MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, augusti 26

När sockerbehovet slog slint...

Ibland kan man ju ta sig vatten över huvudet, speciellt när man blir fruktansvärt sugen på chokladbiskvier och klockan är tio på kvällen...

Så vad gör man?! Lilla spinkelinken börjar febrilt raffsa i skafferier och kylskåp, slammra fram bunkar & mått (ungefär här kan alla sura rultor börja slå volter av glädje...hata smalisars riksförbund har ytterligare ett objekt att blänga ned...chokladhaveristen är här)

Mnja...jag drog fram mitt lilla recept och började lalla runt med vispar, bunkar & skålar...här ska det tillverkas fetta-på-dig bakverk (ja, det var min plan...) min vapendragare stora sonen började slicka sig krig läpparna och nyfiket assisterade han mig i mitt slammrande!

So far so good...det delades ägg i små koppar, det fluffades & det revs...det klickades ut på smörpapper och slängdes in i ugnen! Sen kom vi till klicka på smörkrämen på biskvierna...ungefär då insåg jag att något var galet, vaddå kräm?!

Den där sörjan...asså...hm, vänta här nu?! Ja, jag hade ju liksom lite bråttom med mina 47 bunkar och skålar, vaddå svalna av emellan å sånt shitt...mamma ville ha socker & choklad PRONTO!!! Och vad händer sen då?!

Jo, lille herrn vaknade och satte på GAPA-larmet...öööh, jaha...men nu ska jag doppa kakklegget i chokladen Funka skitbra...tappade ner kakorna i en såndär "NE HE DÅ..inte blir jag stressad av en illtjutande bebis"-förnekelse. Storebror gjorde det hela inte lättare genom att kånka på vrålande lillebror bakom mig & blänga på smeten som jag nu kontaminerat med choklad...för det va ÄCKLIGT nu...?! Ja, se karlar...inte fan fattar de sig på finesser med choklad...en kvinnas lyriska lovsång till chokladen, men gnälla verkar funka redan i ung ålder?!

Gjorde några tappra försök innan jag spottande & svärande övergav det där förbannade vattenbadande chokladgeggandet!

Mnja...det verkar mer okomplicerat att traska till konditoriet och köpa ett dussin biskvier än att inbilla sig mitt i natten att man ska lyckas både dregla & baka samtidigt akompanjerat av herr tuttaren & förföljd av anti-chokladpatrullens ordförande!

Nä...det är fan inte lätt att vara kvinna...inte heller att vara mor till söner, hade det vart döttrar så hade de suttit med glittrande ögon och en dregelsträng TYSTA och beundrat mitt slaffsande i chokladbunken...mmm...SÅ måste det vara inbillar jag mig *ASG*...eller ja, låt mig få ha mina illusioner!

Etiketter: , , , ,

lördag, augusti 18

the botten crawler...

Fick ett sms av syrran som tillbringar soliga dagar nere i stekheta juggelandet med mamsen (lyxunge...en annan sniffar höstkyla på balkongen)...

"nu är vi vid havet, sjukt hett...mamma har doppat sig, det såg väldigt kul ut :)"

Började garva, eftersom jag förstod vad hon menade. Mamsen kan inte simma...eller förlåt mig, det kan hon visst det (enligt sig själv iaf?!?).

Hon springer på botten...gör lite najsiga rörelser med armarna, sen fyller hon kinderna med luft & frustar guppandes omkring under sina simmturer...som självfallet inte blir djupare än damen kan bottna *S*.

Hon kan även springa baklänges på botten förlåt mig... det e hennes ryggsimm det! Morsan e jävligt rolig må jag då säga & hon vägrar lära sig simma på riktigt eftersom hon faktiskt redan kan det ?!

Vi har försökt mobba henne till och med...BARA för att få lära henne, men då jävlar får man kuta sen om man inte vill bli både blind av sand & lätt hörselskadad när hon protesterar å det grövsta på dessa befängda påståenden...hon är ju nära på en olympisk mästare i "plask vid strandkant".

Men men...jag e nog lite avis ändå...jag skulle oxå vilja bottenspringa ikapp henne på en soldränkt strand i juggeland än att stirra på molnväxlingen...regndroppar & betongfasadernas paradis *suckar djupt*...

Etiketter: , ,

tisdag, augusti 14

Är det så elle?!

Får ju en massa saker i mailen, nu när man är übersocial konstant eller så...så jag tänkte ju bjussa på lite crap, saxat & klart ;)

Grillning -den enda formen av matlagning som "riktiga" män gör.
När en man ska grilla, händer följande:
1. Kvinnan handlar
2. Kvinnan gör sallad, tillbehör och efterrätt.
3. Kvinnan förbereder köttet för grillning, lägger den på ett fat tillsammans med grilltången och går ut med den till mannen som "hänger"vid grillen med en öl. (helst tar hon med sig en extra öl till honom)
4. Mannen lägger köttet på grillen
5. Kvinnan går in och dukar samt kontrollerar tillbehören
6. Kvinnan kommer ut för att berätta att köttet snart bränns vid.
7. Mannen tar upp köttet från grillen och räcker den till kvinnan.
8. Kvinnan tar in maten och ställer fram på bordet.
9. Efter maten dukar kvinnan av och diskar.
10. Mannen frågar om kvinnan tyckte att det var skönt att få ledigt från matlagningen en kväll.... När han ser hennes irriterade min tänker han att det finns kvinnor som aldrig är nöjda, hur han än försöker!!!

Och förresten så kan man ju passa på att checka av sina points som verry vuxen ;) jag kollade & inte fan var jag en fjortis...nä, min ålder blidde sköna 33,3?!
Kolla själv http://www.vuxenpoang.com

Etiketter: , ,

måndag, augusti 6

eko...tango..hallå?!

Ja, min förbannade musa som skulle uppfylla min blogg med spännande pride-skvaller har så klart fullt upp med de andra mössen, så man har fått fnissiga små kryptiska sms bara?! WTF... jag ville ju ha de smutsiga detaljerna, skvallret...the shit liksom?!

Men det klart...jag & min fantasi går ju inte heller av för hackor, så egentligen så kan det bli värsta dramat ändå! Det snackas om dalkullor, gotländskor och kändisar?! Hmm...Sluggo ska tydligen vara med på TV?! Men när då? Asså...crapskvaller...vi måste ju ha the fuckin details?! Sen har det hunnits med några namn...vaddå hunnits med? Hur menar hon? Klämt på dem eller vad??? "Och har dock endast hånglat med ZYX"?! Hmm...???

När väl sluggo dristat sig till att ringa, så självklart har man langat en patte i pannan på liten & orkar liksom inte ens lirka fram mobilen med lilltån...vilket då innebär att man kommer på att man bör byta signal-låt...börjar tröttna på "Hooo...Hajde Jano kucu da prodamoooooo" (typ: komigen Jano så säljer vi huset, en oldiegoldie-fniss-juggoslagdänga i technopoppad version från typ mormors era).

Kanske ska man byta till don Omar? Eller Buju? Eller ska man köra lite galen juggo??? Instrumental Tigar rumba, så folk kan undra om man är lätt skadad eller så? Tål att tänkas på i mitt spännande liv!

Igår drömde jag att jag hade en mighty big blaster...ungefär när de där små polackerna & ryssarna (eller vilka andra nötter det nu va) började banka på bilar i garaget. Måste vara en chopchop-verkstad så som det låter!!! Eller när de "häftiga" grabbarna, straxt efter tar sina turbobilar upp i garaget & står och gasar...eftersom de troligen blivit stendöva från deras hiphop-tider så hör de inte mullrande motorer på annat sätt (eller så ÖPPNAR de dörrarna & testar sina bautahögtalare)?! Det vibrerar fan i soffan!!!! Så gammal är jag inte än att jag behöver ass-massage när jag kollar på TV!

Nu sitter vissa och bara HUVALIGEN, ring störningsjouren då! Amen sure grandpa, innan de ens kommit så är det slut på det roliga, därför är en blaster perfa...bara ame and fire...sen blir det garanterat knäpptyst och när inget garage mer finns...så finns inga oljud!!! Fan, man börjar bli gammal eller något *S*...men jag e less på sniffa bensinångor & lyssna på pruttande motorer. Ska det vara så damn svårt att ta med sina hängivna fans och bara dra till skogen...de kan ju köra lite offroad där oxå?! Skiter väl i om de väcker en hare eller en älg eller ens om de kör över en, men låt mig få glo på mina filmer utan ljudeffekter med eko!!!

Hur var det nu...skulle jag emigrera till skogs eller käka ett vitaminpiller?! Hm...bara det finns en pool så skiter jag i vilket *S*...kanske ska hooka en jacuzzi på balkongen eller så?! Men utsikten e fan inte så hott?! Får väl klippa & klistra lite bilder *asg*...blir nog bra det här!!!

Etiketter: , , ,