MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, maj 31

mobilfritt??

Asså det här skämtet om mobilfria zoner...vad ska man säga? Det är en tandlös lag som ipekkon med för mycket fritid måste kommit på!
Snart får man säkert erbjudanden om telefonfria lägenheter, ett nytt alternativ, sen kommer väl snacka inte med folk lagen, på uteserveringar sitter folk å håller käft...bara spanar?

Men kan man kanske få några mer vettiga förslag, som kanske påverkar vården istället för att kasta pengar på någon menlös jävla biltull?? För det verkar ju finnas een jävla massa stålar till annat än det här med att ta hand om människor?!

Och tillbaka till mobbefria zoner...asså tänk så här...eftermiddag, rusningstrafik, smockfullt på bussen eller tunnelbanan, du hittar en ledig plats...sätter dig & softar...

Så ringer mobilen...du svarar...

Sen brakar helvetet loss, eller? För uppenbarligen råkade du sätta dig mitt i gnällbältet... i den där mobilfria zonen? Vad händer då? Kommer man bli lynchad? Portad från komunala färdmedlen? Eller, nej just det...så funkade det inte heller?! Men så varför i helvete ska man larva sig med sånt skit då???

Och bästa...en lördag runt 02.49 på t-bannan eller nattbussen, jag menar vilka fyllskallar kommer bry sig om vart fan man placera asset & så självfallet ska det ringas & snackas... vad händer då? Kanske så att helger & röda dagar så gäller inte mobilfri zon efter visst klockslag?

Men vilken tur att storebror tänker på alla som känner sig kränkta över att påtvingas ett samtal på deras döfärd hem...hur ofta är det nån som är så överjävlig i mobilen att man blir irriterad? Och...om man blir det, istället för att säga ifrån så ska det skapas zoner??? För då är det legalt att säga till den som våga öppna käften innanför zonens kritade linje eller???

Hahaha...jo du, jag vill hemskt gärna bli bebiskförklarad...hemskt gärna undvika uttrycka mina åsikter spontant, vill hellre ha nån fjantig liten lag att referera till! Fan, alla paragrafryttare lär ju jubla nu...beställa ett ex av boken detta skall du icke göra, annars kommer ryttaren å tar dig?

För om man är vuxen så måste man ha hjälp på sig...för det är lag på sånt, vuxna är dumma i huvudet & kan ej komma på sånt...det måste lagstiftas om det?! Det är ju dummt att komunicera...vi kan väl få skaffa portabla zoner, där man får en skylt som man kan ändra & bestämma vilken zon man kör idag?! Jag gillar inte rosa...kan jag då få en rosabefriad zon? Undrar om man kanske skulle lägga förslag om det...säkert inte en omöjlighet i dagens samhälle?

17 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Jag säger bara sovjet-fasoner!
Hatar moralister och småaktighet och detta är småaktigt som faen att föreslå nåt så urbota blåst:-(

Till nåt annat.
Jag fann via download.com denna sajten via deras länkar.
Vet inte om det är ett seriöst ställe då de å ena sidan hävdade att det är helt gratis att ladda ner, men sen skriver att det kostar x antal dollar??
Och sen så måste man bli medlem och då vet man ju inte om det hela tiden ska pågå ett nedladdningsprogram i bakgrunden på datorn och det är väl olagligt numera tror jag??

Kolla här

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger RedAngel said...

Eller hur...snart får man väl utegångsförbud & rent av måste vara gift för att rummla runt lite?! Man kanske bara får rösta om man äger en miljö-bil?!
*S* Möjligeterna är oändliga till dumheter!

Du kollade på sidan nu & det där ser galet ut?! Så noppe...i helvetia heller! Ah, ska kolla upp vad det hette den amerikanska sajt där man får freeware el vad det heter. Man kan lagligt ladda ner både fulla versioner på alla möjliga program eller bara pröva på versioner! Men...det är inte illa pinkat det heller!

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Hooooooooooooo!
Hittade bästa för bara 22 dollar.
Kolla in amazon.com här

Lång länk så jag hoppas att den funkar och inte bryts..Det är ju askul att man kan köpa de äldre versionerna billgare.:-)
psp 7-08 är också underbar och allra lättast att lära sig, får jag för mig..Men skillnaderna är inte jättestora och dom tar aldrig bort funktioner utan bara ändrar om lite och lägger till mer effekter.
:-)
Penslar kallas för tuber i psp.
Det är så jävla kul att både göra sådan och använda andras.
Kolla mina egengjorda här
Ankies tuber

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

På tradera säljer en person psp 8 för slåtillpris=350kr
Jag skulle slå till om jag vore du.
:-)
Här är auktionen
Det är en norsk säljare men hon har bra betyg från både svenskar och norrmän och inga negativa omdömen.
:-)
Det blir så kul för då kan vi prata om det programmet.
Har blivit som ett specialintresse för mig...

onsdag, maj 31, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag hittade en sida där det står att skatten på SMS och e-post ej kommer gå igenom.

Tur är väl det....

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S*men eller hur....dom är ju fan ta mig GALNA!!! Läste det där... är ju så man dör av idiotin!

Ska dom SKATTA på saker JAG gör SJÄLV?! Jag menar, jag köper min sketna lur med moms betalar redan avgifter både för att ringa & skicka sms...sen är det väl moms på det skiten med!

Och sen ens egna mails?? Ska man skatta när man skriver brev oxå.. asså på papper, efter du pyntat för kuvert, frimärke och jupps... pennan oxå?!

Tjänar man något på att smsa eller maila? Skulle man då kanske deklarera sedan för antal skickade eller???

Ibland undrar man hur jävla uttråkade dom är & vad fan de tänker med...fördelaktigt vore om det va skallen & inte asset som användes!
Säger bara PUCKOSMURFAR!!!

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger RedAngel said...

Tja igen Ankie...fan vet inte om burken lider av psykoser eller om det är blogger fan som spöka! Skulle lägga inlägg & mnja tänkte faktiskt korra några smärre fel som mitt hököga skådat, eftersom skärmen flippa & jag såg inte vad jag skrev & sen snacka den tyska ett tag oxå...så innan man hitta inställningar var jag rasande

så POFF nada bokstavskombination syndes?! Men för fan...vad irriterande!
ANYWAAAAY...jo, men oftast är uppdateringar på dessa program smärre, några filter eller funktioner är förändrade bara!

Ska skåda om jag hittar att ladda ner, eller fråga mitt lilla ex han är min programpimp & har koll på massor av ställen (heter kanske för mycket fritid det med, men å andra sidan så är det ju positivt, för han håller mig uppdaterad då *S*)
NU är det ninnananna piller på hög nivå, fan blir ju nattuggla så jävla snabbt! Jobbar bäst i mörker *S* im a black soul hahaha eller näe men helt klart nattuggla!

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger Chribbe said...

"För trafiklandstingsrådet, Anna Kettner, s, är huvudskälet till regeln att folk inte ska störas när de åker kollektivt."
Så står det i dagens City. Inte störas? Ska man driva igenom denna idiotiska regel för att folk inte ska störas? Då ska de införa en regel att max tio personer per vagn, för jag störs fan mer av när jag får trettio svettiga, illaluktande idioter runt mig i rusningstrafik som står och hänger och klänger i en för att de inte når fram till ett stång att hålla i sig på. Jag störs av alla fripping jävla morons som kliver på med sina förbannade jävla dragspel och spelar falsk och sen springer runt och tigger pengar för spektaklet. Jag störs tusentals gånger mer på ligorna som smäller upp lappar på sätena med falska snyfthistorier i ännu ett lamt försök att mygla till sig mina hårt förtjänta pengar än jag gör om det piper till i en mobil nånstans. Jag störs av att det på varje station hänger två anabola vakter som stirrar misstroget på ALLA, även de som har kort, som går förbi spärrarna. Jag störs av skolklasser med tioåringar som anfaller vagnen med sina skrik, skrän och höga pipiga röster. Jag störs av gamla pensionärer som prompt ska sitta tätt bredvid mig när det finns en miljon lediga platser i resten av vagnen. Och framförallt stör jag mig på att det gått åtskilliga skattepengar på x antal möten när SL's styrelse diskuterat denna kvasi-fråga innan de kommit till detta det mest ointelligenta beslutet nånsin. Så. Lägg in förbud på allt som stör, för jag kan satsa femtio spänn på att jag inte är den ende som störs av allt detta, vi är många fler än de tre personer som inte vill höra ett mobilsamtal. Och en sak till. Det finns de som sitter och snackar med varandra live, face-to-face på tunnelbanan som pratar tusen gånger högre än nån som pratar i mobilen. Förbjud därför all konversation överhuvudtaget så slipper jag lyssna på alkisarna som sätter sig bredvid en och snackar en jävla massa skit.

onsdag, maj 31, 2006  
Anonymous Anonym said...

Visst är det så jävla puckat och idiotiskt att man bara blir lam i hela kroppen... GRRR!

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger RedAngel said...

hahaha eller hur Chribba, finns en miljon störande saker om man nu ska börja peta i den röran!

Men...portabel antistör zon för alla *ASG* så kan man ha en display som man kan koda om kanske?! Ja, så den passar då vid de störande tillfällena?!

Eller om man blir så jävla störd av människor, så kan man väl för fan skaffa sig en stuga i bergen, bli eremit & sen skaffa sig en bössa & skjuta ner störande fåglar, blad, grenar kanske?!

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger RedAngel said...

Bobo...man betalar ju redan för sina samtal, det e väl ingen som skänker en samtalskostnaden?!
Men att skatta på det...MOHAHA sug för fan, man har ju redan skattat allt man äger & petar på med alla momser & skit!

Säger bara...snart ska man bli politiker & se till att väcka dem till den här planeten, se till att de lever i realtid & inte i sina twisted jävla drömland bland lala molnen!

Fan, man skulle väl oxå för den månadslönen tappa greppet om verkligheten & utgå från ens eget lilla bubbelliv. Åka taxi & spela speciell så där som bara politiker kan!

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja men eller hur Kattis...man upphör aldrig att förvånas över korkade saker som blommar ur deras nötskallar!

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger RedAngel said...

Bobo...att sova är en konst *S* det skall icke ses ner på! Mycket viktig konst...både för kropp & själ!

Ja du dom kan sätta sig på ngt hårt med sina skatter, för i helvete det räcker nu!!!

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Sura miner retar jag mig på och störs så av att jag blir sjukskriven och det är dyrt.

Att beskatta surhet borde vara lönsamt och beskattar man sen avundsjuka mot folk som har nån att prata med i mobilen så kan staten bliva rik.
hihi))

torsdag, juni 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

Japps, att bli sjukskriven är väl ingen hit direkt...okej när man var som mest utarbetad så grät man nästan för lite ledighet!

Men asså, nu när man haft kul på kursen så vill man fan inte bli hemskickad!

torsdag, juni 01, 2006  
Anonymous Anonym said...

På ett sätt så skulle det vara skönt med mobilfritt. Nuförtiden så ser inte folk i tunnelbanan när jag tar på mig själv vilket kan vara nog så irriterande. Eller när jag sitter och luktar soptipp och skriker till för mig själv då och då. Folk smsar eller pratar med sin kusin eller liknande. Störigt. Vad ska ett jävla-fylle-pervo-äcklo göra för att få lite uppmärksamhet när alla sitter med sina multimediacenters? Va? VA? Har ni tänkt på det då? Vaaa? Nä.

tisdag, juni 06, 2006  
Blogger RedAngel said...

Jo Nisse...du kan ju testa byta mobillåtar hela tiden, så lovar jag att folk kommer ge dig dina efterlängtade blickar...eller stoppa ner mobben i brallan & öppna gylfen varje gång du ska svara...du vet låt det ringa en kvart först hahaha

tisdag, juni 06, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home