MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, augusti 1

Båtflickan?! who me???Naaah

Jupps, så har vi då utökat lilla travel guiden med ett besök i Tallin... denna hysteri på båten är obetalbar! Folk springer som hamstrar fram & tillbaka till hytterna med alla sina fynd, man får nästan vika hädan för att slippa bli träffad av dregelsträngarna som skvätter när de funnit det som de sökt!

My god...få se här vart börjar jag? Ehum...space bar...det ultimata folktomma discot som båten har att erbjuda...och den stackars städaren som de påtvingat rollen som DJ för aftonen, eller så älskade han bara skit techno, madonna & freakin ABBA...orginal, man fick höra låtar som typ MAMMA poppade till på 70 talet, inte ens drinkarna hjälpte...kände att det börja bulta i skallen & man bara OKEJ...jag tror jag går och SOVER nu era partypoopers!

Att tilläga...kunde sålt min syrra till en rysk hallik...verry najs, han försökte sig på samtala med mig...på så där creapy psyko style...han hasade sig & sin drink närmare & närmare, från att ha suttit 4 meter ifrån oss så plötsligt kunde man känna hans andedräkt i nacken...man bara mmm sötnosen där söker kontakt! Gav han en utav mina I freakin KILL you om du nuddar mig & demostrativt hasade jag en meter bortåt! Och han såg lite sådär ledsen ut då...stackars puckosmurf!
Syster insåg ej att när sällskap rör sig från bordet bör man SPRINGA med på dansgolvet, om man inte vill ha sällskap...POFF sa det & ryssen hasa fram till henne...hon bara IIIIK FREAAAAK.

Om man bortser från den finfina dansuppvisningen de erbjuder i folkdräkt (utöver the disco)eller de där krassa dansarna de anställt som släpar fötterna över scenen, lagom för att hindra folk att somna så hoppar de till & svänger runt ( så man vakna med en drink i BH´n typ & misstänker att ryska mafijan anfaller från hell). Säger bara...jag kan underhålla mig själv betydligt bättre genom att dunka huvudet i hytten...eller nått sånt *S*! Säger bara SO YOU THINK YOU CAN DANCE...på TV har banne mig elitdansare i jämförelse...till och med rultan som spydde hade mer roande värde än båtdansarna! Jag e lixom inte sååå damn kräsen...men jag är inte blind heller mohahaha!

Naah...nu ska jag kuta & kolla på valparna min ex vovve fått....får återkomma med mina spännande iaktagelser från båten...finns en hel del att analysera & väva ut här och har ni RIKTIG jävla tur, så kommer det till och med bilder (beror på om kameran samarbetar, den glappande lille skiten har vart med om trauman den med)

Så...TATA...see ya later...och jupps, hittade iaf hem från resan

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

неуловимый джо, ёпт, кому вы нахуй нужны?

tisdag, augusti 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

aaaaah....du förföljer mig... NJETSKI har jag ju sagt, hon e dyrare än så!

tisdag, augusti 01, 2006  
Anonymous Anonym said...

да идите вы ффитту накюкь!

tisdag, augusti 01, 2006  
Anonymous Anonym said...

Red? Tallinn? Mon dieu! Crazy times lady! Var i Litauen i 6 dagar. Action Jackson. Flyg dit firts class med RYAN "WE PISS ON YOU LIKE CATTLE" AIR för trehundra svenska kronor och boom. Litauerna var snyggast klädda i Adidasoveraller eller D&G bling bling. Maffian var arg men också snäll. Biran billig och tjejerna var trista för dom tittade på mig som om jag var en liten tjockis med rakad skalle och stor näsa...vilket jag är. Men blä i allafall! Do it Red! Res till Kaunas. Om inte annat för att biran är cheap och om du hyr samma lägenhet som vi grabbar hade så hittar du ett fint meddelande till dig under dubbelsäng numero tres *S* MERCY!

tisdag, augusti 01, 2006  
Anonymous Anonym said...

Precis hittat hit via nån blogg, fan va kul du skriver. Jag kollar in igen!

onsdag, augusti 02, 2006  
Blogger RedAngel said...

*ASG* Nisse då...asså dom där fattibarnen får behålla sina länder, inte direkt impad & som sagt...bärs & redzo= NO FREAKIN WAY, dock kan en jäger halsas när jag inte hittar mitt wirreglas (som jag troligen ändå snor av en mafija, som kommer stirra djupt förvånad över mitt fräcka alkoholiserade tilltag...kan dock glädja han med att lämna en fimp som bevis på att jag va i hans glas å nallade)

torsdag, augusti 03, 2006  
Blogger RedAngel said...

men förbannade anonyma ryssfan... hon är ICKE till salu & hon tappade faktiskt en hel vodka i golvet, så nej kan inte sluta bra (och nej...palla översätta de där heroglyferna)

torsdag, augusti 03, 2006  
Blogger RedAngel said...

ah manualen...du e såå välkommen att läsa mina finfina storys om båtfyllor & diverse annat! Kul att du uppskattar denna finkultur som jag levererar :D

torsdag, augusti 03, 2006  
Anonymous Anonym said...

haha.. senaste äventyret; Mina solbrillor.. POW.. borta

torsdag, augusti 03, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja jag hörde det, du får aldrig lek kändis bakom stora mörka brillor... illa illa

(skådar stolt över min kollektion brills & suckar....vilken jävla klantbrud asså)

torsdag, augusti 03, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home