MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, september 2

tant raffa smusslar & trasslar...

Jahaja...plötsligt hookade man barnvakt & vaxa benen igen då...dax för en rundtur i stockholmsnatt ;) Mamsen trillade nästan baklänges när jag drog på mig kjol, fick nästan utegångsförbud hahaha innan jag hitta en som va något längre!?!

Nu när man är så där framtung som man bara en mamma kan vara, så är det inte precis så lätt att komma på vad man ska dra på sig för att inte se ut som en siliconwannabee i kjol, byxorna var bara att glömma...stod & blåste dem med hårtorken i ett desperat försök att hinna få dem torra (att alla jävlar ska boka tvättstuga när MOI ska ut?!)

Oooja min dag började super, drog i en färg i tessarna så man skulle se lite läcker ut...ja, det var min tanke, skulle liksom va en het höstig redhead...slutade med att man blev bordellröd till råga på allt (råka liksom glömma av tiden va)?! Förbannelse!!! Men jag e inte den som grinar för sånt...

Börja asbra...steppa ut för att möta min vapendragerska, oxå i korta kjolen va och staplandes likt bambi i högaklackar (ja, som mammaledig glider man i softa jumpadojs eller flippfloppar). Kommer flåsandes runt hörnet & får en busvissling...naaajs, man e het liksom...tills jag vänder mig om, fryser till is & skådar sonens polare...som lika illröd som min kaluffs bittert ångra sig! Mnja...ehum...knalla vidare, självklart en blink av en turk...man bara jaha ja...goddamn, steppar in till araben för att inhandla attiraljer...komplimangerna hagla...ens ego hade ju kunnat blasta halva stan vid det här laget hahaha!

Lyckas hitta till krogen där syster yster firade sin "välkommen till kärringarnas corner" dag, trippade ner & greppa micken...beundrar alla hennes vänner som nu mer är stendöva och aldrig mer kommer kunna skilja en klar ton ever från min fagra kråksång! Visserligen stack några rätt tidigt...hmm...undrar om jag...näää inte då!

Tuttar & ben äger...jag var liksom han den där flöjtaren med mössen, hade vart ute på barnförbjuden rökpaus (enbart för att fixa rätta oktaven på rösten begriper ni väl, inte fan var jag dragen...herregud...vinet flödade, jag menar druvsaften...HOST) och när lilla mamilamsen ska trippa ned till sällskapet igen så drämmer hon dörren i nyllet på en karl...en?! Det var en hel jävla kö ända upp i trappen *ASG*...som va på väg in till oss?! Nej jag ljuger inte...!!! *S* Men troligen skulle de svängt av åt höger, men...som sagt lite svassande ben framför & plötsligt funkade inte lokalsinnet längre mohahaha! (Erkänner, jag höll på trilla baklänges då jag vände mig om & såg HUR många det var hahaha) Vårt sällskap garva & ansåg att jag var eminent på fixa fler som kunde sjunga & underhålla oss...mnjaha då sån e jag!

Efter vi sjungit oss hesa & fördärvade så gled vi vidare...rakt till lebbelinornas högkvarter häcktet, funkade asbra...fixade två heta små ragg där med! Jag må då säga att brudar är mer rätt på då de flörtar...drar tag i en?! Man bara hehe..å tack stumpan eller vafan e du en karl...eller...öh, men oavsätt...så äger du nada som jag inte själv har & mina titts e större än dina, så se dig slagen!

Och mina små stackars titts...herregud, man ska INTE gå ut medans man leker arlafabriken... tills jag kom hem så var de ENORMAAAAAA, det gjorde ont som satan & man fick leka fäbojäntan...mjölka loss om man över huvudtaget skulle ens kunna TÄNKA tanken att sova på magen!!! Men kan berätta...jag kunde ändå inte sova på mage...de va asstora ändå och man kunde ju liksom inte amma lillen om han inte skulle få sig sin första fylla redan!

Hade jag kul? Japp så klart, garvade oss fördärvade & roade oss kungligt...så kungligt att syrran fick napp hahaha! Och det har hon så klart berättat...å berättat å berättat...man bara JA, senila jävel, du har sagt det...nu kan vi prata om choklad eller sånt *S*!

Etiketter: , , ,

2 Comments:

Blogger mumrik said...

Svårt att se sexig och raffa till sig med mysbyxor och kanintofflor... :) Fast jag måste erkänna att det är en riktigt tilltalande tanke...om inte annat så får man sig ett rejält skratt...

Misstänker det där hemska karaokandet när du justerade rösten...mina barn tvingar mig stup i kvarten på helgerna att sjunga La Bamba på spanska...

måndag, september 03, 2007  
Blogger RedAngel said...

hahaha...menar du att jag ska gå ut i "home alone mamma" outfiten???
Helskotta, jag skulle ju liksom återta makten på stans gator *S*!

min grabb gilla oxå örontortyr..ska dra ett inlägg om det ;)

måndag, september 03, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home