MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, juli 17

im a looser baby, so shut d fuck up...

*S* Jag har upptäckt min not so nice sida...loosersidan, som kan göra att humöret svänger 180 grader ner mot helvetia! Har aldrig direkt vart en dålig förlorare...så vida det inte gäller pool king på datan...men damn shitt vad förbannat irriterande det är då.

När man försöker sig på sina snitsliga moves med biljardkön som...IRL brukar funka tvärsäkert så kan man ge sig fan på att när det e data jox, så ska de där förbannade kloten fara åt helvetia & pulsen börjar öka för varje miss...man är en snudd på att bli som de där små finniga CS fjantarna som dunka sönder datorn av raseri (eller den tyska tjockisen jag såg idag som flippa över sitt fotbolls spel ) istället har jag utvecklat en ny sport...hur mycket minus poäng kan man få??? Och tjaa rekordet är väl cirkus -15.000 så där *S*.

Goddamn...inte för att jag riktigt förstått score systemet där...för ibland när man sänker "fel boll" så PFFT RAZZEL...å kolla 5000 poäng?! Sen nästa gång man sänker i fel sifferordning (ganska troligen efter ha försökt pricka den där förbannade gula lilla skiten en kvart & sen drar iväg alla åt alla håll) så jaha...då blidde det minus en halv miljon?! Försökt kolla färger då jag sänkt fel...ofrivilligt...men asså, näe nästa gång (då man så klart försöker sätta score genom mygla ner andra bollar) så får man minus?! Läste deras "tips" & spelidé mmm blev jag klok? Nej!!! Inte för att när jag som finnig fjortis försökte se ascool ut på jugge föreningen sänkandes bollar & joxa med biljardkök förstod reglerna riktigt mohahaha...jag sänkte dem i sifferordning and that´s it (kanske ska hitta en biljardkunnig fan som kan lära en rätt).

Iofs så var det stressiga moment, typ man stod coolt & rökte svinga biljardkön och BAM, en smäll i bakhuvudet...jo då, då var det någon vuxen gubbfan som smacka till en & talade om att rökning är för vuxna & nu är det larmcentralen till både mamma och samtliga personer av samma nationalitet...ryktet som cool biljardspelerska gick åt fanders & man förvandlades till en finnig fjortis med ögon som flipperkulor, man utvecklade snarare talangen att fimpa snabbt som satan & dra en klunk cola i blixtens hastighet bara det rörde sig i perferin!

*suckar* det var tider det, röker man nu...så herrskapshostar gamlingarna, det blir inte liksom lika uppseendeväckande och skvallret kommer liksom aldrig igång, inte ens om man i fyllan dansar på ett bord eller så...då är det mer jaha ja...se på den gamla hönan som förvirrat sig upp på bordet, ja hon har väl blivit senil nu & försöker lokalisera rullatorn i myllret av tonårsynglena!

Mmmm...så ere *S* fan, nu krävs det väl att man kör rätt genom väggen för att någon ens ska höja ett ögonbryn & smacka till en i bakhuvudet med lilla hotet...JAG SKA SKVALLRA NER DIG!

Men tänk...va skönt det är...hahaha....nu kan man kanske slippa fundera på vilken rapport mamsen kommer att få & vilka följder & sanktioner det innebär.

8 Comments:

Blogger mumrik said...

Du menar att du äntligen vuxit upp och blivit så pass vuxen att du själv får bestämma över vad du gör och hur du vill leva? ;)

tisdag, juli 18, 2006  
Blogger RedAngel said...

hehehe...men vafan lista du ut det?! å jag som va sååå hemlig *S*

tisdag, juli 18, 2006  
Anonymous Anonym said...

GLAD SEMESTER RED! Jag gillar dig hur du än är och dina arga sidor är ibland dina vackraste! *S* PUSS!

onsdag, juli 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Nisse, dom e alltid bäst... lite väs å fräs eldar upp tillvaron!

Glad semester själv Nisse å må vädergudarna dansa solstings dansen :O

onsdag, juli 19, 2006  
Blogger Nettan said...

Ohw, intressant blogg :) Kul att läsa ^_^

tisdag, augusti 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

Tack nettan...gillade din bild om skönhetsidealen hahaha...skön som fan!

tisdag, augusti 01, 2006  
Anonymous Anonym said...

du.. du vet att jag är klumpig, det behöver jag inte påminna dej om..
Tappade min sprit, ..POW.. borta..
sååå, min fråga till dej är;
Du är väl inte en sniken jävel? (Din dricka smakade gott) :D

tisdag, augusti 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

Näe Bitch...skämtar du med mig?! Seriöst??? Du e ju fan handikapp, ska slå dig hårt & länge din dumma unge!

Akej...du kan få slicka på min flarra kanske...men BARA kanske... and it will cost you...MOHAHAHA

tisdag, augusti 01, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home