år....mycket snack, men man kan ju ge sig fan på att de INTE kommer skicka Ronny & Ragge nästa år!

Bufreakinhu...måste kvala in nästa år?! Ja men är det inte en tävling, eller?! Har inte andra länder fått kvala? Och...tyckte jag hörde pip om de som kvalat in kommit högt upp/vunnit både detta år & förra...så ja, då är det väl VÄRSTA chansen...eller?!

Man kanske skulle ha kollat det här året, folk drar ju sitt hår nu & ylar om fiaskon, spex & galenskap?! Och självfallet hur VÅGADE serberna visa sina tre fingrar?! Skandalöst?! Men att jämföra den där lilla serbiska köttbullen med Göran Persson...*S* det var väl gulligt det med!

Det är roande att läsa allt gnäll, man kommer aldrig ifrån det...varje år ska det grinas efteråt och traschas, men att Ola skulle ta det SÅ hårt är ju skrattretande! Säger bara...molitva...kanske dax att kasta sig ned på knä & be några böner. han verkar behöva hela kittet...ta en tripp bland budorden :P och...jahaja några svenskar låg bakom den serbiskalåten...be happy, det är väl en smärre seger det med?!

http://www.myspace.com/andersnyman

6 Comments:

Blogger Chribbe said...

HAHAHAHAHAHAHA Sur-Ola. Gnällde inte Afro-dite för ett par år sen också att de var mycket bättre trots att de hamnade på typ plats 32 av 24? Ola och alla andra. Här är ett tips. Om ni inte vinner var ni inte bäst. 2nd sucks. 2nd is first loser. Get over it.

måndag, maj 14, 2007  
Blogger RedAngel said...

Eller hur, så pinsam att han stack från festen...låste in sig & grejer?! Man bara ehe...ooookej mogen schnubbe?!

Vet inte, jag kollar sällan på de här tävlingarna, men det verkar ju vara gnällspikar hela bunten, ge dem en kaka & lite socker så kanske de tar sig saman!

måndag, maj 14, 2007  
Blogger Det Mörka Hotet said...

Håller fullständigt med dig - bra analyserat!

Fram till '80-talet klagades (från Sveriges håll förstås!) på att det var alltför många "smöriga" låtar som vann, se'n var det "dålig" smak de åren Sverige/Norden inte vann...och nu - överraskning! - så "går de samman": jösses, Sverige fick väl sina 12-poängare från Norge & Danmark, eller...?!

Bunch of cry-babies!


Samuel

torsdag, maj 17, 2007  
Blogger RedAngel said...

Men det har ju ALLTID vart så att grannländer röstar på varandra & nu grinar de att det inte är så MÅNGA grannländer här uppe?! Men hello...tappat snuttefilten eller?!

Personligen tycker jag att det är kul med variation hahaha, men...näe allt ska väl vara som vanligt?!

lördag, maj 19, 2007  
Blogger Min kopp te! said...

Här får man för att man legat upp å nervänd i kartonger det senaste halvåret;o))
Missar ju tamefaen ALLT som händer.
När man inte hinner se nyheter eller ens läsa dem i kvällsblaskorna för att man säljer (läs ger bort)saker på en viss auktionssajt, DÅÅÅ ere kriiis!
Än mer kris är det om man inte hinner läsa din blogg faktiskt..
Jag har saaaaaaaaaaknat dig och den.
Nu jivvlar är jag back on track för jag har stoppat alla pågående auktioner utan bud..hihi...:-))

Är skitaglad åt Serbien som vann, även om jag inte älskar låte direkt.
Men det är på nåt sätt lite roligare nu med slagerfestivalen och jag tittade för första gången på urlänge på nästan hela.

Att han den där Ola blev så där ledsen får mig att rodna förläget i hans ställe.
Skärpning!
Det är väl bara å spotta i nävarna och gommen och ta nya tag med nya låtar eller??!!
Tycker jag i alla fall...Nu gör det aj aj ajjjonnnnnnntt att skriva...skrivs!Kraaaaaaaaaaaaam!

onsdag, maj 23, 2007  
Anonymous Anonym said...

helloooo my pimp, ja det va ett tag sen man såg röken av dig :D men har förstått att du vart rätt dålig oxå!
hoppas allt är bra med dig :D trots all värme som nu kommer ge dig mer probs!

Ola är ett gnälligt troll *S* han ska väl hålla sig på sin planhalva & leka rocker istället, verkar som det e färre tårar då! (även om jag tycker han suger stenhårt vad han än tar sig för & verkar va en gnällpitt då de intervjuva han tidigare med...men men...han e som sin bröstkorg, blek & tanig intetsägande)

torsdag, maj 24, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home