MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, juli 11

Hänger du ut ditt ex?

Läst lite i nätblaskorna & hittade på aftonbladet ett repotage om att hänga ut sina ex på nätet?!
"Nu tar dock en del steget längre och hänger ut sin före detta med namn, bild- och varningstext så att hela världen kan se"

Hahahaha...å shitt, bara man leker lite med den tanken...vilka är de som hänger ut? Finns man själv i med en varnande liten flagga?!

Hur förbannad eller irriterad jag än må ha varit, så skulle jag inte drista mig till en sådan sak.
Vad är det "varnande" syftet? Bu freakin hu det gick inte som jag ville & nu jävlar ska han sättas i celibat? Man måste vara blind av raseri & frustration...inbilla sig att det blir bättre av att göra sånt, lite fjortisvarning! Även läst på city sms om brudar som "varnar" andra om nån snubbe som vart ful!

Men jag vet en kandidat som skulle platsa där, eller fler förresten när jag tänker efter... det var en tjej på sd som "varnade" mig för en kille, som hon sett lämna mess i min GB & jag besvarat?! Och sen fick hon stora rycket, hon besökte min & hans sida 13ggr/dag...jag kände ju inte herrn i fråga & lite develish som man är började jag driva lite med henne, vem hade inte gjort det?!

Och sen körde hon fram glödlampan i pannan, så där lite "diskret"... började förhöra sig om hur vi stod, om vi var ihop eller så...och jo då...klart vi var det, my god bruden blev rabiat....jag döpte raskt om henne till min egen personliga säkerhetsvakt, eftersom hon smög på min sida, hon varnade mig om den där killen, sen började hon tjaffsa?! Och jag garvade så jag dog när hon satte igång...självfallet kontrade jag på en högre växel... försökte hon stjäla mitt barns far? Men vafan vad var hon för människa?! Då började hon dissa killen...ja herre gud vad jag skratta, hur en människa som inte ens kände killen kunde åma sig åt alla håll & få sånna aggro utbrott blandat med kärlek & svek bara vek ut sig hos mig, djävulens flinande hjälpreda?!

Och...en av mina vänner, vars karl var otrogen & hon hittade dem...hon överföll snarare bruden med kniv & det blev rättsliga processer för hennes brustna hjärta & galna hjärna...när hon tänkte ut hämder skrattade man fast samtidigt tänkte man shitt majbritt, hon e fan psyko! Hon hade fina idéer...man skulle åka till globens slakthus & införskaffa ett grishjärta...det skulle ligga framme en dag, sen skulle det paketeras & skickas per post till hennes forna kärlek...när han öppnade det så skulle det explodera...mmm av värmen & föruttnelse processen?! Hon gick så långt som att inbilla sig hon var en häxa & nu hade hon lagt en förbannelse...nu jävlars!

Need I say, efter ha hjälpt henne hitta en advokat...så sakterliga började min operation " Shake this nutcase"...försökte få henne söka lite mentalvård...för hon var tokig! Sen började hennes historier om våldtäkter, de skedde frekvent & varje helg efter hon blev lämnad...så där så man förår att det bara är ett rop på hjälp & inte alls någon sanning i det, alla killar våldtog henne?! Eftersom jag kännt bruden i fråga sedan hon var liten, så visste jag att det bara var BS det fanns ingen sanning i det hon sa...hon mådde bara lite piss & skit & helvete...och eftersom jag kände folk som vart med om det traumat på riktigt så märktes det tydligt att hon bara svammla i nattmössan!

Sen hade jag en skön brud, ett ex till min dåvarande...som när hon fått reda på att vi var ihop... så började hon ringa som besatt, så där pinsamt så man tycker synd om henne. Och hon försökte få igång mig med på hennes nivå?! Sanslöst vad det finns för galna brudar där ute.

Hon jamade 3 ggr/dag i telefonen...de där berömda klicken när man svarade uppenbarade sig, preciiiis som på film! Och hennes fantastiska historier om när han skulle besökt henne bakom min rygg?! Helvete, det var som en komedi...hon spelade ut sig fullständigt & tillslut började jag garva när hon en dag "ville prata med mig" jaja hell baby, kom då...hon börja dra nån snyftare hit & dit...jag måla mina tånaglar & lyssna lite disträ, då blev hon sur för att hon inte hade min fulla attention & då hade de preciiiis haft sex serrö...jaha sa jag & när skulle det ha hänt? För en timme sen, bara så du vet!!! Och jag skulle veta att han vart otrogen mot henne, så det skulle han va mot mig med...fast det var han redan...öööh med henne?!

MOHAHAHAHA...ja, tillåt mig asgarva å det mörkaste sätt...den helgen hade vi vart hos min släkt & vi hade nyss klivit innanför dörren, herrn lagade mat åt mig medans hans ex försökte massera min hjärna & fylla den med hennes trånande sexfantastier. Vi jobbade ihop, så vi var ju alltid tillsamans i princip...så den rövaren hon försökte...*S* den va långsökt som fan!

Kunde inte hålla mig, så jag fråga om hon var frisk...mentalt frisk? Hade hon papper på det eller?
-VA? Klart jag är frisk... nä jag har inget papper på det, vad menar du?
-Hmm...jaha, men vill du ha ett tips av mig?
-eh? tips?
-Har du balkong?
-Ja det har jag, fräste hon!
-Öppna dörren, kliv ut & sen kan du ju ta & HOPPA därifrån....förhoppningsvis blir du smartare av att landa på skallen eller så helt enkelt dör du!
-Men jag bor på första våningen! Säger dumskallen...
-Då kan vi ju utesluta dödsfall, men dock kanske skallen hoppar på plats igen!

Bruden satt tyst i luren, man hörde hur hon tänkte! Tillslut kom hon fram till att hon inte skulle skada sig av ett hopp! Man bara...nähee är det så, skulle du ha något emot om vi byter nummer till hemligt? Jag ansåg att vi konverserat tillräckligt & hennes mål att försöka bygga upp någon osäkerhet tydligt misslyckats och...japps KAPA PSYKOSEN NU läget var ett faktum!

Som grand finale så klämde jag ett: om han vart otrogen mot dig, så varför i helvete ringer du efter han då? Efter en lång tystnad, så kom hon på att hon velat varna mig?! Hmm?! Logiken var underbar!

Meeen...vad ska man säga, i krig & kärlek är allt tillåtet? Eller är det bara då de tyngsta psykoserna träder fram?! Och att hänga ut nån med betyg, bild & namn...är ju ett tydligt tecken på hur pass omogen & galen man är...själv...för man kan väl komma över folk på bättre sätt än så?! Eller...?

Nä fan...det är så pinsamt ohett att hänga ut folk, oavsätt anledning...man måste väl ha lite självrespekt när ett förhållande krashar...man kan väl analysera sitt eget beteende oxå... it takes 2 to tango vill jag minnas!

2 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Jag hittar bara den bild du redan har här i bloggen???
Vill se idolbild juueeee!!!
;)

fredag, juli 14, 2006  
Blogger RedAngel said...

hehehehe...det du Ankie...det finns 2 upptäckte jag idag :S men men... det e hemlish

lördag, juli 15, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home