MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, maj 29

Fjant vart är du?!

Amen yaiks...jag tror jag dööör, stackars lilla blåa ponken blidde illröd av lite vatten och nu så får strix reportern på arslet för det, böter & kanske fängelse?! Jag tycker det är så överdrivet att polisanmäla liten skvätt vatten, kanske ett barnsligt skämt men seriöst...var det inte parlamentariker som fick tårtor i nyllet för några år sedan?! Och drivs det inte rätt hårt med folk i rampljuset?!

Han ska väl vara glad att det bara var vatten & inte en gräddbulle som sabba kostymen istället. Och vad hans vakter gjorde om det nu var så farligt, kan man ju undra...putsa de örsnäckan & fixa ögonbrynen när reportern kom fram eller?! De är väl utbildade för att kunna avgöra vilka tänkbara hot som kan uppstå och om nu vatten räknas dit...ja då jävlar är vi alla illa ute i sommar eller varje morgon då vi kliver in i badrummet?!

Tänk när ungarna drar fram sina vattenkanoner, råkar sprinkla dig på stranden...ska du då greppa luren direkt och ringa 112?! Eller den blida pensionären envisas med att övervattna sina blommor och JUST som du passerar så blir du blöt?! Var herrn sminkad, eller varför tog han så illa upp?! Lite humor har väl ingen dött av, när man var liten så existerade ringar som spruta vatten...fejkkameror som spraya ned en...sen NÄR är det så illa att man kan känna sig hotad av vatten, så vida man inte lider av rabies möjligen, för då är det illa!

Och de som tjuter "det kunde vart värre", ja nog har jag sett de där actionrullarna när reporterns kamera i själva verket är ett vapen...han kan ju få en gratisbuffé på bion där någon pudrat kexen med olämpliga saker, han kan snubbla ut från den röda mattan & landa på kungsgatan då en fartdåre kör på han...han kan ju blivit sprayad med anfallsspray och gått runt i månader i någon färg...så VAD FAN är en skvätt vatten i jämförelse EGENTLIGEN?! Bufreakinhu...ska den mannen leda landet när han inte klara av ett skämt?! Vart är vi på väg egentligen???

Och respekt-snacket...tss när herr Reinfelt tar över min ekonomi, pyntar de tänkta 900 spännen till busskortet, börjar pynta biltullar & alla de förhöjda avgifter för de som inte kan klappa sig i häcken och bädda ner sig medans hushållerskan polerar huset och hämtar kidsen så kan han få respekt. Han respekterar ju inte själv de miljoner arbetsmyror som driver runt hela Sverige, för när han börjar rycka mattan för fötterna på de som inte käka på guldfaten...så vad förväntar han sig?!

Lite kallvatten brukar väcka vanligt folk *S*...men vissa e ju speciella...eller?! Nä, jag tycker det är så överdrivet...höna av en fjäder men...det e jag det, möjligen skulle jag kunna bli sur en stund då mascaran rinner i ögat, men sen skulle jag kunna garva åt det & rycka på axlarna!

Etiketter: , ,