MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, maj 27

Skuldsanera med mera...

Träffade en gammal bekant, som berättade att hon lyckats få ett lån...för att sanera sina skulder. Det hade vart mycket om & men för att få lån till det, så hon hade lackat och skrivit brev till varenda banks VD, tills hon fick napp! Fick ett lån, fixa ner sina skulder & fimpa allt...tjaa förutom ett lån, det lönar sig istället för utmätning på lönen, som innebär att du i princip kasta pengarna i sjön...räntan ticka ju som bekant så snabbt så man hinner betala kapitalbeloppet 10ggr om!

Hon e så jävla glad nu...att slippa det här med skuldsanering, som sabbar halva livet åt en & råkar du tjäna några spänn över så kan bolagen förlänga din skuldsanering & du sitter i existensminimum för kanske 5 långa år till.

Hon hade lyckats få massor av räntor avskrivna, hittat tips på nätet... tror det hette fattiga riddarna (ska kolla forumets länk later & adda här...bra att ha)
Så kul att höra att livet är inte kört, man kan fixa avskrivningar & bara betala kapitalbelopp och lite till avgifter då, men i princip så fick hon väl 50.000 avskrivet i skuldräntor!

Sånt är viktig att folk vet om, hur man bär sig åt...vem vill gå med sketna skulder hängandes i hasorna. Inget försvinner...ja, om du inte är ekonomisk brottsling...men vanlig dum svennebanan får leva med dom & tickande räntor som slår ut folk!

Så japps...sen solskensstory om att ta inte crap, ta reda på vad du kan göra...fixa acordsförslag & sänk skuldsäcken i ån, lev fri igen ;) kasta inte bort dina stackars dollares...hooka en deal!

3 Comments:

Blogger RedAngel said...

Jupps...ibland kan det vara små grejer som lätta på bördan! Det e bra...me is kolling på tväään & ska nu dränka mig i badet, surfa runt i väldoft & bland bubblor *S* annars då?
Bra shopping? Hur går det med bubblish? Får ni nån ordning på bilen elle?

söndag, maj 28, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Glad blir jag för din väns skull.
Har haft pengatrubbel och vet vilken enorm oro det skapar.
Förstår att hon måste känna sig befriad nu..

söndag, maj 28, 2006  
Blogger RedAngel said...

Jupps...så e hon kreditvärdig igen, fast akej..hon måste ha ett papper med sig, som visar att hon pyntat av allt...innan alla najsiga prickar försvinner!

För det går snabbast fan att få en, men att ta bort dem?! Ja sånt ska ta tid...förjävligt egentligen att det inte går lika snabbt åt bägge hållen!

måndag, maj 29, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home