MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, september 16

Ibland kan man ju blöda i ögat, eller nått...

Är jag en fullt frisk riksidiot? Är jag en totalt stensjuk hypokondriker? Eller lever jag i ett jävla pararelluniversum med galna människor?! Det är så jag kan bli tokig!!!

Why but why sitter ni nu hoppandes på era stolar, eller vart ni nu placerat ändan..jo..det ska jag allt kväsa ur mig.

Jo, jag ringde dietisten för att fylla på förrådet av näringsdrycker! Kan ju tyckas simpelt, ett samtal & voila...ordern är mottagen! Ja, men så lätt ska väl livet inte vara...varför skulle det va så för?! Helt komplett onödigt...så låt oss trassla in oss i hur det kan gå:

Dietist 1 har tydligen slutat, så nu sitter le bitch Dietist from stupidos burnin´hell på plats! "Jag förstår inte varför du ringer?"...Nähe, jag fattar inte att du har tillstånd att svara...var man på vippen att säga!
-Är du patient här?
-Näförfan...körde lite bingolingo med pekfingret i katalogen?! Tänkte stilla JOURNAL baby, det är det magiska ordet...slå upp den så ska du skåda ljuset!
Efter ett upplägg & utlägg om varför jag ringde, hur det kom sig att jag tänkte fylla på & att diagnosen var det som fört mig dit and so on så förväntade jag mig att börja rabbla min order!
ICKE!!! Återigen...asså...är du patient här? Kunde hon sätta skallen på ON snart eller snackade jag mig het med händerna?! Hör hon illa, fattar hon ens ett ord?! Frågade vad hennes problem låg...ville hon ha en ny remiss, eller tror hon det är knark jag försöker smussla åt mig...VAD ÄR PROBLEMET & VART ÄR DEN ANDRA DIETISTEN?!

Sen börja hon svammla om att jag skulle fråga på BVC istället??? Barna Vård Centralen...är det någon mer än jag som hör att det är en uppenbar fint, en idiothänvisning?! Frågade henne vad dom skulle hjälpa mig med exakt! Åh jodå...de kan hjälpa dig, de tar hand om både barn & mödrar, mitt bvc gör det utbrister hon (ursäkta mig men vilket jävla bvc tillhör den tokan?!)! Ehum...med att beställa näringsdrycker? Till mig??? Okej då....goddag yxskaft tack & hej...smällde på luren, lätt rasande! Gjorde ett test...ringde bvc & förhörde mig om vart jag ska vända mig...för mycket riktigt så "tar vi endast hand om BARNEN här" vilket även en åsna kan fatta!

Tänkte...jahapp..då ringer jag helt enkelt raka vägen till hon som ställde diagnosen på mig & rekomenderade vilken dietist jag skulle kontakta med min lilla remiss. Hepp hoppla hej, hon hade slutat & jag fick återigen den där galna läkaren som fräser & är helt labil i telefon (ska detta aldrig sluta???) och hon är så oförskämd i telefon att jag fick ett utbrott till slut & frågade henne om hon var mentalt frisk eller så (ja, det va hon...tokan som jag berättat om i ett annat inlägg, hon som vägrade säga att hon var läkare & att jag hamnat på vårdcentralen...hon bara vrålade VAD VILL DU? HUR FICK DU MITT NUMMER??? som svar...G A L E N med andra ord! Kändes ju betryggande att jag tillhörde just den tokan).

Återigen satt vi & skrek i örat på varandra...hon skria: Jag fattar inte, vad vill du? Jag skria: Meh...hör du vad jag säger...jag vill ha näringsdrycker påfyllda! Hon skria: Men varfördå? Jag: Men för i helvete, jag går inte upp i vikt...celiaki...vafan trode du jag skulle ha dem till, har fått dem förut VAD ÄR PROBLEMHELVETET NU DÅ??? Hon skria: Näää det kan du inte få! Men jag tycker det låter spännande, så kom hit på måndag! Jag svara:????????? Öööh????? Jajaja jag kommer väl då!
Tänkte...vaddå spännande din sjuka människa, men ska det vara så omständigt & hon vill ha besök så F I N E!

Väl där...så satte komedin igång...eller komedi...det är väl vad man kan kalla soppan! Jaha, så du mår bra? Ja! Äter bra! Ja?! Så vad ville du jag ska hjälpa dig med? *suckar invärtes åt denna idiotfråga med tanke på samtalet* Ja, jag vill ha påfyllning av näringsdryckerna...men det verkar lättare att fixa knark på plattan än att få nya! Så nu vill jag veta VAD ska jag göra?!
-Varför fick du näringsdrycker? (återigen undrar man vad fan journaler är till för)
*blinkar & känner hur irritationen växer* Ja, jag var här hos dr.X som gjorde en massa tester på mig eftersom jag inte gick upp i vikt...kände mig konstant trött...visade på glutenintollerans, fick senare en remiss till dietist...fick näringsdrycker...dom tog slut & sen skulle jag beställa nya varpå hela storyn börjar, allt blir superduper komplicerat och uppenbarligen är det klassat som narkotiska preparat! Är det så konstigt att vilja gå upp i vikt? Måste man ha fler sjukdommar? Kanske hitta på att man tvärspyr & har rå ångest för man svalt en ärta, funkar det bättre då?!

-Hur kom du fram till diagnosen glutenintolleransen?
Jag blinkade...funderade på om jag skulle nypa mig själv i armen för att kolla att jag va vaken alternativt sparka henne på smalbenet för att se om hon va verklig! Ja...DOKTOR X...känner du till henne? Hon jobbade här...hon tog prover på mig...HÄR på ert labb vettu...då fick hon svar & så sa hon att: Du har glutenintollerans...ja, lactosintollerans oxå! (kan det bli tydligare eller?!)
-Men det står inget om det i dina journaler!
-Driver du med mig nu eller? Så vad...du tror jag hittat på en egen diagnos för jag hade tråkigt eller?! Och om jag nu inte hade det...så hur kom det sig att jag fick en remiss till dietisten för att lära mig vad jag får & inte får peta i mig? Varför gav hon mig näringsdrycker? Och...rent så där, hur kommer det sig att jag inte får kramper i magen längre då jag bytt kost? (Varför i helvete käkar jag äcklig smurfmat om jag inte behöver det??? Ge mig vitt bröd & fram med räkrörorna direkt...jag har lidit länge nog!!!)
-Ja, jag vet inte?!
-Om inte du vet...så vem ska veta då? Och...HUR gör vi nu då?
-Jaaa...det verkar jättespännande! Jag tycker vi börjar med lite prover!
-Jaha, vad är det du vill testa nu då?
-Gluten & lite värden!
-Och hur ska du testa för gluten om jag äter glutenfritt?! Jag är inte läkare, men det lär ju bli grymt svårt att fixa en diagnos nu eftersom du INTE kommer få träff på det va (puckoassidiotjävlasjukamänniska...har väl för fan läst på om sjukan själv!!!!)
-Ja, men vi börjar i alla fall så!

HRMPFFFF...jaja, allt vill de göra bara för att sno ens blod, bara för jag hatar sprutor & den eviga åderlåtning som de ägnar sig åt...bäst av allt är att hon ville ha fasteprov! Jo då, jag ska INTE äta på flera timmar, samtidigt som jag ska ratta en barnvagn till labbet, tvärsvimma när de snor mina droppar...och sedan lyckas ta mig hem igen?!

JAG FUNKAR INTE HUNGRIG!!! JAG ÄR INGEN JÄVLA LABBRÅTTA!!!

Tänk att man hädan efter ska hänga över axeln på läkare så de för in allt skit i journalerna, liksom dubbelchecka dem så man slipper börja om från heeela jäääävla böööörjan igen! Hädan efter ska jag hitta på mina egna diagnoser oxå, blir enklast så...ska hacka mig in på deras datorer & ändra ALLT!!!
Jag är så irriterad....jag är så jävla förbannad...och jag undrar fortvarande om jag är en fasansfull näringsmissbrukare, en fetta-på-sig pundare...undrar om man kan hitta drycker på plattan? Fixa en dealer liksom... ey, vad tar du för tre tranbär? Har du exotic oxå? När får du in en tjuga apelsin??? Sen springa in på t-centralens toa & ta mig min fix...sörpla i mig tetra efter tetra tills de hittar mig avtuppad....en OD...liksom!

TA HELVETE...bitterfitta? JAG?! O nej då...aldrig...

Etiketter: , , ,

8 Comments:

Blogger Suntui said...

Jävla läkare. Har oxå varit med om läkare som jävlas med en. Svårt att tro att hon var så jävla blåst så att hon inte förstod? Blir skitarg när jag hör sånt där. Forskning kanske vore ngt för henne. Umgås med primater och råttor hela dagarna.

Hoppas det ordnar sig iaf. Självklart vore det ju till din fördel om det visade sig att du var fri från allergier, men samtidigt så skulle hon få sig en knäpp på näsan om proverna visade samma sak som sist.

Lycka till!

söndag, september 16, 2007  
Blogger RedAngel said...

Den här damen tar rekord, den här historian känns extrem...allt jag vill är att inte hamna under 50-sträcket, jag e spinkig nog som det är! Tror att det skulle va lättare att få en kasse rohypnol utskrivet än dessa drycker?!

Ingen blir väl gladare än mig om jag FÅR svulla mina älskade älsklingar, slippa äta äckel glutenfritt...varför plåga sig i onödan?!

När jag pallar så ska de få åderlåta mig...är inte så förtjust i sånt & speciellt med bebis i famn!

söndag, september 16, 2007  
Anonymous Anonym said...

Hej puppyass!! Carro här, den andra hopplösa spinkelinkan (ofrivilligt!!)
Har Ääääntligen fått näringsdrycker utskrivna, kan du tänka dig! och det tog bara 8 månader för samtliga inom vården jag varit i kontakt med, att förstå det. Och fortfarande var dom lite motsträviga att "ja helst ser vi att du åt själv.." MEN okej visst, har ju bara försökt att göra det hela jävla livet, och som du säger det känns som att dom skulle skriva ut nått helt olagligt åt en ??!! FInns massa preparat åt en fettopadda att ta för att banta, men nej vi smala blir anklagade (iallafall jag) för "men är det säkert att du inte ljuger nu, gömmer du mat spyr du osv?" Men vad i helvete, jag har ju själv sökt hjälp om att VILJA GÅ UPP I VIKT. Dom fattar fortfarande inte.

Men nu ska jag klunka i mig av guldet, och hoppas vågen ska explodera nästa gång jag ställer mig på den ;D :D

Kram på dej!! Vi kämpar vidare!!

måndag, september 17, 2007  
Anonymous Anonym said...

Och du föresten, får du tag på en langare (det här gäller NÄringsdryck, ifall polisen har några filter :P chokladen är fin!) så hook me up too!! ;D;D

carro

måndag, september 17, 2007  
Blogger RedAngel said...

Tjenare Carro =) ja, läkaren visa mig en lista varför jag INTE skulle få nya...restriktioner heter det?! Då kan man undra HUR jag fick det innan???

Visst fick oxå höra ät själv, käkar man & inget händer ÄNDÅ...så varför skulle inte en spinkelink få köra överdos med näring?!
Och precis som du säger fettosar har hela HAV av alternativ...de kan fan till & med SUGA ur skiten, men vad kan en spinkis göra...tanka på eller?!

*S*...sure, fixar jag en langare så blir jag din dealer helt klart...vi spinkisar får slå ihop knäskålarna så det skallrar hahaha!
Visst e det sjukt att de utgår från att man spyr eller fifflar med maten...fan vad sur man blir då!
Vi e ju inte sjuka, som en läkare sa till mig...vi e bara modernt smala...öööh okej?!

måndag, september 17, 2007  
Blogger RedAngel said...

ps. det går sakta med näringsdryckerna...men efter ett par månader så märker man att brallsen spänner hehe...DÅ blir man glad!

måndag, september 17, 2007  
Blogger Suntui said...

Jag lever ju för tillfället ihop med både fetton och skelett som är det pga av sjukdom. Men faktum är att majoriteten av alla människor tror att de äter rätt, tjocka som smala, friska som sjuka. På sjukhuset är det både rejäla måltider fem gånger om dagen (och då menar jag rejäla!) plus näringsdrycker.

Man kan ju undra vad det är för droger i dem eftersom de vägrar skriva ut det till er. Måste vara riktigt hemska droger då 13 åringar på grannavdelningen får det. Men samtidigt så måste man kanske förstå att alla ätstörda personer de möter i sitt jobb är som alkoholister, de blånekar att de själva har ett problem. Svårt och frustrerande när man som ni söker hjälp utan att ha problem med ätstörningar.

Jag tror dock att det mesta handlar om pengar som allt annat. Kanske är det dyrt pga att det inte finns konkurrens bland tillverkarna och just därför drar sig läkarna att skriva ut. Vet att det är så med vissa andra mediciner.

Tyvärr så är köket på sjukhuset låst samt kylen med näringsdrycker noga övervakad annars hade jag gladeligen tjänat lite pengar på er;)

tisdag, september 18, 2007  
Blogger RedAngel said...

Ja, nog finns det förnekare som fibblar...så är det oxå, kan ju bara tala för mig själv iaf. Men jag känner folk från bägge sidor staketet som mörkar & tror de kan blåsa i en blå dunster.

Men näringsdryckerna funkar ju ihop med maten, inte annars...man går ju inte upp i vikt av enbart dem utan måste ha ett kostschema, för de är ju ett kompliment! Och för min del så är jag i behov av dem för att tarmarna e skadade & inte tar upp näringen på samma sätt (fick en najs förklaring *S*)samt att jag ammar, så jag har rasat i vikt på ngr få månader (läs 3)

Ja...man ska ju ta tre om dan & jag tror en månadsranson kostar 2000 & man betalar själv 200, så därför är de snikna nu & om man är nära döden kan man få typ!?! Men så sjukt att jag fick dem & nu skulle beställa påfyllning så blev de GALNA!

Hehehe...damn...så nära men ack så låst, kunde ju haffat dig som dealer ;)

onsdag, september 19, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home