MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, september 3

Min dag & hemlisar i hemmet *S*

Eftersom mumrik berätta om sitt helgylande, så kom jag ju på att jag har ju heeelt glömt att berätta om mitt lilla kap!

Mnja...för en tid sedan så exploderade ju min dvd...mycket otrevligt sätt att väcka folk mitt i natten på...anyway, råkade skåda att de sålde en dvd med kareoke kit typ...så jag tänkte äh, lite skoj kan man väl ha apparaturen till om man nu ändå ska haffa en ny!

Och skoj har jag haft...sonen blev som galen när han såg att man fick en mic till...först beatboxa han den blöt...en massa hey yo yo dundra mellan väggarna här hemma! Sen så satte han igång att spexa, han la till en finsk brytning (han e fenomenal med språk & apa efter...en ådra från mamsen hahaha) så plötsligt var han Pekka...kareokemastern från någon finlandsfärja eller så.

-Jaa nu så ska vi sjunga lite på sig (läs med finsk brytning) ja, det blir siiitbraa om ni så nu kommer upp på scenen jaa! Jaa...jamen om jag så fixa en drink pilligt på paaren så sjunga du nu?!

Jag låg dubbelvikt på golvet & höll på dö av skratt...och ungen bara fortsätter, sen sjunger han en inbillad finsk sång...jaa pekka sjunger polka, så men dansa då! Slutligen så får han mig att yla en trudilutt, ska välja låt på den fiiina skiva som medföljde...och jorå...FETLAGG...gick inte så bra alls det där, spotta & svor...spola skivan...kolla på andra låtar men nehe...den skivan kan man använda som kaststjärna (exempelvis på grannens vidrigt högt ylande katt...den e sanslös när den e själv...man vill liksom TYSTA den hehe...tänker inte på whiskas då direkt).

Anyway...drar in vanlig cd & börja sjunga...uppenbarligen gillade inte apparaten min fagra spruckna röst, eller vem vet...mikrofonen kanske ville jag skulle ta en mintpastill *S*...för varenda gång man skulle sjunga så sänktes volymen?! Ursäkta mig...spökar det eller är apparaten kaputt?? Ingen aning...men Pekka gilla mikrofonen!

Och hur spännande har min dag vart idag då? Jo, ungefär som...tjaa...dagen då allt gick åt helvete?! Började med morgonkvisten...spillde kaffe på brallorna, preciiiis nytvättade man bara mmmm...wooonderbaar! In med en maskin idag igen då?!

Bytte brallor & har systerson på besök som beställt potatismos...mosade potatisar ihop med han, men tydligen var det inte tillräckligt mosat enligt den lille kräsne herrn. Så fram med stavmixern och slaffsa till det en omgång! Och vad händer då??? Jo, fanstyget går sönder?! Till råga på allt så rinner det ut choklad ur den?! Jaha ja, vem fan diskade den så illa (sist jag missbruka den så skulle jag fixa mina chokladbiskvier va)?! Sonen garva...eftersom han bara gillar kokt potatis så var han ännu lyckligare!

Lätt svärande så står man där...palla koka mer potatis...så då var det damagecontroll...peta ut chokladmoset & behöll resten! Sonen fnittra & kackla om hur äckligt det var, systerson & jag blängde...kom på det eminenta grand finale repliken: HA! Vi får både middag & efterrätt i ett så sug på den du! Systerson höll med & var skitstolt...han älskar choklad faktiskt! Råkar kolla ner på mina brallor...jamen sååå klart...chokladsörjan hade hittat ett trevligt ställe på mitt lår!!! Förbannat, tvättmaskinen va redan igång?!

Bytte bralls igen...jaha, lagom till middagen vakna minstingen...schnälla gud vad vill du mig?! Och jodå, han hade visst blivit sjuk av bror sin...så han spydde ner mig & golvet...grät så man blev hörselskadad. Åh...glömde jag berätta en smärre detalj...jag tappade en bajsblöja med innehållet ned RAKT på min badrumsmatta...ja, ungefär när jag dragit igång den tredje tvättmaskinen?! Amen är inte livet underbart ibland, så säg!

Syrran ringde...sjuk bebis illtjöt (eller så va han bara galen), så jag satte mobilen mot hans mun...liksom dela med mig av glädjen *S*...vad har man annars syrror till för?! Hon blev livrädd innan hon koppla vem det var som tjöt & vad som hände...en tutte i pannan senare & allt var lugnt igen, så börja hon garva efter min fina berättelse om min dag...jaaa, snart får du oväntat besök! Vaddå oväntat besök...vad snackar du om (undra på man kan bli senil vissa dagar & trög elle?!). Ja, sist hade jag en dag då allt gick åt helvete eller sönder...sen fick jag väääärldens bästa pök!

PÖK?! Efter en dag som denna vill jag nog ha mer än så...då jävlars kan det ju vara värt det tycker jag! Och vaddå oväntat besök?! Kommer postmannen med ett vadderat kuvert innehållande någon annan disaster kanske, förresten är det en hon...så det blir inga pök där inte...kan bara bli otrevligt?! Det e väl lika bra man dammar av kaffebryggaren direkt elle?! Åååh...vem ska komma på besök? Hmm...påskharen? Jultomten med alla mina RÄTTA julklappar??? VAD VAD VAD?!

Ååååh glömde jag att säga...en askkopp trillade ned i kycklingsoppan som jag gjort åt den stora sjuklingen...vaddå ETT pök?! Eller skulle det då vara att man hamna i harmoni sedan...var det så hon menade? Man fånler svettigt och vänder på arslet & vaknar till en ny dag?!

What a wonderful day...


Dagens spådom online säger
Kortet talar om negativa händelser och handlingar så här gäller det att du är försiktig med vad du företar dig och inte utsätter dig och ger dig in i något okänt område. Får du ett hjärterkort med här så är det bara tillfälligt som det negativa gäller.

Kortet är ett signum om att du nu får lycka med dig, så nu ska du våga tro på dig själv och genomföra det som du har som en inre önskan. Kortet är även ett tecken om att du har god och sund hälsa, men trots detta kan ett läkarbesök vara rätt att göra.

Mycket av vad du nu företar dig ska vara av bästa sort och stjärnorna tror att du kommer att röna framgång hos alla och envar. I affärer ska du vara stark och framgångsrik. Du kan även ha chans att få uppleva något som har med det övernaturliga att göra


....amen schnälla?!

Etiketter: , , ,

6 Comments:

Blogger Unknown said...

Ja du..Jag ska vara tyst om min dag...för din var fan värre hahahaha

tisdag, september 04, 2007  
Blogger RedAngel said...

Det var fan ta mig EXTREEEEEMT... har aldrig vart med om dess like *S* och sen så skulle jag roa mig själv med att "spå" mig på nätet... jojo...det var ju upplyftande det med eller inte!

onsdag, september 05, 2007  
Blogger Min kopp te! said...

:-)))) Du sköna berätterska där!
Är du medveten om att flera mille skulle trilla in på dina konton om du skrev detta i bokform??
Men det kanske du gör redam he he.:-)

Måste komma i håg å berätta drålig chokladhistoria som jag var med om häromdan då jag min sociala fobiska människa satte foten utanför dörren för en gåns skull.

Får återkomma...
Nu tar nämligen mitt sömnpiller så jag inte vet vad som e upp eller ner...
Men din son är ju bara asrolig människa..Hade velat vara med där jag.
:o))
INGEN kan vara deppad i ditt och hans sällskap en en nanosekund.
Det känner jag i örat alltså..alltsåå här kom jag på en pengamagnet till.=Ni kan bju hem oss deppiga så blir vi friska, mot betalning..ha ha ha Bra ide va?
;o)
Massa kramelikramar på re!

torsdag, september 06, 2007  
Blogger RedAngel said...

*S* Ja du Ankie, där sa du något! Hmm...Doktor Redzo tar emot...ååå vad glad min mor skulle bli, tänk att hennes galna dotter gått & blivit fin läkare helt så där hahaha!

Klinga fint det där...

Mnja...om jag blir översatt till kinesiska så kanske det blir millar tjänade! Bok är på väg...men det går saaaaktaaa, är ju överallt & klottrar eller blir ryckt i bh´n av lilla mister!

fredag, september 07, 2007  
Anonymous Anonym said...

Å här är det dfullt fart som vanligt.haha...

fredag, september 07, 2007  
Blogger RedAngel said...

hehe det är väl det, katastrofdagar bör dokumenteras...så man kan bjussa på ett flabb!

fredag, september 07, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home