MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, juli 8

SSK eller Ständigt Skadad i Komunaltrafiken...

En sak som aldrig kan upphöra att förvåna en är det ständiga plågeriet av passagerare, spelar ingen roll vilken årstid det är, åker man komunalt så ska man räkna med att bli utsatt för en plågsam resa...kanske ett straff för att man inte lyder under de köpkraftiga konsumenterna som kryper på knäna av alla sina lån?!

Är det så att om man inte tillför landet en överkonsumtion, så då jävlar ska man torteras??? Om man är dum nog att åka buss, tåg eller wtf ever?! För om du åker komunalt på vinter, så är det alltid lika chokerande då snön faller...så faller SJ & SL lika hårt i halkan...är det sommar, ja då ska man väl INTE kunna ha AC på bussarna?!

Jo, bara ibland...men mest så låter vi de gå trasiga till förmån av de betalande resenärerna?! Igår var det 30 grader varmt...eller ja på vissa ställen stod det 42 grader i solen, då får man äran att åka komunalt...och jag åkte med 5 olika både bussar & tunnelbanor pga olika ärenden kors å tvärs i vår huvudstad och mmm....sannolikheten att man ska åka med samtliga utan AC är väl extremt?! Eller NOT ta mig fan för de där förbannade 600 spännen ska man plågas, känna sig som man sitter i en bastu påklädd, helst ska det vara sommarpersonal från racerbanan som får bonus för varje spya eller skallen i fönsterdunk?!

Och regelverket kring att ha barn i släptåg är olika, beroende på vilket mongo som styr bastu karavanen...för ibland så blir man akut SL´s eget livs levande regelverks talsvar..bara så där, så man slipper bli blåst!
Aggro Ashmet vråla pynta för grabben, mamasita upplyser att EFTER klockan FREAKIN 12 på en jävla fredag åker barn under 12 GRATIS, aijt! Nähe... -Joho, ring din chef miffo!!! Akej då då du säger den, jaja...och jo man steg väl 37 grader till...JAG har rätt & myglar inte din jävla fjolla!

Nästa buss...ah gratis barn, nästa Ulla PMS hagga - betalenzie or else...man bara JOBBAR du på SL?! Hm...jaha, SÄKER??? Så vad är det för dag i dag & vilken ålder åker fritt sa vi??? JUST DET HA HA (=simpson skratt...nästan peka finger varning i triumf)

Näe...tacka fan för att man snart e klar med körkortet...säger bara jag SKIIITER i miljön okej, jag PISSAR på SL & jo...som sagt...jag kommer att köra som en rattfylla det första året minst & jo då sminka sig & snacka i telefon samtidigt som man filar på nageln kommer jag SÄKERT att roa mig med oxå (eller...jo jag vill iaf försöka leka farlig...så knip)

Ååååh...SL har gått mig på nerverna nu, jag blir fan vansinnig av denna sakta död man får pynta för, och jojo lura nån annan att det är mer miljövänligt...det är iaf inte humant och för alla årskort, månadskort & biljetter så kan man väl åtminstånde få trafik i rätt tid, AC påslagen & slippa alla jävla ombyggnader & trassel de jämt roar sig med!

Är glad att man inte bor i hamarbyhöjden, där folk får roa sig med att åka förbi stationen för att vända & åka tillbaka om man nu vill KLIVA AV DÄR MAN BOR!

Idag heter det FUCK SL...imorgon kanske det heter något annat *S*...sånt e livet när man e kokt & solbränd med en släng ilska on top of it!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Skånetrafiken e precis likadan...vi har d lika för jävlit...

Over and out.

tisdag, juli 11, 2006  
Blogger RedAngel said...

Det suger ju, först mjölkar de en... sen försöker de uppenbarligen att ta livet av en *L* and now we know, det är icke endast ett 08 problem...shit on komunaltrafik!

tisdag, juli 11, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home