MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, juni 28

re re reeewind...

En sak som alltid faschinerat mig med barn är...deras outröttliga behov av att kunna skåda exakt samma filmrulle...i flera år & varenda gång gapar de nästan av förvåning över hur händelserna utspelas!
Är det så att de har korttidsminne eller psykar de sig själva så de inte minns?! För i nästa stund kan de sjunga typ sånger om det är tecknat som inget annat!

Orsaken jag kom att tänka på det är att jag för tillfället håller på bli både döv & torterad av en gammal rulle...dödligt vapen4, som sonen nu kollat på i en veckas tid typ...och lika inne i filmen varenda gång! När han damma av rullen (som vi sett ungefär en miljon gånger tidigare) så bara ÅH men varför har du inte sagt att vi har DEN filmen?!

Man lyfter ett ögonbryn bakom tidningen...förvånas över hans förvåning...men vi har ju haft filmen i år & dar...skämtar du med mig? Neheee...jag har ALDRIG sett den... i mitt stilla sinne undrar jag vad han kan fått i sig för främande substans till dinner, eller om han driver med en.
Uppenbarligen så gjorde han inte det...den körs om & om igen...värre än TV´s alla synkade repriser, där filmen man såg igår på 4:an plötsligt går på 3:an för att dagen efter visas på 5:an?! Ibland undrar man om det är en medveten strategi när sådant händer...sitter TV cheferna & oroar sig för svenska folkets sittfläsk eller?!

På tal om det...vilken löjlig nyhet med norskan som "visa tittsen" och sen blir avstängd, när de visar folk som knullar på TV, de opererar folk & trycker dit silicon mitt i rutan...nu ska man chokas av att väderkärringen följde på trenden att visa lite skinn, fast lite påklädd! Vill minnas att jag såg någon bild på Tone...kanske inte hela serien, men då var det en öppen kavaj utan vare sig linne eller BH under, jag tror mina grannar sett mer av mitt skinn är så hahahaha

Måste bero på nyhetstorka eller kan det vara en försenad solsting?! Förfan Emma Andersson har vik ut sig, visat sig i bikini och hon har sina jobb?!
Och IKEA rumpan...Anna eller vad hon heter vill jag minnas sitter som nyhetsuppläsare på TV3...men helvete...en norsk meterolog som visa boopsen...vart ska hon?! Lås in henne för fan & ge henne a-kassa, för sånt snusk kan väl icke ses med blida ögon?!

*S*...jaa vart e sverige på väg egentligen...det e tillåtet ibland, för vissa men dock inte för alla som jobbar på TV?! Rent ut sagt löjligt! Lilla Tone...stackarn, hon var ju med på den där dansskiten de hade & tant Sajoma visa upp sig på bild naken med lilla bebisen hon dansa med... meeen hon blev väl inte stenad för det, eller?! Och nu snackar vi en gammal kärring med allt russinrynk i kamerablixten förevigad!

2 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Håller med i allt du skrivit.
Blev fan ledsen för henne Tones skull då den bilden på henne var ju fin och hon var påklädd helt ju dessutom. Bara inte nåt under kavajen. Helt oskyldigt i jämförelse.:-/

Missade dina inlägg hr och blev så glad då jag upptäckte dem.
;)
Du är en krigare som ej ger upp när målarfärgerna och penslarna var demolerade eller borta.
;o)

Mel Gibson är en av mina idoler och den där 4:an är så bra tycker jag.
Men alltså hur kommer det sig att sonen din glömt att han sett filmen förut?
-Kanske han har blundat förut och nu vågar kika eller nåt typ?

måndag, juli 03, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja, men de andra väderflickorna har ju oxå vikt ut sig en heeeel del mer, så rent ut sagt löjligt att ens tjattra om det...måste vara norks mobbing helt enkelt *S*!

Orsak: Vi köpte ny TV bänk utan dörrar...så nu exponeras samlingen tyvärr & då såg han den filmen från sofflocket!

tisdag, juli 04, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home