MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, augusti 6

eko...tango..hallå?!

Ja, min förbannade musa som skulle uppfylla min blogg med spännande pride-skvaller har så klart fullt upp med de andra mössen, så man har fått fnissiga små kryptiska sms bara?! WTF... jag ville ju ha de smutsiga detaljerna, skvallret...the shit liksom?!

Men det klart...jag & min fantasi går ju inte heller av för hackor, så egentligen så kan det bli värsta dramat ändå! Det snackas om dalkullor, gotländskor och kändisar?! Hmm...Sluggo ska tydligen vara med på TV?! Men när då? Asså...crapskvaller...vi måste ju ha the fuckin details?! Sen har det hunnits med några namn...vaddå hunnits med? Hur menar hon? Klämt på dem eller vad??? "Och har dock endast hånglat med ZYX"?! Hmm...???

När väl sluggo dristat sig till att ringa, så självklart har man langat en patte i pannan på liten & orkar liksom inte ens lirka fram mobilen med lilltån...vilket då innebär att man kommer på att man bör byta signal-låt...börjar tröttna på "Hooo...Hajde Jano kucu da prodamoooooo" (typ: komigen Jano så säljer vi huset, en oldiegoldie-fniss-juggoslagdänga i technopoppad version från typ mormors era).

Kanske ska man byta till don Omar? Eller Buju? Eller ska man köra lite galen juggo??? Instrumental Tigar rumba, så folk kan undra om man är lätt skadad eller så? Tål att tänkas på i mitt spännande liv!

Igår drömde jag att jag hade en mighty big blaster...ungefär när de där små polackerna & ryssarna (eller vilka andra nötter det nu va) började banka på bilar i garaget. Måste vara en chopchop-verkstad så som det låter!!! Eller när de "häftiga" grabbarna, straxt efter tar sina turbobilar upp i garaget & står och gasar...eftersom de troligen blivit stendöva från deras hiphop-tider så hör de inte mullrande motorer på annat sätt (eller så ÖPPNAR de dörrarna & testar sina bautahögtalare)?! Det vibrerar fan i soffan!!!! Så gammal är jag inte än att jag behöver ass-massage när jag kollar på TV!

Nu sitter vissa och bara HUVALIGEN, ring störningsjouren då! Amen sure grandpa, innan de ens kommit så är det slut på det roliga, därför är en blaster perfa...bara ame and fire...sen blir det garanterat knäpptyst och när inget garage mer finns...så finns inga oljud!!! Fan, man börjar bli gammal eller något *S*...men jag e less på sniffa bensinångor & lyssna på pruttande motorer. Ska det vara så damn svårt att ta med sina hängivna fans och bara dra till skogen...de kan ju köra lite offroad där oxå?! Skiter väl i om de väcker en hare eller en älg eller ens om de kör över en, men låt mig få glo på mina filmer utan ljudeffekter med eko!!!

Hur var det nu...skulle jag emigrera till skogs eller käka ett vitaminpiller?! Hm...bara det finns en pool så skiter jag i vilket *S*...kanske ska hooka en jacuzzi på balkongen eller så?! Men utsikten e fan inte så hott?! Får väl klippa & klistra lite bilder *asg*...blir nog bra det här!!!

Etiketter: , , ,

3 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Tjabba doo!
Om du vill kunna läsa min blogg så mejla så jag får lägga till dig.

Jag är "hot stuff" inne på adhd-tråden på passagen så jag låste lite om mig för att reta upp dom därinne ännu mer..Om det nu är möjligt..*asgarv*
;o))
Dom inte bara pratar OM mig, utan har även tagit sig friheten att klistra in hela min blogg för juli-augusti i trådarna där..
Man tar sig för pannan..*svettig*

Fullt krig pågår sen länge och jag provar metoden mot internettroll , att vara ett värre troll själv, men än så ligger jag i lä förstås.
;o)

Kolla här vad som skrivs om internettrollen föressten:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Internettroll

Det finns ännu mer om såna som jag länkat till från passagen.

Folk måste ju skratta sig fördärvade när dom ser att det fortfarande finns folk som är troll på nätet och speciellt då de är så naivt omedvetna om att alla andra förutom dom ser vad som sker.
;o))

Hoppas du och dn familj, bebbe å så vidare mår toppen!
Kommer att läsa sen!
Lovar!
massa kramelikramar!
Ankie

måndag, augusti 06, 2007  
Blogger RedAngel said...

meh...vilka barnsliga muppar, varför hänger de ut din blogg där?
Är det vuxna människor eller vaddå?!

du har väl kvar min mail?! Bara adda ;) & jupps vi mår bra allihopa!

måndag, augusti 06, 2007  
Blogger Min kopp te! said...

Hej igen..!
Jodu! Muppvarning borde det stå så fort dom andas.
De är så &&%¤%&#¤% jöööövla bänga i protesen att det inte är sant åt et.
Jag tror du hittar in i min blogg via mitt namn här.
Jag låste upp och släpper in alla i cyber igen till mina rum.
:-)
Bytte bara namn på den och högerklicksskyddade hjälpligt.

Läste nånstans att det finns företag som inte gör annat än jagar rätt på såna här kleptomaner så även om böterna är små så får man betala kostnaderna för att ha blivit letad efter s a s...När man åkt dit för brott mot upphovsrätten.
;o)
Lät skönt..såg de lirarna, framför mig , som värsta CSI som tog den här dåren i örat och släpade iväg han/hon till bankåmaten..ha ha ha;o))))))

Jag är verkligen jätteprovocerad av de här lössen och jag tror det kan bero på att de antagligen är fotsoldater åt en viss $ekt, som begick övergrepp psykiskt på oss om 12 åriga barn,,;./
Hjärntvätt på vuxennivå gjorde dom i smyg på oss och sa att det var övningar då vi skulle spela in filmer och vara med på tv...

Inte fan trodde jag att sånt gammalt skit,skulle jaga i kapp mig in på 2000-talet som skedde i slutet av 1960-talet, början av 1970-talet..;-/

De här $ekterna har så gott om stålar att dom kan göra vad fan dom vill och när de tror så så flyger djävulen i mig.

Jag sa så fula ord därinne så dom kan jag inte upprepa och nu är jag bannad därifrån..Moahahaha..Om jag ångrar mig..??
Näääääääääiiij..Jag njuuuuuuuuter..!!!
Och jag skulle lätt göra om det igen om det behövdes, men tänker inte göra det eftersom elakheterna mot mig är borta =dom värsta så skulle inte andra folk begripa varför om jag sa såna ord plötsligt bara.


man kan även bli bannad på livstid och det kanske jag är..Jag har inte en blekaste, eftersom ingen mejlat mig ang detta..

De tog mina blogginlägg enbart i syfte att få mig att framstå som rabiat medicinätare som man inte går till hälsokosten och med i kyrkorna och att man inte ska lyssna på mig då det gäller adhd och/eller mediciner .

De pratar bara till folk som dom tror är tillräckligt känsliga och vill gå med i deras $ekt, så att vi andra är smarta, vakna spelar ju ingen roll.
De är ute och fiskar och har order uppifrån att tysta såna som mig som babblar på om adhd, på tvären , längde och ofta och alltid och överrallt.

Nu vann internettrollen denna ronden, men släpper de in mig i gen så ska jag göra allt de inte vill att jag ska göra=skriva mycket egna personliga berättelser om hur det är att ha svår adhd och vad bra våra mediciner är och så fakta från färsk forskning på högsta nivå.

De hatar när jag gör så..;o)))))

Vill kunna komma tillbaka och läsa bloggar och sköta om min bäbis=hemsidan.
;-)
Att sitta med kaffet på morgonen och läsa din blogg är det roligaste jag vet, men har inte kunnat göra det på länge.

Har skitsvårt att byta/rikta om fokus och nu har det varit traderaförsäljning,,,sjukdom ledvärk däremellan och sen denna jävla debatten...Sånt tar all koncentration av mig så det är därför allt med bloggläsndet + hemsida legat nere helt.

Under tiden har du hunnit få barn.
Vart tog tiden vägen lixom???

Vill höra allt om bebbe och allt som du skriver/skrivit så bara hjärnan kan snurra rätt så kommer jag hit igen.
;-)
Massa kramelikramar!
Ankie

tisdag, augusti 14, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home