MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, juni 26

In the deep black forrest...

Så packade vi ut våra asses till stugan...tilltvingade papsen att köra ut oss med all packning, hade inte tänkt bryta ryggen av mig själv frivilligt...bara för man fick skogsmulle rycket.



Det första man möter efter ha bergsklättrat upp & nära döden anfådd lägger sig ner på altan är...en pippifågel...först man bara åh så gulligt, titta pippin...sen sitter pippi bara & glor sådär scary som bara en fågel kan...ehum...jaha din galna fågel, vad vill du mig?

Vill du ha en macka? Här ta...låt mig vara, jag har väl inte gjort dig nått?!
Pippi sitter still & fortsätter glo när man går närmare...tyvärr fick jag inga illusioner om "mitt i naturen" eller "mötet med vildmarken" eller hoppade av lycka över detta orintologa möte med vad det nu kan vara för pippi...snarare funderade jag på om jag skulle slå ihjäl han innan han anföll en, började fundera på wtf den stirra på... Hade den kanske fågelinfluensan & skulle hosta på mig? Skulle den plötsligt förvandlas till en Hitchkock fågel & picka ögonen ur mig?

Väste till sonen att passa sig, den verka sjuk...papsen påstod (logisk som han är, till skillnad från ens egna morbida fågelsinne) att det var en fågelunge...en förvirrad en kanske...man bara hm...här...la lite bröd & vatten (i en askkopp...inte förpesta nått man käkar med...vem vet hur sjuk fanstyget är) på bordet med säkerhetsavstånd & redo att kuta om den skulle anfalla *asg* har väl sätt naturprogram då plötsligt djuren anfaller & spankar folk, sist såg jag AFV med massa fåglar som hoppa på folk... färsk i minnet så tänkte jag icke utmana ödet mohahaha!

OCH...sen så är det ju så att fåglar skiter...de bombar från luften & det innebär att man måste städa & eftersom ingen vart på stugan på länge så fanns det redan en hel del att fibbla med! Fågelfan vägra sitcka, den satt som en vakt å stirra på en...flög runt på altan men vägra dunsta... jag sopa pollen & tallbarr så det yrde, självfallet med hoppet om att pippi skulle få ASTMA å döööö...helst innan rigor mortis & fågelskit inträffade, inte så road av att peta på lik direkt!

Papsen bara garva åt mitt mummel & arbetsvägrare som han är så försvann han ut i solen medans en annan röjde blad & pollen...men han var ju så frikostig med hur han städar...först torkar han med den trasan & sen med den, sen brukar han ju då damsuga av altan efter han borstat...jävla gubbfan, du kan väl visa istället för jag "förstår" inte här med borsten i högsta hugg & huset ska dammas av oxå...lite hjälp elle??? Näe...han & sonen satte sig & diskutera fiske istället, tacksamt som fan eller NOT!

Innan han drog så önska han oss så trevligt med alla spöken?! Man bara åh tack så mycket, vi är in the middle of fucking nowhere i rena rama blair witch projekt skogen...på en bergskulle & det var det roligaste han kunde avfyra, ingen hund med sig för första gången på flera år (min vakthund gjorde att varenda psykokiller var välkommen att knacka på, så slapp jag mata henne med grillrester) hade försökt muta syrran att låna ut hennes hundar, in case of emergency *S*! Jag paranoid? Lättskrämd i skogen? Nääääeeee...absoluuut inte! Jag skulle bara pissa ner mig om nån knacka på dörren utan att ha annonserat sitt besök innan, stå redo med yxan i högsta hugg, slå först & fråga sen hahaha...det e jag i ett nötskal!

Mina syskon & jag har en förkärlek till att skrämma skiten ur varandra på stugan...klättra på stegar & rispa med naglarna på fönstren, skrika buhuu utanför fönstret som ligger några meter från marken & man omöjligen skulle kunna kika in genom! Eller brorsan som så schnällt fångat en orm en gång...kom med den i en hink & bara kolla på firren jag fånga...så var det en galen väsande orm...eller när han stoppa ner en ful jävla brax i tunnan så man sket ner sig nära på när man skulle ta vatten till blommorna & något smällde till en på handen...helvetish, vi e inte snälla mot varandra där ute!

Och sist ena syrran va på det läskiga utedasset, vi har alla värsta nojjan för utedass...troligen kommer det hoppa ormar rätt upp i asset på en, eller så kommer det hoppa råttor eller...något annat otyg...vi är övertygade om det & INGEN kan få oss att tro att ett utedass är förenat med samma trygga känsla som toan där hemma...tyvärr, det finns vilda djur & äckliga kryp överallt som är ute efter oss...PUNKT!
Anyway...syrran skulle på dasset, det var kris...så hon kör Radarspray & allt det där man måste göra innan...sådär förberedande innan man visar häcken! Så när hon sätter sig så hör hon att det morrar....först tänker hon lite lugnande att nehe...ren inbillning tra la la...sen morrar det högre...nej nej inbillning...eller...hon lyssnar & nehe du...det morrar fan ta mig från lilla muggen....hon flyger ut med brallorna nere vid fotknölarna & rusar i vild panik upp till huset! Vi försökte undersöka vad fan det var, men äckelfaktorn av att öppna den där luckan där...enligt pappsen..."det-luktar-iiingentiiing-med-lite-torvströ"-äckel stinker visst snusk-hålet gjorde att vi sparka på den istället & kraffs raffs...men vi såg inget & lättskrämda som vi är så forskade vi inte vidare, men våra mardrömmar hade besannats...det finns VISST farliga djur på utedass som vill hugga en i ens intima delar, så det så!!!

Troligen var det väl en grävling...för sånna kan nog morra & sånna har vi skådat förr...och dom e farliga...ja, inte enligt pappa då...om man inte retar upp dem, men med vår lycka så kommer de säkert smita in & ligga under sängen när man minst anar det...bara för att bita sönder våra ben & ansikten när vi med ficklampa skulle få för oss att kolla under sängen mitt i natten...och så har de galet röda glödande ögon aiiiijt!

*S*...ja, det inget fel på min fantasi ska ni veta...och förresten så fick papsen spendera en halv natt på utedasset en gång, då en galen älgko & hennes bebbe beslutat sig för att hålla han fången där, de vakade & cirkulerade utanför dasset...så bara det bevisar ju att utedass är förenat med livsfara, när man väl stänger dörren om sig så är det fan inte säkert att man kommer ut därifrån in one pice...mmmm...och hur ofta har det hänt att det morrat under badkaret? Att en älg stått utanför toa dörren?! NEVER I SAY, NEVER EVER...så därav är man nog tryggare i betongförorten än i skogen...

Meeen....vi överlevde 24timmar i skogen *S*...trots pippin på verandan, dock fick man sin beskärda del av de vilda djurens övergrepp...5 nya myggbett...och på jobbiga ställen, som under fötterna, på knogarna...hatar mygg, hatar alla som vill åt mitt blod!!!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Och så sägs det att man kopplar av på landet...

måndag, juni 26, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

:-) Ojoj ujuj!!!!!
Vad mkt jag kom att tänka på att berätta av att läsa detta inlägget, men jag är så trög just nu.

Detta var verkligen superbra skrivet av dig i vanlig ordning.

Jag diggar din pappa därför att han påminner om min pappa som säkerligen skulle yppat de där orden om att *ha det så trevligt med...*
:o)
Blir mäkta nyfiken på vad för djur som morrade.

Under vårt utedass får det dessutom plats både stora och små djur och vi har alltid viftat bort tanken på bett i arslet he he..men hädanefter kommer det ej glömmas hur stor risken ändå är..ha ha ha;o)
Jag ska klistra in bilder på vårt utedass sen i bloggen.
& hade jag haft en älg med bebbe utanför dassdörren så ja då hade jag ej överleft med min ko och älgskräck..hyeda mig!!!

tisdag, juni 27, 2006  
Blogger RedAngel said...

En falsk inbillning alis...först ska man röja asset ur led bara för att få flåsa på bergshällen där efter...sååå skönt eller ehum?!

tisdag, juni 27, 2006  
Blogger RedAngel said...

hehe man tackar ankie...ja du, vette fan vad det var för djur, för vi hade hundarna med oss & de verkade väldigt avvaktande (de var visserligen valpar då...men ändå) vi har haft grävlingar där & även rävar...så det måste ju va ngt som kan morra & inte allt för stort för å få plats där!

Säger bara...SHIT hahaha...där häcka man inte i onödan!

Då e jag i gott sällskap, jag e övertygad om att kor e elaka djur *S* lömska så där..

onsdag, juni 28, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home