MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, juli 11

schnott hos dawnlords blogg

1) Har du ofta mardrömmar?
2) När hade du senast en mardröm?
3) Vad brukar dina mardrömmar handla om (alternativt, om du inte har mardrömmar: vad brukar dina drömmar handla om)?
4) Har du någonsin drabbats av
sömnparalys?


1) Eh...nä det var länge sen sist
2) Hm...det var länge sen, så länge sen att jag inte kan säga med säkerhet när...minns extremt sällan mina drömmar tyvärr, drömmer jag nu för tiden?!
3) Kan minnas 3 gamla mardrömmar, men de är runt 10 år gamla om inte mer & jag drömde dem flera gånger alltid exakt likadant...så därför minns jag dem
a: jag blir jagad i ett garage av 3 galna snubbar?! väldigt jobbigt *S* det är i vårt gamla garage, vi bodde där när jag var knodd typ, men vaknar alltid så vettefan varför de jagade mig?!
b: det är i min gamla lgh som va på bottenvåning, plötsligt ser jag lejon utanför, kikar bakom persiennerna...smyger runt tyst för de inte ska höra/se mig...vinklar persienn lagom för att se en jävel komma galopperande mot rutan & BOM så e han inne...sen vaknade jag preciiis innan han käka upp mig eller nått.
c: jag går på någon assmal bergsrygg, balanserar & jupps så klart så trillar jag...faller så det pirrar i magen...sen vakna jag...

4) Nej, kan jag inte påstå, men visst har man drömt att man kutar fast det inte "funkar" fast är säker på att jag sov då...så det e väl inte samma sak?! Fast jag brukar drömma sanndrömmar lite då & då...lite så där scary ibland...deja vu heter det va?! EN gång drömde jag om ett bråk skulle ske & dagen efter hade jag krig preciiiis som jag drömt natten innan!

Haha...just det kom på, en gång när jag var typ 12-14 drömde jag att krokodiler bet mig i fötterna, gjorde svinont... vaknade och så gör det ont igen i fötterna, lyfter på täcket & jodå...där sitter kattungen vi just köpt & jabbar med mina tår...men det var ju en kul grej bara!

Om länkarna inte funka så får ni vackert besöka dawnlord för att glutta på dem