MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, juli 11

daah...

Japps, nu har jag verkligen lämnat min lilla blogg för väder & vind...inte alls vart och klottrat så mycket som jag brukar...men ni ska veta att det har vart till en bra anledning *develish smile* har ju legat på stranden & dreglat över fina herrar som kutar runt likt en baywatch for woman!

Ack så tårögd man kan bli av lite skinn, damn god...fast samtidigt får man lust att snurra in sig i en handuk ibland & helst ha en stekpanna i väkan för att dräma till de där oönskade flirtarna som slemmar runt en i vågorna. Tänker specifikt på en äldre gubbe, närmare papsens ålder än min som så fort man klev i badet lämna fru & unge för att leka frustande valross med glittrande ögon i ens närhet & själv tänkte man...få kramp gubbfan, stick till din fru istället för att slemma runt mig.

Och han var ju inte diskret heller...låg & läste min bok, så kommer gubbfan i myrsteg och verkligen STÄLLER sig framför handuken och avfyrar ett flin...sådär lagom så man bara okej, du gillar att tugga sand eller?! Ska jag sparka nu sa vi??? Till och med brorsan börja garva, kolla såg du gubben med ölmagen, han spana in dig...man bara NÄHE gjorde han?! ÅÅÅ det såg jag inte!

Eller mitt ragg från moppepojkarna?! Ehum...mnja inte riktigt my style heller...men aja jag e ju så het så både gubbar & små pojkar nästan trillar in på handduken. Farsor på stranden är värst... de har sina barn som förkläde, sen kommer de...jag hade två farsor som näst intill kasta ungarna sina på min handduk så de skulle leka brevid en, så där så det är gränsfall att man blir irriterad. Sen ska vi inte tala om papsen vars gravida fru satt åt ena hållet & han vände stolen hitåt...satt & flirta bakom ryggen på tanten sin?! Lite sådär så man börjar må illa faktiskt, håll dig till din kärring istället...meeen de var uppenbarligen i ett privat krig med varandra & deras barn var ett vapen...den i magen verkade oxå användas i kriget!

Alltid lika intressant att iakta folk som iaktar en.

Ursh...nu har jag suttit med snoken i boken för mycket, har pluggat en massa teori...nu mer på allvar kanske än förr, för plötsligt så vet jag om andra saker...som jag inte alls hade koll på förut. Men mitt eviga traggel med att få in alla äckliga släp & reaktionsträckor & alla andra sträckor är fan ta mig omöjligt att banka in, jag får absolut hjärnsmälta av att bara försöka banka in det i skallen, det är så förbannat tråkigt.

Och snart ska jag till Gillinge för att halka mig fram i tillvaron, börjar känna en lätt panik...mer för att jag ska försova mig (de har extrema tider nu i sommar, då jag inte ens visste att man kunde vara vaken med en fungerande hjärna). Fan jag kommer tappa kopplingen & inte kunna förstå vad de säger till mig...måste upp 5 på morgonen och då är jag felknullad i skallen!

Kan en bil välta? Ja det kan den! Kan jag välta den på morgonen? Jupps, garanterat så kommer jag väl roa mig med häftiga rattrörelser & flyga så som ingen flugit förut hahaha...fyfan jag får ångest av det!!! Och inte nog med det...hade ju en bilolycka tidigare där vi snurra som små vantar så jag e lite sådär att hmm...tänk om jag får panik?! Tog mig flera år att fan kunna sluta nagla fast mig i instrumentpanelen bara man körde i 50km/h....å herre gud vad har jag gett mig in på?!

Äh, shitt majbritt...det kanske blir en förstasida på city...nyvaket puppyass rama tornet & landa på taket på E4:an, personal på Gillinge i svår chock - Vi har aldrig vart med om något liknande på 20 år, hon var galen började röka i bilen & satte sig på gasen...ignorerade vad vi sa och föreföll vara på självmordsuppdrag! Hans Åke går nu i pension med omedelbar verkan, han har sett allt!

*ASG* ja...det har ju aldrig vart fel på min fantasi i alla fall, men jag får väl berätta hur jag klanta mig & vad jag roade mig med lejter! Sist jag körde bil nu...så gick allt åt skogen typ...eller allt, vilken lögn jag tappa kopplingen konstant...för jag var hungrig & då funkar inte jag & mina ben på ett TRAFIKSÄKERT sätt...nä fan..nu ska jag återgå till mina äckligt tråkiga trafikregler!

2 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Min pussgubbe M säger att du ska se upp då du går ur bilen , för det är glashalt och han stod på arslet där på gillinge.

Jag har också kört Gillinge, men det var då jag var 20 år och minnet är lite kajko.

Minns i alla fall att det var rätt så skoj.
Jag är en riktigt harig fegis, så det kan bara inte varit läskigt.

På gröna lund åker jag ingenting, utan köper bara massa lotter t.ex
;-)
Ska hålla tummarna hårt för dig!
Kramar!
Ankie

torsdag, juli 13, 2006  
Blogger RedAngel said...

hehe grönan ja...man verkar bli lite gammal, man e inte så lockad av att åka så mkt längre upptäckte jag sist jag va där med sonen!

Det var satkul på gillinge...även om jag mådde pyton 2 dgr efter av nacken då, men annars...att få gasa & snurra hehe sånt roade jag med i vintras & hade askul...å inte har jag ändrat mig än!

måndag, juli 17, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home