MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, maj 28

Telefonterrorister


Är det något jag verkligen avskyr...så är det telefonterrorister en lördagsmorgon
SHIT MAJBRITT..Blev väckt vid 9, bara det kan få mig att lacka till...när det är helg, så är det dödsförbud på att ens inbilla sig att jag rör vid telefonen innan 12.

Och jupps, sonen hade dragit till morsan...så man skulle få lite frihet, leva singelmingel...möjligen ordna sig en redig fylla! Den enda fylla jag fick, var när samtliga telefoner börja hoppa hysteriskt!

Som sagt, fick köpa ny sladdlös eftersom sonen programerat om den så stenhårt att den låst sig & gillar inte att sitta fast när det ringer... sagt & gjort...hitta en bra deal, två sladdlösa till ett najs price *S* (reklamskadad...who me?) anyway..idag gjorde jag den fagra upptäckten att det var inte så jävla mysigt alls!

Sonen fick en egen enhet till sitt rum...som han så klart programerat in världens äckligaste ringsignal på & maxat ljudet så det dundra fan till globen när det ringer! Någon efterbliven idiot började ringa vid 9...NIO...WTF brinner det? Är någon akut sjuk?? VAAAD??? Sket i att svara av ren irritation, vände på asset & drog täcket över huvudet...idag skulle jag minsann vakna när jag kände för det PUNKT!

Då börja mobilfan vibrera...ta helvete...och tack för mobilsvar, då kan man inte ringa en mmiljon signaler...skruva ner ljudet...skulle...RIIIIING på hemluren?! Men satan i gatan vilket mongo! Skruva ner där oxå...men föga tröst...sonens lur eka över hela huset...fan fan fan...jag PALLAR inte gå upp & jag vägrar svara!!! 800 signaler senare inser väl puckot att ingen kommer besvara detta samtal, brittas växel är på semester, vänligen fuck off & kontakta ej miss reddzo på morgonkvisten om du inte vill ha en stekpanna i ögat!

När jag runt lunch masa mig upp i mitt förvirrade tillstånd, så äger man ett halvt livs kvot av missade samtal..man bara MMM SUG PÅ DEN DU! Och apan som terra mig på morgonen verkade ha hemligt nummer, så jupps...ha det bra...när jag hittar dig så är du död...fattaru elle?!

Och så hann man knappt sätta sig på muggfan, så börjades det...men vad är det med folk? Som om man ska snubbla sig ut med brallorna vid fotknölarna för att svara (känner folk som gör det, sjuka fan)...jag dippa facet i kallvatten för att vakna. Hinner dra på kaffet...så RIIING... ett väldigt otrevligt HALLÅÅÅÅÅ mötte min syrra rätt upp i örat...så börja hon kvacka, hängde väl med ungefär lika mycket som en döv hör, la in några mmm...aaa...näää...ere så...för att verka vara en aktiv lyssnare *S*...vaddå jag va ju nyss uppkliven för fan!

Så snacka man med henne (hunnit sippa på kaffet & livsandarna spraka på) så ringer det i andra luren...vääääs...hallååå, så värsta drivet? Småbutter som jag va, var jag icke road av att lista ut vem fan som apa sig i mitt högra öra...men så ett misstag, så kände jag igen rösten...min vän från utomlandet hade parkat sitt ass i svea rike & ville nu att jag skulle släppa andra luren, för att totalt uppgå i ett nytt samtal med henne!

NAAAH...inte idag serrö, minns sist...hon lämna svea utan att ens säga nått, pynta inte skulden & vi skulle ha partat men plötsligt var hon "ej anträffbar"....så madam fick allt bita i sura äpplet! Och känner jag henne rätt så blev hon lack & kommer ICKE att höra av sig igen...men as I give a shitt, hennes egotripp kan hon plantera så hundar kan pissa i parken på det! Hon anser att när hon väl är här, ska alla komma springandes, men dock...hon är ej drottningen av saba som kommit för att leverera min säck med guld!

Och sånna placerar jag längst ner på prioriteringslistan, vi må vara vänner och känt varandra ett halvt liv...men några jävla diva fasoner går jag icke med på! Folk tror att man glömmer... okej jag är inte en bitterfitta som grunnar på det så pass, men dock så minns jag...och vissa saker förlåter jag icke hur som haver. Visst kan jag umgås...men det blir på mina premisser och det har blivit nallat ur the trust och man inte vårdar det...så aaah, då får man allt jobba lite på pluskontot för att bli tagen till hjärtat igen!

Jag ställer alltid upp, öppnar mitt hem till 100%, bjuder på både mig själv & drinkar...men hell, småsaker kan irritera... till slut ta överhanden, och de som ej bjuder tillbaka utan ständigt förväntar sig nått, kommer helt klart bli hängandes i luften! Det är nått utav min uppfostran som sitter dunkad i ryggmärken...det är ärlighet och att man bjuder tillbaka...inte tar snålskjutsar & hänger som en hundfan vid benen på andra!

Det heter väl högmod och fall eller nått liknande...men stoltheten är inget man kan ta ifrån någon & min level är kanske för hög ibland *S*...men jag håller min fana högt och vet att jag inte har något att skämmas över! Och serbisk tjurskallighet är icke att leka med ;)

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

jag tackar herren för personer som du, personer som får mig att framstå som stabil :-)
keep up the good work tjejen!!

söndag, maj 28, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Här har du en till som inte tål telefoner på morgonen...eller överhuvudtaget då jag sover, men jag sover ju jämt så man kan nog inte klandra dem som väcker mig kl 19 på kvällen..he he

Utlands-Vännen kan väl allra minst betala tillbaka skulden???
& be om ursäkt för att hon bara drog iväg så där?

söndag, maj 28, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Huuuur menar herr Arg nu då??? Vaddå jag CRAZY??? Naaah...bara för att man får lust att slita ut varenda lurfan på balkongen & ha en grillfest där?!
*ASG*...dä ä inge fel på mig! BASTA!

måndag, maj 29, 2006  
Blogger RedAngel said...

Nä men ibland känner man att för i helvetia, det är helg...ge fan i att leka tupp i örat på en! Ville ja bli väckt så hade jag väl förfan bott på en bonngård, men en riktig tuppfan som kackla på morgonen?!

Då om något vill man väl vakna utan en signal, man har ju vaknat till alarm hela veckan lång... då det räcker väl?! Elle??

måndag, maj 29, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home