MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, maj 26

Fakir special: Today we analyze the Flamebuster

Vi har några indier i huset tvärs över...som GRILLAR med RIKTIG grill...på balkongen?! Härom sistens när solen sken & jag lapa sol på balkongen, likt en katt utsträckt...så ser jag för första gången några grannar i huset mitt emot (tror inte nån granne där i det huset ens vet om att de har balkong...svär, ingen använder sin balkong?!)

*S* Första gången jag såg henne, så tänkte jag SHITTYSHIIIIT flamorna var en meter upp & nu jävlars kommer väl brandkåren...men icke då, mamma indier smacka på ett lock, lekte med lågorna tills det var dags att kasta på köttet!

Det var konst det, var mycket fashinerad av hennes konst att kontrollera elden med locket... en annan hade ju brännt upp grannen, balkongen & mig själv...hade säkert inte kunnat leka eldkastare, utan brännt upp mina stackars ögonbryn, som jag då & då ändå lyckas flambera med jämna mellanrum (tacka gud för påfundet ögonbrynspenna hahahaha).

Okej...vi vet ju alla att indier kan få för sig att bränna kärringarna, om det inte passar sig eller om de hittat en ny höna att pryda huset med, men denna kvinna tillhör de som bränner karlfan om han inte passar in i hennes kök! Där stod hon med sin fladdrande sari & fäktades med flammor...nåde den karl som kom nära där...honom skulle hon fräsa på rejält! Kidsen stod som en arme tiggande gathundar i balkongöppningen & iaktog deras mors konster...de försökte smita ut...fooopp sa det så hade hon tydligen ögon i nacken, petade med igen balkongdörren med benet utan att ens släppa grillen med blicken!

Mamma Indier är min nya idol! Så ere bara!!! Vill oxå gå på fakirskola & bli en flamebuster!!! Men än så länge stoltserar jag med min elgrill...ibland lyckas jag ju spilla vatten från den, tänk då om det skulle vara kol...my god, brandbilen skulle vara stammisar hemma hos mig...hmm.. dejtingtips? Men ah...det e ju mest gamla gubbar ändå...vem vill bjuda dem på kaffe?! Damn! Sen finns det ju nån lag som säger du skall icke grilla dina grannar, täcka deras vy av rök... så man kan ju räkna med att JAG skulle bli vräkt ASAP!

4 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

;o)) Detta skulle nog hon gillat att läsa om sig själv.
Fan va coolt!

fredag, maj 26, 2006  
Blogger RedAngel said...

Det tror jag nog..och just som jag skrev det, tro på fan...skulle tända en cigg & brände näshåren eller borren...brännt lukta det *ASG* jävla klantarsel säger jag bara, kom värsta lågan plötsligt!

fredag, maj 26, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Men huuuuu!!!!
;)

lördag, maj 27, 2006  
Blogger RedAngel said...

Shitt happens *S*...

lördag, maj 27, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home