MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, augusti 4

släktskap...en lätt galen historia

Satt & smög runt bland bloggar, rätt många ointressanta...och konstiga människor som uppenbarligen har strange intressen, som typ att dokumentera när nya TV serier börjar & annan dynga som man bara börjar undra om vad det är för personer som klottrar & egentligen...och framför allt varför?!

...hamnade på en Familjen Galen började ströläsa där, den var mer intressant. Familjer är ju ett fenomen som vi alla genomlider, lever med & allt det där...alla har en familj good or bad, men det här...shitt tragik på hög nivå om hur man kan bli fuckad av sin mor, far & bror och hur lagen fungerar för de evil lögnarnas fördel snarare än de som håller sig till sanningen.

Ni får ju själva läsa så mycket ni orkar på den bloggen, men hur mycket man än må ha bråkat med sin familj, periodvis kan ha hyst agg & vekligen vart i hatets lilla hav så har jag ändå inte haft en så taskig familj. Det är väl klart att man bråkat, det hör ju liksom till familjeliv...de familjer som ständigt påstår sig ha haft en happy harmoni med rosa fluff...mnja det tror jag inte riktigt på, eller så är de rå psykos som blåljuger hahaha, det är jag övertygad om...sånna där som vill inbilla sig att de lever i en perfekt bubbla.

Men det är samma sak med förhållanden, när folk försöker hävda att de har det så perfekt, så blir man misstänksam...för efter sommarens bravader på stränder & iaktagit familjerna Svensson, Ben Ali & allt vad de nu kan tänkas heta så är det mer sunt med lite fräs & väs...det verkar vara mer standard än att leva i en reklamfilms liknande idyll. Passionen ligger väl i att kunna ventilera sig & fräsa av sig än att gå som en tryckkokare och försöka inbilla sig annat.

Naah, jag gillar familjer...det är alltid intressant men vissa storys är lite sådär så man bara sheit, vi har det rätt bra ändå & den lilla galenskap som härjar i släkten är fan inte så tokig ändå!