MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, maj 31

Puppyn testa pilla på tån?!

Jupps, idag så tänkte jag leka nyttig...träna lite för att skåda vart & i vilken muskel man kan få ondast! Mycket intressanta övningar... stå på alla fyra, svanka lite & sen upp igen... mnjahaa man kan ju med lätthet inse vad jag tänkte på & börja flina!

Sen skulle man pillra på tårna...hahaha...ja du, plötsligt är man lika vig som en träplanka & sen skulle man stå och spänna både det ena & andra...jo men så gulligt det är när man brister ut i asflabb, för att knäna skaka värre än på en pensionär på promenad ur sängen!

Jo då...jag e spänstig & vältränad, otroligt vig, smidig som en tiger...ja en tiger gjord i trä...sån där man kan ha på bokyllan möjligen & damma av när man vill beundra mästerverket. Mina muskulösa överarmar tar andan ur mig, när jag skådar dem i spegeln...aaah fan jag har gjort många repetioner på att häva mina kaffekoppar omväxlande med cigg, för att bygga dessa mukkler!

Het? Jag vet!!! Mina magrutor skiner...av bullar & grädde, men tacka gud e man så spinkig att skinnet kan få en att inbilla sig att det är rutor som skådas där under (troligen är det väl konturer av innre organ...men hell i min värld så är det RUTOR akej!!!)

Meeen...hahaha...vilket jävla förfall...nu har man väl inte rört en tyngd på säkert ett år & flugvikt är väl vad man tar...nu menar jag att balansera en fluga på pekfingret & ta 10 reps på den va...*ASG*!!!
Shit jag har inte märkt det innan, men nu när jag slutligen skulle testa yoga insåg jag snabbast fan att ehum *HOST* jag e fan svagare än en mygga...och nu jävlars ska det tränas, vänta bara när jag fångar min sjukgymnast. Hon ska allt få släpa bort mig från alla maskiner & bakbinda mig...för här ska tränas!

En gång i tiden var jag stark...jag kunde ta nästan min dubbla vikt, nu...*S* mnja en liter mjölk e väl tufft som fan, eller? Nähe inte det....mmmm...hoppsan! Och har blivit så stel av den förbannade nacken att dessa konstranden på yogan får en att garva...ehum röra vad sa du? Ska man kunna stå med stadiga ben, sa du? Vaddå får man inte fler muskler av att darra som ett asplöv...ooo man ska ANDAS oxå, men shit vad avancerat...trodde man klara sig om man tuppa av men, det vart tydligen icke syftet!

Imorgon kommer jag veta exakt vilka muskler som jag inte rört på länge, imorgon kommer jag att grina lite lätt...men som tur är så ska jag ändå bli masserad haha! Så mycket för mitt vila hemma lilla gumman!!! Skulle jag vara obstinat eller? Nej absolut inte...förstår inte vad folk menar med det! Envis? Who? ME??? Nä, snacka inte...jag e ju som....en fluga...på en tidning... utsmetad...

Se här...nu är det bevisat i uppslagsverket... jag är ju bara jag, ett puppyass =)

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

*ASG* Gud straffar idioter!

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger RedAngel said...

Passa dig, jag kan straffa dig! Är jag gud då?
Isf KNÄBÖJ DIN BITCH...or else...

onsdag, maj 31, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Pimp is here for tippin you about nedstat.
Förr var Nedstats bra som statestik men NU har de börjat med envis reklam som bryter sig förbi popupblockers och lägger kraftiga coocies i ens dator eller vad för skit det är.
De flesta har valt att därför ta bort sina *nedstats-räknare*.

Det är jobbigt då det blixtrar och så får jag varningar från min (adwear som vaktar så ej skräp lägger sig i min computer, )då man ska till att börja läsa din eminenta blogg vettu;-)

Jag önskar du testar sitemeter istället för dom är BÄST..BÄST !!!!säger jag dig.!!+ att de är gratis..och reklamfria
:-)

torsdag, juni 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

ehum... jag kör med den där svenska susnet eller nått sånt & Webstats... är det dom du menar eller?
Ehum har ej märkt av några aggro popups? Kör dom reklam? Varför ser jag inget sånt?

WTF...är det därför min adwear gråter om massa skit oxå? Eller är det sonens surfande på spelsidor med miljoner skit spy pryttlar på?

torsdag, juni 01, 2006  
Anonymous Anonym said...

Byt ut din www.webstats4u.com mot http://extremetracking.com

riktigt fet info och man slipper pop-up-reklamen

min extreme tracker

torsdag, juni 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

men asså är ni seriösa? menar ni att ni får probs med popups? Varför får inte jag det? Är det en myglarfan jag har att göra med, som känner av när jag besöker min egen sida eller???

Hänger icke med för fem jävla öre, för när jag kollat på andra datorer på min sida, så har jag aldrig upplevt några sketna poppare som trilla upp?!

torsdag, juni 01, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Ja det är den jag menar.(inte susnets räknare utan den andra då).ser ikonen du har den lilla blå rutan med röd blixt inuti.

-Vet inte varför du själv inte får upp popupen, men de har nog trixat till det så du inte ska märka det och ta bort den.;-) De smartskaften.

Bara besökarna ska bli knäckta tycker väl dom..
Den lägger in en *about.blank-sida,* vilket många haft enorma problem med för nåt år sen=man fick ta till såg och yxa & rensa i registret och sen scanna med 100 antispywear-program + att man fick ta till *hijackthis*, som är en specialare som rensar registret från skiten om man har tur.
Har man otur och gör fel så rensar man hela computtern och gör den oduglig.:-/

Lita på oss och ta ner eländet.
Har nu läst alla dina inlägg och de är skojjiga som vanligt.
:-)
Hoppas att papsen din tränar vovven bara.
Natti-godmorgon!!!
Ankie

fredag, juni 02, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home