MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, juni 1

Dejt med el Pudlo...

Jupps...har förresten träffat denna best min far har i sin ägo. För någon vecka sedan skulle jag hämta upp lite saker, så behövde både bil & bär hjälp.

Då mötte jag han...den svarta faran, som jag hört rykten om. Om en hund kan ha ADHD så är det garanterat att den dåren har det! Fast...okej, den verkar lite understimulerad kanske... för en mer hysterisk hundfan kan man icke skåda!!!

Steppade ner till bilen, så tänkte jag...det e lika bra jag hälsar på han innan man sätter sig...för annars riskerar man väl bli tuggad i håret & slickad i ansiktet innan bältet ens hamnat på en! Öppnar dörren och en tunga i ögat...mmm...tack vovven, va söt du är ( I freakin kill you, you sick basterd)...klappa på huvudet (kände mer för att klappa till den) och då börja den... poing poing poing...studsa som ett freak, blev nästan skraj...okej om jag stänger dörren nu, så sitter det en pudel utan öra & förblöder?!

Testade att få han att sitta, så man utan risk för hans liv kunde stänga dörren...ja, jag är snäll egentligen kunde jag smällt igen så han dog! Jag gillar hans krull...*S* sååå skönt att pillra på när den lugnat sig, eller rättare sagt när man klämt han mellan låren så han MÅSTE lugna ner sig! Och det här med att papsen skulle ha tränat hunden MOHAHA...lämna han i bilen, hinner knappt låsa så tjuter han som om man skulle ha mördat han...övergivit han för resten av hans liv?! Gav papsen en blick...sa att vid den här ålder ska en hund klara av att sitta själv & vänta utan att tjuta som en gris! Papsen såg typ att himlen var blå, eller nått...

Kamakaze pudeln hoppa rätt in i rutan, slog en volt & studsa åter igen in i rutan?! Hundar är roliga när de sätter igång, man blir lite faschinerad av deras dumhet, jag menar...vem skulle frivilligt knocka sig själv over and over again i en ruta?! Hahaha...ja inte jag iaf, kanske grabsen i wildboyz eller dom där andra dårarna!

När vi 5 minuter senare återvänder...står han fortfarande & voltar in i rutan?! Korkad hund för fan!!! Ska öppna dörren & ett stycke svart hårboll rätt i nyllet igen...man bara akej...jo, jag älskar dig med, det är lugnt nu...så...käften & sitt nu! Så testa han att naffsa mig..sina berömda försök & BAM så fick han en smäll, så var det avklarat...han försökte sig inte på mer tuggande på mig! Syrran däremot hade han försökt att käka upp i en halvtimme innan hon skrek att hon inte ville dela bil med djävulens avkomma!

Tog upp hunden till min lya sen, medans vi lasta av...skulle kolla på han, hade lovat papsen att ge min åsikt om den! Jo då...testade lite saker med den & deklarerade att han får nog allt va hård & bestämd med svarta faran, för den visade sig väldigt dominant...extremt olydig.. vill mer köra sitt eget race! Skulle muta han till några trix med skinka...hahaha...då blev han kanin, började bita en i knogarna för att komma åt godiset! Och att de nog skulle köra mer hjärngympa med den hunden, så han blir lite lugnare!

Nu tycker man att med tanke på alla hundprogram som gått på tv, så borde väl papsen kolla & lära sig nått...man får ju i princip de bästa råden utan att behöva plöja böcker! Och jag kan ju aldrig hålla tyst, så papsen blev lite sur där när man komenterade odågan! Men man kan ju inte ha en hund som hoppar rätt upp i nyllet på folk & naffsar efter en! Spelar ingen roll vilken ras!

Imorgon ska jag på ärenden med papsen igen & han deklarera högljut att svarta faran ingår i ekipaget...*S* precis som om man inte fattat det. Får väl se om de har tagit till sig lite råd om träning, för den hunden är lättlärd...bara om man visar vem som bestämmer. Han lärde sig ligga på 5 minuter & en skinka...det e bra betyg det. Men papsen är så mesig med hunden så man mår illa på allt jönsande!

Han ska växla...hunden hoppa på hans arm...och då kom sockerrösten näää sluta, lägg av! Man bara akej...schnälla jag vill inte dö, säg åt hundfan på skarpen & håll ögonen på VÄGEN!!!
Hehe... erkännas att jag tog komandot till slut, väste ett ligg...och sen låg det en pälsbulle i baksätet, då var han lugn som en filbunke...mnja ett par 100 meter då hahaha!

Ful som stryk e hunden, olydig...men pälsen är kul att pillra i... jag är ju en pillrare men aaah varför kunde han inte ha valt en annan ras för...åååh...en söt vovve istället för attackbollen!

4 Comments:

Blogger RedAngel said...

*S*...mnja du, jag bet ihop... sen när han inte såg...så...hehehe
Sabba mina ögon sådär med massa dregel *UÄK* äckliga hund! Men om vi säger så här, vi vet vem som e top of the dog om vi säger så!

Jag bestämmer & hundfan lyder... förutom när han har damp & bungyjumpar utan snöre rätt upp & ner, in i saker! Jävla cirkus hund ska jag säga dig!
Trippa på bakbenen som en ballerina *S* och ful är han som stryk...

DAH...haha din pappa...mmm låter som en mysig helg eller hahaha! Ska du slutligen överge nästet?! Och får städa på köpet? Fan bobo... kom å tvätta mina fönster när du ändå håller på *S*

fredag, juni 02, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S*...akej, nä jag vill inte ha ränder på mina, känna att jag fick galler på fönstret!
Jag får väl muta "patka" att gnida dem rena hahaha, ey du får en guldtia för fan...mike pengar & du slipper klä av dig!

hahaha...kasta hans fiskeprylar... MOHAHAH ja du, då lär jag komma på din begravning ASAP! Lås in dem i hans rum, där han har en miljon andra saker!

lördag, juni 03, 2006  
Anonymous Anonym said...

Vem köper pudel liksom? Det finns 279 hundraser bara i Sverige (jag googlade) och så blev det en pudel. Nä nu blir jag ledsen. Hela dagen förstörd. Längesen jag grät nu.. En pudel...

tisdag, juni 06, 2006  
Blogger RedAngel said...

Men det är ju det jag säger...man blir ju förtvivlad, jag menar man kan ju köpa en kärring istället!

Så får han det fint där hemma & hemlagad mat istället, vad ska han med en hund till?!

tisdag, juni 06, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home