MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, juni 18

Am I dead? Missing in action? Beachreport..-

Nehee då...jag har bara befunnit mig i solen...iaktagit fenomenet strandkant!
Man kan bli förvånad & förbannad av att sola, vissa människor är icke hela i huvudet! Här om dagen ligger jag & syrran på playyan med våra kiddows & bränner assen, så ser jag en liten tiny bebbe...en halvmeters modell på ett par månader (var väldigt kort,men kunde krypa) hennes mor är en strandad valross, modell amerikansk jättedonna & papsen verkar oxå hänga i kylen.
De sitter med ryggarna mot vattnet, deras lilla bebis har krypit iväg... iaktar spektaklet...personligen skulle jag smörjt in en sådan liten bebbe, ungens rygg är tydligt bränd...börjat anta grisröd färg...bara det fick en att undra om de var friska i huvudet?! En bebbe är ju känslig!!!

Sen kryper den lilla mot sopporna, en stor sån där mackapär...(nyvaken å senil..kommer ej på ordet) ungen börjar på bebisars vis undersöka föremål med munnen...stoppa en sten i munnen, stoppar en fimp i munnen...vid det här laget har jag rest mig upp, redo att kuta fram...halva stranden har nu sett vad som händer & stirrar ner på de två valrossarna som fortvarande (en kvart senare) inte ens vänt sig om en endaste gång för att skåda vart deras bebis är...
Ungen får kväljningar...stoppar en gammal kexchokladfolie boll i munnen (utöver stenen & fimpen) och jag ska precis springa fram... för vid det här laget börjar det se riktigt illa ut & jag tänker inte skåda en bebis kvävas framför ögonen på mig!
Då precis säger en kvinna åt idioterna, så farsan...går som en seg jävla koala till ungen...my god, ungen började bli röd i ansiktet & jag fick fan panik själv! Tror ni han kolla ungens mun först?? Näe...han trippa tillbaka till handduken som inget hänt, sen när ungen hulkar...ÅÅÅÅ kan det vara så att den har nått i munnen?!
Då börjar han plocka ut sakerna?! Asså shitt i helvete vad jag kokade över, men tänkte...håll dig lugn...var på väg att vråla till den feta kossan till morsa att kanske lyfta på sitt arsle...som hon för övrigt inte ens rört sedan hon strandat på handduken...och kanske ta hand om sitt barn istället för att sitta med ryggen till! Tänkte att människan skulle skämmas lite för sin dumhet & kanske kolla till ungen bättre?! Icke då... den lilla fick tydligen klara sig bäst fan hon ville, den här morsan brydde sig icke...ungen var troligen bara till besvär för hennes feta ben?! Farsan verkade lika efterbliven han med! Morsan bara blängde surt på ungen, som nyss nästan kvävt sig?! Inte sådär orolig som alla andra morsor som får hjärtklappning av att inte se sitt pyre...

Man börjar fundera när man ser sånt...varför skaffar man sig barn om man inte bryr sig? Den där stackars bebisen kommer få klara sig själv i livet...om hon ens blir ett år är frågan. Vid den där sopptunnan (...så hette det)låg det glasbitar, sonen hade nästan skärt fötterna & där hade lillan krypit. Kollade lite senare...den ungen måste nog klara sig själv, har aldrig sett en sådan liten som kan klättra som en apa på folk...så hon lär väl snart koka sin egen välling...typ om en månad eller så?!

Sen hade vi ipekkopapsen...kommer ner med sin jävla stereo & sin skit techno, hade precis somnat...så ba ZIOOO BIOO BOMBOMBOM ZIZIZIOOOO...daaah, hade lust att gå fram & pissa på hans jävla åbäke så det blev kortslutning! Och han...han var motsatsen till valrossen ovan, ungen hans står bakom ryggen på han...då han utvecklar en panik sällan skådad, skriar åt tjejen...vart e ungen??? Vaaaart...man bara skruva ner din jävla stereo & ta av dig sina stevie wonderbrills så kanske du ser att ungen är bakom ditt ass & gräver i sanden IDIOT!
Å herre gud...vart 5:e sekund fick han panik, undra vart ungarna var... frågade stup i kvarten...man började undra om han petat E igår kväll, medans han i sin trance trampat vatten (ser så ut när de dansar till techno) och nu förlorat både syn & vett...

Sen ska vi inte snacka om den vidriga ungen som med precition avrenda jävla gång kuta över min filt, man tuggade grus & svor att man dränker den lilla fan snart...varenda gång blängde jag & tänkte ljuset går väl upp.. man ska väl inte behöva dampa ut på ungen, eller?! Ge henne komplex för livet eller så...för när jag blir förbannad uttrycker jag mig sååå snällt!
Alkismamman som ägde denna skitunge bara satt på sin jävla stol & rökte...hennes kids var freaking monsters, sprätte sand, sprang på folks filtar...nu snackar vi 5-7 åringar...dom vet bättre, en liten kan man väl ta men att VARENDA gång bränna förbi så man tugga grus?! NEIN! Jag har lärt min kid, trots att det ibland kan glömmas bort...att man springer inte på andras saker, man försöker att icke sprätta sand på folk...lite jävla vett ska de ha!

4 Comments:

Blogger mumrik said...

En del människor är lite för slöa i skallen för att vanligt hyfs skall gå in. Det gäller både barnen och deras föräldrar. Jag gjorde en snygging förra sommaren efter att samma tre ungar sprungit runt och hoppat över mig ett 10-tal gånger. När en av dem kom för nära, rakt framför mig, sträckte jag ut handen och slog till på foten så att han vurpade. De slutade snabbt att springa kring mig. :)

söndag, juni 18, 2006  
Blogger RedAngel said...

HAHAHA...själv skrämde jag skiten ur ett par grabbar, de sparka boll...och jag blev galen när den landa mitt i kaffet! Sa att antingen flyttar de sig eller så skär jag upp bollen så är det slutspelat för veckan...poff sa det, så stack de iväg med tefatsstora ögon, såg dem inte resterande dag!

söndag, juni 18, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

2 skitbra inlägg igen från dig=TACKSAM!!
:-)
Upprörs å det grövsta åt de där föräldrarna till den lilla bebisen som fick allt möjligt i munnen%#%¤#¤%#K:-(
Det ska anmälas.
Ser du dem igen så anmäl dem!!!!!
Det är *Bobbys-föräldra-fasoner* de håller med.

Håller verkligen med om att 5-7åringar går det att prata med om att inte stänka sand och vatten och springa på folks filtar.

Har inget minne av att sonen gjorde så då han var liten.

Minns att jag alltid hade en liten del av min hand på honom då han var spädis så jag inte skulle tappa koncentrationen 1 sek.

T.ex då man bytte blöjor och i soffor osv.

Jag tycker fan i mig att man ska ha licens för att få ta hand om barn och de där föräldrarna skulle inte passare godkänt.
Ljusår ifrån är de.

Kul med el Pudlo som blev så förvandlad av ett bad..ha ha:o)

Kramelikramar!
Ankie som funderade på att gå ut med ett rikslarm på dig.;))

måndag, juni 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

Jo Ankie, helt sant...man känner faktisk att de där 2 päronen borde få en kurs i "släpp ej spädbarn med blicken" och "hur man tar hand om barn" tror jag ska bli kursledare med piska & vattenpistol (fylld med ättika att pricka i pannan om de misslyckas)

Det som förvånar är att folk iaktog spektaklet, ingen sa nått... ja, asså inte ens jag... men var på god väg men kände att jag skulle vråla sådana hemskheter att det va lika bra att bita sig i tungan!

måndag, juni 19, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home