MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, maj 28

Klåfinger strikes again...

Och så är det sååå skönt, när man uppenbarligen inte får ha sina egna saker ifred heller... upptäckte att jag för 3 dagar sedan fick ett sms...som lille klåfinger öppnat, så inte fan har jag märkt det fina lilla kuvert som ska blippa i displayen på mobben!

Via mail fick man reda på ett sms skulle ha skickats...tänkte först, ipekko...vafan snacka om att skicka till fel nummer mohaha...hick...råka kolla på mobben, så mycket riktigt...där fanns det LÄST i inkorgen, men...WTF ska man behöva ha hänglås på sina egna saker, i sitt eget hus? Ibland kan jag känna att sonen tar sig sådana friheter att man får lust att smiska han med skärp! *KATSHIIING* *SMACK ATTACK*...finns det något som är mer störande???

Det är precis som med folk som snikläser ens tidning över axeln, sånt kan störa mig enormt... man bara köp din egen, fattigfan! Ibland har det hänt att folk nästan legat i knät på en, för att de ska få hänga med i läsningen...man flyttar tidningen, de följer med??? Ehum...?!

Eller folk, som så uppenbart fan håller andan nära på för att lyssna på vad man snackar om, om man sitter på t-banan & snackar med polare... så där så man tillslut vänder sig om & undrar om det var något speciellt de ville intervjuva en om! Kanske har de en bandspelare i fickan...så kan de ju tjuvlyssna hemma sen! Har folk inga egna liv?! Kanske vill ta en bild oxå, så de har ett äkta material till sin lilla sladdertacka bulletin eller vad som felas!

Naah...sånt kan få en att få ryck, man känner hur mycket armbågen skulle villja hoppa rätt upp i snoken på dem...ge dem ett kärt blått minne av Lägg icke snoken i blöt, annars kan den lätt börja blöda & bli blå...

*S* Det var lite mera vääääääs för dagen

2 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Ha ha *sladdertacka bulletin *
:-)
Diggar ditt varierade ordföråd
& tjyvlyssnare borde verkligen få de frågorna du ställer i inlägget på riktigt alltså
:-)

söndag, maj 28, 2006  
Blogger RedAngel said...

Man ska egentligen ha en penna med sig, så peta man dom i örat med den...undrar om det va lika skönt för dem, som för en själv *ASG*... men fan asså...det e irriterande!

måndag, maj 29, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home