MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, juni 2

Bilfärd med el Peder...

Akej...idag har jag åkt bil med El*PEDER...vi hade nästan en romans, mitt öga slapp bli våldtaget av en tunga, dock skrek jag vid ett tillfälle, så papsen höll på köra av vägen!
El Pedro hade börjat uppvakta min hand & innan jag koppla att det var satans bortglömda damvippa..ja jag tjöt!(*Serblexicon: Peder= Bög)

Jo då...sen studsa el peder in i min armbåge, ungefär hela bilfärden...man känner plötsligt en impuls av att döda, bara kapa rätt av så där. Peder trånade efter uppmärksamhet, så till slut så skulle jag va snäll & släppa ut han på gräset en sväng...tacksamt värre, peder pissa & sen ur det jävla blå va han uppe i luften igen, rätt i nyllet...väste SITT & han satte sig på asset & dumstirra på en, NEJ din korkade fan...gillar INTE när duhoppar på mig!?! Men vad är det med pudlar??? Vafan felas hos dem?! Alla valpar är söta...förutom den där spattiga gösta haren, straight from hell!

Sen drog vi en repa ner till båtklubben, fråga om man kunde ha satans avkomma lös & papsen garva å sa att nej du han är galen som han är, lös så kommer han hoppa rätt upp i lunchen åt oss! Han har i alla fall insett att det är en idiot i andra ändan av kopplet!

För mitt liv kan jag inte förstå hur pensionärer klarar av ett sånt påfrestande offer? Asså kollade in farsan som whiplasha sig fram med hundfan, den DRAR...släpar runt han i princip! Papsen jama om stackars hundens nacke...tänkte i mitt stilla sinne RYCK för fan i kopplet & visa vem som bestämmer, vaddå stackars hundnacke...den drar ju själv som ett freak!
Så koppla papsen hunden bakom bilen?! Tyckte synd om mongot & vet att den kommer tjuta som en gris medans vi käkar...så jag spände fast han bland utemöblerna! Med facit i hand... skulle jag nog dränkt han direkt från bryggan istället!

Efter vi käkat, så tänkte jag..ah jag kastar väl pinne med han, så blir han lugn då! Hmm... pinnen hamna i pallet på puckot, som inte hade det minsta intresse att jaga pinne?! Testa en fotboll *ASG* ja...det var det enda som fanns, hade faktiskt ingen plan på döda skiten... sparka bollen lite löst...el peder pudel hoppa 10 meter av skräck hahaha...ah vilken syn för gudarna! Han gilla tugga spindelnär & gräs...inte leka?! Vafan alla hundar älskar att busa, men det här egot vill bara bråka! Sen skulle vi packa iväg oss hemåt igen...jag greppa idioten & han trippa fint, säger åt han att sitta medans jag ska peta ner grejer i väskan & balansera en cola, sen plötsligt får han damp & hoppar, drar sliter...vafan...som om det låg en köttbit på marken, skogstokig!

Spiller självklart ut cola på brallorna & över armarna av detta plötsliga utfall, blir galen...skriker att det är satans jävla golvmopp, papsen & hans polare börja garva...dom säger att han är valp?! VALP?? Han är ju för fan skadad, vid 8 månaders ålder kan en VALP för fan sitta, ligga & stanna kvar på komando...det är ingen valp...det är satans hantlangare i en raggig jävla kalufs!!!

Dom garva så dom dog, vette fan vad jag sa & inte om & till hundfan...men han åkte kana efter mig när jag gick med bestämda steg mot bilen! Illvilliga freak...här har man matat fanskapet med pommes & den odågan är ju värre än en skock kaniner i panik! Fräste om tacka fan för rottweilers, dom fattar vad man säger...till och med en pitbull kan lära sig saker på två minuter & är fan så mycket trevligare hund än det där håriga asset!

Till råga på allt, så plötsligt har jag lovat att passa den tasmanska djävulen i 3 timmar, han är smidig papsen. Monday blody monday säger jag bara...den ska få se vem som är vem, när papsen lämnar snöret i min hand...bara den rör sig mot sängen eller soffan så kommer han veta vad flyga innebär. Ska fan binda ett kvastskaft på ryggen på han om han är olydig...sen ska jag såpa både golv & hund hahaha...eller mnja det låter kul iaf...tyvärr är jag för snäll för sånna saker! Men ärligt...den där hunden kan fan inte va frisk, har aldrig vart med om nått värre & då har jag ändå lallat mig med allt från stora till små hundar

14 Comments:

Blogger RedAngel said...

Den är GALEN!!! DU minns ju när jag hade boss...han lärde sig allt jättesnabbt & utan props, han lyssnade!!!
Samma sak med shiva, basic grejer lärde hon sig på 3 timmar som valp...den här?!
My god...lite knark så han lugna ner sig först kanske?! Sen ett baseballträ på skallen så det landa rätt där inne..

Jo, men folk låter oftast mindre hundar komma undan med saker, tänk om shiva el boss skulle hoppa på en i ansiktet...man skulle ju va död då, för det första & sen skulle folk jaga en med knölpåk! Men lilla mongot..han kan inte ens ligg...fattar du, inte ens stanna!

lördag, juni 03, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hehe, det är ju katt man ska ha.
Söta och snälla, dessutom är dom alltid små och söta.

lördag, juni 03, 2006  
Blogger RedAngel said...

Hmmm Chris, kan man kasta pinne med en katt?!
Personligen gillar jag rottweilers & hon gillade katter med... ;)

Katter skiter inne å lukta apa... så mnje..dom e väl söta att kolla på, men icke lådan & sand under fötterna!

lördag, juni 03, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hahaha vilken larvig jycke! Min jobbarkompis har skaffat världens sötaste hundvalp (blandning mellan schäfer och labrador) men hundjäveln är helt ointresserad av att bli klappad och/eller leka. WTF??? Det är ju en jävla schäfervalp! Mjäkig som fan. Till och med jag som är lite "hund-orolig" (kallar det så...haru problem med det?!) vill att hunden ska hoppa upp och nafsa lite lekfullt efter min arm. Nä feg och pruppig är den. Apropå Rottweilers så var jag och såg remaken på THE OMEN igår. Så nu har jag sparkats tillbaka tio terapiår i min "hund-orolighet". Att dom valde Rottweilers som SATANS BESTAR kanske inte var någon slump....dom där käftarna....dom där käftarna...AAAAAAAARGGHHH!!!!!*S*

tisdag, juni 06, 2006  
Anonymous Anonym said...

Det är fel. Det är idag man ska se Omen. Jävla idiot..

tisdag, juni 06, 2006  
Blogger RedAngel said...

Nisse...du vet väl att jag kallade min för saker...satans väktare å sånt!
Börja du äntligen koppla ihop fakta nu eller?

Dom e så sexy när de skäller & dreglet far omkring nosryggen dras bak, tänderna exponeras...helst i mörker, så man bara kan höra kedjan rassla (halsbandet för herr oroligs info) och en strimma månsken som på exakt rätt ögonblick lyser upp gaddarna!
Det e skräckfilm Nisse... då vet man om man har satans väktare på sin sida, eller så tar dom en sida!

hahaha...det du Nisse lille! Och min bitch ska se Omen idag.. hehe så ska du på bio, så passa dig... hennes skrik kan få en att pinka ner sig utan skräckfilm ens!

tisdag, juni 06, 2006  
Blogger RedAngel said...

Kanske bobo...eller så kommer jag själv gå med strypkoppel, hoppa upp på folk i ansiktet...slicka dem i ögat & studsa?!

Vem vet vem som flippa först, jag eller hunden *S*

tisdag, juni 06, 2006  
Anonymous Anonym said...

Till anonymous: Det var inatt jag såg The Omen, kl 00:06. Hoppa och skit!

tisdag, juni 06, 2006  
Anonymous Anonym said...

Tur att man inte gick då, Kisse...

tisdag, juni 06, 2006  
Blogger RedAngel said...

Nisse & Anonym verka jabba...coolt, få höra nu då *S*!

onsdag, juni 07, 2006  
Anonymous Anonym said...

Omen va fan lika värdelös som The ring.. JAG hoppade till två ggr..
Jag hoppar fan 4ggr bara av tecknat.. sämst..

Aja, fick hem Tasja iaf ;)

onsdag, juni 07, 2006  
Blogger RedAngel said...

Sämst...då va Nisses nerver svaga mao om DU inte blidde rädd *S*! Då är det sämst, måste jag säga!

torsdag, juni 08, 2006  
Anonymous Anonym said...

Pudel är ingen hund. För övrigt är du jävligt rolig!

torsdag, juni 08, 2006  
Blogger RedAngel said...

Nopp det e fan ingen hund...helt rätt, det är en trasselsudd from hell

måndag, juni 12, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home