MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, september 21

I våra tankar...highwallys egen gangsta!


Den coolaste norrlänning med värsta grymmaste humorn har lämnat oss...
En krutgubbe & full i fan som få har flytt jorden, en klar favvo. Nu har alla våra oldies tagit slut på vår jord.
Så...nu börjas det om igen, ordna med begravning och hela kittet. Tro inte att det kommer bli tråkig begravning åt en sådan häftig herre...det ska spelas Lambada på begravningen, hans favvolåt ;)
Saker vi aldrig kommer glömma som denna herre yppat:
(Jag halka på isen i tonåren i hockeyrinken:)
-Ja, där rök den mödommen...
Till fina tanterna på fika:
-Ja kärringar är inget å ha, det enda man kan ha dem till är att välta upp & ned och använda som sparbössa (ni kan tänka er reaktionerna från de fina grå pantrarna...)
Ja, det finns miljoner kommentarer i sinnet & asflabb då han drivit stenhårt med folk...vissa har ju totalt missuppfattat han ibland (wonder why, mr.pokerface)
Och det var denne herre som skrämde sjuksköterskan när han fick nog av åderlåtningen, hon såg pistolen på bordet & undra vad han hade den till & han svara den skjuter han nyfikna kärringar med...en karl måste försvara sitt hem serrö!
...så polisen knacka på dörren någon timme senare för de hört han hade vapen hemma (=softairgun) & de garva sig fördärvade!
Jupps...han va coolast i stan *L* så det är med stor sorg & saknad han lämnade oss perplexa & gapandes när han bara försvann!
Och som tur va hann han ta en riktig öl på krogen innan, inte konsumpiss hehe!

Etiketter: , , ,

måndag, september 17

Jag tänker, jag muttrar & fantiserar

Egentligen borde man öppna en organisation...en freakin klubb för spinkelinkor. Faktiskt, varför inte?! Alla mobbade tjockisar har ju triljoner fettförbrännande organisationer, dieter och sånt. Reklamen på tv haglar ju med lättare liv, sundare själar och blattarattaraaa. Slå upp veckorevyn, hennes...elle...cosmopolitan eller vilken blaska du nu ögar i & berätta för mig hur många inslag du läst om FRISKA smalisar? Hur många dieter har du hittat där? Var vänlig & ge mig tidningens namn & vilken utgåva det var...och jämför det med alla bantartips & trix! Ser du problematiken? Bra!

Tänk så här...alla spinkisar som inte är sjuka, utan bara allmänt smala...de får sällan hjälp, man blir inte tagen på allvar eftersom läkare inbillar sig man smygspyr & har en släng munchausen eftersom man söker vård som trådsmal, eller så äter man luft & fiser i ballonger som man sedan troligen väger! Alla kan äta upp sig...?! Omgivningen kan gärna tänka högt åt en smalis...det funkar rätt bra, men ber man dem ge en ett råd...hur man fettar på sig så står de likt guldfiskar & bluppar med sina munnar!

Vi smalisar har liksom inte omvänd fettsugning som alternativ, de kan inte tanka på några hinkar fett på oss...det går liksom inte. Och ska man få näringsdrycker så ska det ta EVIGHETER, man ska granskas i lupp & korsförhöras...eller som det just för tillfället är för mig...nu FÅR jag plötsligt inga alls?!

Det irriterar mig...det driver mig till vanvett...och jag vet att jag knappast är själv om det heller, så därför vore det inte helt fel att dra ihop alla spinkisar & fixa så man kan dela av sig av tips & trix...alla goda råd och samla dem på ett ställe...ja, som bengetternas högkvarter liksom *S* och sen kan vi ju alltid fika med feta bakverk (alla fiiina organisationer har årsmiddag eller sånt) ...riktigt skrämma livet ur något fik då det rasar in X antal bengetter och beställer bakverk (man kan liksom se hur de fasar...de börjar barrikera toadörrarna eftersom de misstänker att vi alla kommer rusa dit & slabba ner hehehe)

Då damer & herrar...låt oss slå ihop våra knotiga knän & fetta på oss gemensamt...just leave your name and I´ll get back to you (eller ha ett öga öppet här, så ska jag fixa ett litet space där vi kan husera, tipsa & trixa...men lämna gärna mess/kommentera)

done http://www.freewebs.com/spinkelink112/ där har vi sidan då...börja klottra,tipsa & glo

Etiketter: , , , ,

söndag, september 16

Ibland kan man ju blöda i ögat, eller nått...

Är jag en fullt frisk riksidiot? Är jag en totalt stensjuk hypokondriker? Eller lever jag i ett jävla pararelluniversum med galna människor?! Det är så jag kan bli tokig!!!

Why but why sitter ni nu hoppandes på era stolar, eller vart ni nu placerat ändan..jo..det ska jag allt kväsa ur mig.

Jo, jag ringde dietisten för att fylla på förrådet av näringsdrycker! Kan ju tyckas simpelt, ett samtal & voila...ordern är mottagen! Ja, men så lätt ska väl livet inte vara...varför skulle det va så för?! Helt komplett onödigt...så låt oss trassla in oss i hur det kan gå:

Dietist 1 har tydligen slutat, så nu sitter le bitch Dietist from stupidos burnin´hell på plats! "Jag förstår inte varför du ringer?"...Nähe, jag fattar inte att du har tillstånd att svara...var man på vippen att säga!
-Är du patient här?
-Näförfan...körde lite bingolingo med pekfingret i katalogen?! Tänkte stilla JOURNAL baby, det är det magiska ordet...slå upp den så ska du skåda ljuset!
Efter ett upplägg & utlägg om varför jag ringde, hur det kom sig att jag tänkte fylla på & att diagnosen var det som fört mig dit and so on så förväntade jag mig att börja rabbla min order!
ICKE!!! Återigen...asså...är du patient här? Kunde hon sätta skallen på ON snart eller snackade jag mig het med händerna?! Hör hon illa, fattar hon ens ett ord?! Frågade vad hennes problem låg...ville hon ha en ny remiss, eller tror hon det är knark jag försöker smussla åt mig...VAD ÄR PROBLEMET & VART ÄR DEN ANDRA DIETISTEN?!

Sen börja hon svammla om att jag skulle fråga på BVC istället??? Barna Vård Centralen...är det någon mer än jag som hör att det är en uppenbar fint, en idiothänvisning?! Frågade henne vad dom skulle hjälpa mig med exakt! Åh jodå...de kan hjälpa dig, de tar hand om både barn & mödrar, mitt bvc gör det utbrister hon (ursäkta mig men vilket jävla bvc tillhör den tokan?!)! Ehum...med att beställa näringsdrycker? Till mig??? Okej då....goddag yxskaft tack & hej...smällde på luren, lätt rasande! Gjorde ett test...ringde bvc & förhörde mig om vart jag ska vända mig...för mycket riktigt så "tar vi endast hand om BARNEN här" vilket även en åsna kan fatta!

Tänkte...jahapp..då ringer jag helt enkelt raka vägen till hon som ställde diagnosen på mig & rekomenderade vilken dietist jag skulle kontakta med min lilla remiss. Hepp hoppla hej, hon hade slutat & jag fick återigen den där galna läkaren som fräser & är helt labil i telefon (ska detta aldrig sluta???) och hon är så oförskämd i telefon att jag fick ett utbrott till slut & frågade henne om hon var mentalt frisk eller så (ja, det va hon...tokan som jag berättat om i ett annat inlägg, hon som vägrade säga att hon var läkare & att jag hamnat på vårdcentralen...hon bara vrålade VAD VILL DU? HUR FICK DU MITT NUMMER??? som svar...G A L E N med andra ord! Kändes ju betryggande att jag tillhörde just den tokan).

Återigen satt vi & skrek i örat på varandra...hon skria: Jag fattar inte, vad vill du? Jag skria: Meh...hör du vad jag säger...jag vill ha näringsdrycker påfyllda! Hon skria: Men varfördå? Jag: Men för i helvete, jag går inte upp i vikt...celiaki...vafan trode du jag skulle ha dem till, har fått dem förut VAD ÄR PROBLEMHELVETET NU DÅ??? Hon skria: Näää det kan du inte få! Men jag tycker det låter spännande, så kom hit på måndag! Jag svara:????????? Öööh????? Jajaja jag kommer väl då!
Tänkte...vaddå spännande din sjuka människa, men ska det vara så omständigt & hon vill ha besök så F I N E!

Väl där...så satte komedin igång...eller komedi...det är väl vad man kan kalla soppan! Jaha, så du mår bra? Ja! Äter bra! Ja?! Så vad ville du jag ska hjälpa dig med? *suckar invärtes åt denna idiotfråga med tanke på samtalet* Ja, jag vill ha påfyllning av näringsdryckerna...men det verkar lättare att fixa knark på plattan än att få nya! Så nu vill jag veta VAD ska jag göra?!
-Varför fick du näringsdrycker? (återigen undrar man vad fan journaler är till för)
*blinkar & känner hur irritationen växer* Ja, jag var här hos dr.X som gjorde en massa tester på mig eftersom jag inte gick upp i vikt...kände mig konstant trött...visade på glutenintollerans, fick senare en remiss till dietist...fick näringsdrycker...dom tog slut & sen skulle jag beställa nya varpå hela storyn börjar, allt blir superduper komplicerat och uppenbarligen är det klassat som narkotiska preparat! Är det så konstigt att vilja gå upp i vikt? Måste man ha fler sjukdommar? Kanske hitta på att man tvärspyr & har rå ångest för man svalt en ärta, funkar det bättre då?!

-Hur kom du fram till diagnosen glutenintolleransen?
Jag blinkade...funderade på om jag skulle nypa mig själv i armen för att kolla att jag va vaken alternativt sparka henne på smalbenet för att se om hon va verklig! Ja...DOKTOR X...känner du till henne? Hon jobbade här...hon tog prover på mig...HÄR på ert labb vettu...då fick hon svar & så sa hon att: Du har glutenintollerans...ja, lactosintollerans oxå! (kan det bli tydligare eller?!)
-Men det står inget om det i dina journaler!
-Driver du med mig nu eller? Så vad...du tror jag hittat på en egen diagnos för jag hade tråkigt eller?! Och om jag nu inte hade det...så hur kom det sig att jag fick en remiss till dietisten för att lära mig vad jag får & inte får peta i mig? Varför gav hon mig näringsdrycker? Och...rent så där, hur kommer det sig att jag inte får kramper i magen längre då jag bytt kost? (Varför i helvete käkar jag äcklig smurfmat om jag inte behöver det??? Ge mig vitt bröd & fram med räkrörorna direkt...jag har lidit länge nog!!!)
-Ja, jag vet inte?!
-Om inte du vet...så vem ska veta då? Och...HUR gör vi nu då?
-Jaaa...det verkar jättespännande! Jag tycker vi börjar med lite prover!
-Jaha, vad är det du vill testa nu då?
-Gluten & lite värden!
-Och hur ska du testa för gluten om jag äter glutenfritt?! Jag är inte läkare, men det lär ju bli grymt svårt att fixa en diagnos nu eftersom du INTE kommer få träff på det va (puckoassidiotjävlasjukamänniska...har väl för fan läst på om sjukan själv!!!!)
-Ja, men vi börjar i alla fall så!

HRMPFFFF...jaja, allt vill de göra bara för att sno ens blod, bara för jag hatar sprutor & den eviga åderlåtning som de ägnar sig åt...bäst av allt är att hon ville ha fasteprov! Jo då, jag ska INTE äta på flera timmar, samtidigt som jag ska ratta en barnvagn till labbet, tvärsvimma när de snor mina droppar...och sedan lyckas ta mig hem igen?!

JAG FUNKAR INTE HUNGRIG!!! JAG ÄR INGEN JÄVLA LABBRÅTTA!!!

Tänk att man hädan efter ska hänga över axeln på läkare så de för in allt skit i journalerna, liksom dubbelchecka dem så man slipper börja om från heeela jäääävla böööörjan igen! Hädan efter ska jag hitta på mina egna diagnoser oxå, blir enklast så...ska hacka mig in på deras datorer & ändra ALLT!!!
Jag är så irriterad....jag är så jävla förbannad...och jag undrar fortvarande om jag är en fasansfull näringsmissbrukare, en fetta-på-sig pundare...undrar om man kan hitta drycker på plattan? Fixa en dealer liksom... ey, vad tar du för tre tranbär? Har du exotic oxå? När får du in en tjuga apelsin??? Sen springa in på t-centralens toa & ta mig min fix...sörpla i mig tetra efter tetra tills de hittar mig avtuppad....en OD...liksom!

TA HELVETE...bitterfitta? JAG?! O nej då...aldrig...

Etiketter: , , ,

lördag, september 15

Spelar sönder just nu...

Stackars barnen...mamsen jazzar loss cdspelaren med amy för tillfället *S*...men så softa låtar så man kan inte annat än gilla dem!


måndag, september 3

Min dag & hemlisar i hemmet *S*

Eftersom mumrik berätta om sitt helgylande, så kom jag ju på att jag har ju heeelt glömt att berätta om mitt lilla kap!

Mnja...för en tid sedan så exploderade ju min dvd...mycket otrevligt sätt att väcka folk mitt i natten på...anyway, råkade skåda att de sålde en dvd med kareoke kit typ...så jag tänkte äh, lite skoj kan man väl ha apparaturen till om man nu ändå ska haffa en ny!

Och skoj har jag haft...sonen blev som galen när han såg att man fick en mic till...först beatboxa han den blöt...en massa hey yo yo dundra mellan väggarna här hemma! Sen så satte han igång att spexa, han la till en finsk brytning (han e fenomenal med språk & apa efter...en ådra från mamsen hahaha) så plötsligt var han Pekka...kareokemastern från någon finlandsfärja eller så.

-Jaa nu så ska vi sjunga lite på sig (läs med finsk brytning) ja, det blir siiitbraa om ni så nu kommer upp på scenen jaa! Jaa...jamen om jag så fixa en drink pilligt på paaren så sjunga du nu?!

Jag låg dubbelvikt på golvet & höll på dö av skratt...och ungen bara fortsätter, sen sjunger han en inbillad finsk sång...jaa pekka sjunger polka, så men dansa då! Slutligen så får han mig att yla en trudilutt, ska välja låt på den fiiina skiva som medföljde...och jorå...FETLAGG...gick inte så bra alls det där, spotta & svor...spola skivan...kolla på andra låtar men nehe...den skivan kan man använda som kaststjärna (exempelvis på grannens vidrigt högt ylande katt...den e sanslös när den e själv...man vill liksom TYSTA den hehe...tänker inte på whiskas då direkt).

Anyway...drar in vanlig cd & börja sjunga...uppenbarligen gillade inte apparaten min fagra spruckna röst, eller vem vet...mikrofonen kanske ville jag skulle ta en mintpastill *S*...för varenda gång man skulle sjunga så sänktes volymen?! Ursäkta mig...spökar det eller är apparaten kaputt?? Ingen aning...men Pekka gilla mikrofonen!

Och hur spännande har min dag vart idag då? Jo, ungefär som...tjaa...dagen då allt gick åt helvete?! Började med morgonkvisten...spillde kaffe på brallorna, preciiiis nytvättade man bara mmmm...wooonderbaar! In med en maskin idag igen då?!

Bytte brallor & har systerson på besök som beställt potatismos...mosade potatisar ihop med han, men tydligen var det inte tillräckligt mosat enligt den lille kräsne herrn. Så fram med stavmixern och slaffsa till det en omgång! Och vad händer då??? Jo, fanstyget går sönder?! Till råga på allt så rinner det ut choklad ur den?! Jaha ja, vem fan diskade den så illa (sist jag missbruka den så skulle jag fixa mina chokladbiskvier va)?! Sonen garva...eftersom han bara gillar kokt potatis så var han ännu lyckligare!

Lätt svärande så står man där...palla koka mer potatis...så då var det damagecontroll...peta ut chokladmoset & behöll resten! Sonen fnittra & kackla om hur äckligt det var, systerson & jag blängde...kom på det eminenta grand finale repliken: HA! Vi får både middag & efterrätt i ett så sug på den du! Systerson höll med & var skitstolt...han älskar choklad faktiskt! Råkar kolla ner på mina brallor...jamen sååå klart...chokladsörjan hade hittat ett trevligt ställe på mitt lår!!! Förbannat, tvättmaskinen va redan igång?!

Bytte bralls igen...jaha, lagom till middagen vakna minstingen...schnälla gud vad vill du mig?! Och jodå, han hade visst blivit sjuk av bror sin...så han spydde ner mig & golvet...grät så man blev hörselskadad. Åh...glömde jag berätta en smärre detalj...jag tappade en bajsblöja med innehållet ned RAKT på min badrumsmatta...ja, ungefär när jag dragit igång den tredje tvättmaskinen?! Amen är inte livet underbart ibland, så säg!

Syrran ringde...sjuk bebis illtjöt (eller så va han bara galen), så jag satte mobilen mot hans mun...liksom dela med mig av glädjen *S*...vad har man annars syrror till för?! Hon blev livrädd innan hon koppla vem det var som tjöt & vad som hände...en tutte i pannan senare & allt var lugnt igen, så börja hon garva efter min fina berättelse om min dag...jaaa, snart får du oväntat besök! Vaddå oväntat besök...vad snackar du om (undra på man kan bli senil vissa dagar & trög elle?!). Ja, sist hade jag en dag då allt gick åt helvete eller sönder...sen fick jag väääärldens bästa pök!

PÖK?! Efter en dag som denna vill jag nog ha mer än så...då jävlars kan det ju vara värt det tycker jag! Och vaddå oväntat besök?! Kommer postmannen med ett vadderat kuvert innehållande någon annan disaster kanske, förresten är det en hon...så det blir inga pök där inte...kan bara bli otrevligt?! Det e väl lika bra man dammar av kaffebryggaren direkt elle?! Åååh...vem ska komma på besök? Hmm...påskharen? Jultomten med alla mina RÄTTA julklappar??? VAD VAD VAD?!

Ååååh glömde jag att säga...en askkopp trillade ned i kycklingsoppan som jag gjort åt den stora sjuklingen...vaddå ETT pök?! Eller skulle det då vara att man hamna i harmoni sedan...var det så hon menade? Man fånler svettigt och vänder på arslet & vaknar till en ny dag?!

What a wonderful day...


Dagens spådom online säger
Kortet talar om negativa händelser och handlingar så här gäller det att du är försiktig med vad du företar dig och inte utsätter dig och ger dig in i något okänt område. Får du ett hjärterkort med här så är det bara tillfälligt som det negativa gäller.

Kortet är ett signum om att du nu får lycka med dig, så nu ska du våga tro på dig själv och genomföra det som du har som en inre önskan. Kortet är även ett tecken om att du har god och sund hälsa, men trots detta kan ett läkarbesök vara rätt att göra.

Mycket av vad du nu företar dig ska vara av bästa sort och stjärnorna tror att du kommer att röna framgång hos alla och envar. I affärer ska du vara stark och framgångsrik. Du kan även ha chans att få uppleva något som har med det övernaturliga att göra


....amen schnälla?!

Etiketter: , , ,

söndag, september 2

tant raffa smusslar & trasslar...

Jahaja...plötsligt hookade man barnvakt & vaxa benen igen då...dax för en rundtur i stockholmsnatt ;) Mamsen trillade nästan baklänges när jag drog på mig kjol, fick nästan utegångsförbud hahaha innan jag hitta en som va något längre!?!

Nu när man är så där framtung som man bara en mamma kan vara, så är det inte precis så lätt att komma på vad man ska dra på sig för att inte se ut som en siliconwannabee i kjol, byxorna var bara att glömma...stod & blåste dem med hårtorken i ett desperat försök att hinna få dem torra (att alla jävlar ska boka tvättstuga när MOI ska ut?!)

Oooja min dag började super, drog i en färg i tessarna så man skulle se lite läcker ut...ja, det var min tanke, skulle liksom va en het höstig redhead...slutade med att man blev bordellröd till råga på allt (råka liksom glömma av tiden va)?! Förbannelse!!! Men jag e inte den som grinar för sånt...

Börja asbra...steppa ut för att möta min vapendragerska, oxå i korta kjolen va och staplandes likt bambi i högaklackar (ja, som mammaledig glider man i softa jumpadojs eller flippfloppar). Kommer flåsandes runt hörnet & får en busvissling...naaajs, man e het liksom...tills jag vänder mig om, fryser till is & skådar sonens polare...som lika illröd som min kaluffs bittert ångra sig! Mnja...ehum...knalla vidare, självklart en blink av en turk...man bara jaha ja...goddamn, steppar in till araben för att inhandla attiraljer...komplimangerna hagla...ens ego hade ju kunnat blasta halva stan vid det här laget hahaha!

Lyckas hitta till krogen där syster yster firade sin "välkommen till kärringarnas corner" dag, trippade ner & greppa micken...beundrar alla hennes vänner som nu mer är stendöva och aldrig mer kommer kunna skilja en klar ton ever från min fagra kråksång! Visserligen stack några rätt tidigt...hmm...undrar om jag...näää inte då!

Tuttar & ben äger...jag var liksom han den där flöjtaren med mössen, hade vart ute på barnförbjuden rökpaus (enbart för att fixa rätta oktaven på rösten begriper ni väl, inte fan var jag dragen...herregud...vinet flödade, jag menar druvsaften...HOST) och när lilla mamilamsen ska trippa ned till sällskapet igen så drämmer hon dörren i nyllet på en karl...en?! Det var en hel jävla kö ända upp i trappen *ASG*...som va på väg in till oss?! Nej jag ljuger inte...!!! *S* Men troligen skulle de svängt av åt höger, men...som sagt lite svassande ben framför & plötsligt funkade inte lokalsinnet längre mohahaha! (Erkänner, jag höll på trilla baklänges då jag vände mig om & såg HUR många det var hahaha) Vårt sällskap garva & ansåg att jag var eminent på fixa fler som kunde sjunga & underhålla oss...mnjaha då sån e jag!

Efter vi sjungit oss hesa & fördärvade så gled vi vidare...rakt till lebbelinornas högkvarter häcktet, funkade asbra...fixade två heta små ragg där med! Jag må då säga att brudar är mer rätt på då de flörtar...drar tag i en?! Man bara hehe..å tack stumpan eller vafan e du en karl...eller...öh, men oavsätt...så äger du nada som jag inte själv har & mina titts e större än dina, så se dig slagen!

Och mina små stackars titts...herregud, man ska INTE gå ut medans man leker arlafabriken... tills jag kom hem så var de ENORMAAAAAA, det gjorde ont som satan & man fick leka fäbojäntan...mjölka loss om man över huvudtaget skulle ens kunna TÄNKA tanken att sova på magen!!! Men kan berätta...jag kunde ändå inte sova på mage...de va asstora ändå och man kunde ju liksom inte amma lillen om han inte skulle få sig sin första fylla redan!

Hade jag kul? Japp så klart, garvade oss fördärvade & roade oss kungligt...så kungligt att syrran fick napp hahaha! Och det har hon så klart berättat...å berättat å berättat...man bara JA, senila jävel, du har sagt det...nu kan vi prata om choklad eller sånt *S*!

Etiketter: , , ,