MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, juni 23

we got the flu...

Det har gått ett virus hemma hos oss...spelvirus...började med ett erbjudande från king, så tänkte heck why not...sen blev man fuckd up, biten av speldjävulen...fast rimligt, är icke så galen att jag skulle spela bort hus & hem direkt.
Men när det gäller att loosa där, då är jag en usel förlorare...jag hatar de där tyska gestapobrudarna som ibland spelar i lägre nivå för att rippa av en stålar, när de kommer upp med sina förbannade 70.000 poäng i jämförelse med miss amatör på 40...så vill man bara kapa dem, smälla dem med en bratwurst i skallen så de bäckna direkt!

Men jag tänker evil...sonen...han har blivit en CS fjant...och när han förlorar spöar han skärmen fräser som den sista stunden är kommen, vrålar så man hoppar högt! Och vill minnas en polare som beklagade sig att både make & son fastnat för det där spelet, hennes heta nätter var ett minne blott..när karln ylade fire in the hole, så var det inte henne han tände på...han kastade en granat & sprängde terroristerna. I need back up betydde inte längre att hon fick några överraskningar av mr. rabbit eller andra leksaker...maken hennes satt i garderoben & spelade hela nätter medans hon trummade på täcket mer å mer frustrerad!

Nu mer hör man även här...I need back up, camper...aaah...back to camp & vad mer som inte yttras! Har kommit på den geniala idén att förflytta även min burk till garderoben så kan sonen yla sina direktiv & köra med högtalare på. Det e riktigt kul när han kör med högtalare... man hör araber kackla ikapp med finnar, fransmän & en å annan svengelsk "soldat". Men...inte roande när både högtalarna & sonen överröstar mina fina små program på TV...spela ingen roll om han kör med headset...ynglet har ju en lungkapacitet som de där operasångarna, tror inte att han förstått sig på att VOLYMKONTROLLEN sitter på headsetet & inte i strupen...

Nä, tacka vet jag mina röjspel...där man har äckliga melodier & ploppa bort små prickar... och vad har jag döpt mig till där mån tro? Jo muffla *ASG*....verry najs omskrivelse som passa skitfint när man i tankarna har värsta svordommar när man förlorat, även om han inte headbangar skärmen direkt som vissa andra, men det har väl med mognad å göra hahaha... lika förbannad....men ah tystare iaf!

Nä...nu är det ninnananna...önskar eder alla en woonderbaar midsommar & ska väl kicka ner några tyskor kanske innan jag dunar in...revenge my friends, när jag blir förbannad så konstigt nog lyckas jag alltid få värsta scores...så siktet är inställt kill all kill bill...

6 Comments:

Blogger mumrik said...

Japp! CS är kul. Har ett gäng arbetskamrater som spelar detta och det är ett av de stora samtalsämnena. Det gick t.o.m så långt att jag själv började spela lite smått, men jag är nog ingen sån där spelmänniska när allt kommer omkring. :)

Men oj vad roligt att höra de när de pratar om gårdagens spelsession. De lever sig verkligen in i det hela och alla de där uttrycken, fire in the hole, storm the front och andra liknande fraser flyger genom kafferummet. :))

Om nu din kompis har fått såna där leksaker...då kan hon ju roa sig själv när han spelar...om han kan hålla sig ifrån då...ja då är det illa... ;)

Ha det gottit i midsommarvädret...

fredag, juni 23, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S*...aha...ytterligare en CS snubbe, ja du det verkar vara i alla åldrar som det spelas.
Så du är en nobie eller hur det stavas hahaha...fan jag kan lite fraser trots allt!

Jo du, hon får väl roa sig själv (därav är hon så sur jämt, antar jag)

Hm...gjorde en tabbe, stannade kvar i stan...men vädret e ju helt oki även om det e lite molnigt mellan varven!

fredag, juni 23, 2006  
Blogger mumrik said...

Kom prexis hem. Skulle försöka oss på att hoppa lite idag, men det blåste alldeles för mycket. För många newbies i gruppen och då var det säkrare att blåsa av tillställningen.

CS är väl mer eller mindre ett avslutat kapitel för mig. Jag blir alldeles spattig när jag skall försöka hänga med i de där datorsimulerade världarna. Mycket enklare att hålla ordning på vad man gör i verkligeheten. :)

Nu skall jag duscha, äta och gå ut med hunden. Eller ja, inte nödvändigtvis i den ordningen. Sen skall jag på 'dubbeldejt'. Kan bli intressant, eller rent livsfarligt misstänker jag. ;)

Här skiner solen konstant, men det blåser dryga 15 m/s och det är inte direkt kalasväder. Det borde vara ganska tomt i dina trakter idag...för det verkar som om alla tokholmare åkt hit för att fira midsommar. ;)

fredag, juni 23, 2006  
Blogger RedAngel said...

Dä ä bra mamba, kom just hem från värmdö...grillat både mig & korv va hahaha, myggbiten preciiiiis som när man lämnat staden!

Sonen fyller år i veckan, så det planeras en överrasknings resa eventuellt. Iaf är grönan klar för han...sen ska jag fixa lite mer najs stuff så han släpper datan! Sheitt...åkte hem imorse efter hans tjat om spela sitt förbannade CS...blidde tokig på hivet bre!

söndag, juni 25, 2006  
Blogger RedAngel said...

hehehe mamma e black nu...du ska bara veta hur brun jag blivit *S* jag e bamboowoman!
Wee...låter lagom kul å hänga på jobbet, kollade på resor ner till budva & kanske...kanske kommer jag att landa där om alles går som jag vill, då bobooo...då vi måste träffas & festa på där om du kan komma dit!

måndag, juni 26, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ska ha ögonen öppna...min dalring kommer väl däri kring krokarna oxå, men me ska skåda soleeeen ;)

tisdag, juni 27, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home