MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, augusti 3

Linkin in Tallin...part 3

Jag e liiite sen med mina uppdateringar...men nu jävlar blir det två, så man slipper scrolla 3 meter...ordningen e skitsamma...traumat är det viktigaste!

Så slutligen hade jag pimplat mitt kära kaffe, hjärnan hade väl börjat fungera hyfsat...likt en äkta turist hade jag utrustat mig med inte bara en...utan TRE kartor, nu skulle vi upptäcka Tallin... lämna fimpar som bevis att vi vart där...jo rå, skulle till gamla stan & plåta lite...mmm...sen skulle jag allt se den där kyrkan & ottipåtti huset vad det nu hette men såg snyggt ut på nätet & självfallet skulle mina foton bli ännu bättre...japps!

Och vaddå gå, vi skulle ta taxi dit! Kostar ju ändå ingenting, så varför slita på mina fina pumas när man kan rulla med style?!

Jepps...ut i solskenet (SHMI- vi ljuger så vi tror oss själva rapporten hade visat på spöregn, men icke då...solsting var att vänta, till och med vädergudarna var med oss...vad kan gå fel då?!) Trillar ur terminalen & iaktar först de galna lämeltågen med kabinväskor som ringla framför... naah cab sa vi...vänder mig leende om, spanar efter en bil...och vad skådar mitt öga?! I helvete heller...varenda chaffis såg suspekt ut...så där så de nog skulle köra en...jo då, till en gränd & sno alla pengar, sälja en till nån skabbig bordell som...visserligen skulle ordna med transport i en skitig lada hem till stockholm igen...men dock...näe, kändes liksom som mina puma ändå var lite slitna, fan...det blir billigare att köpa nya och man får behålla hedern! Och jag hade ju mina kartor som sagt...ehe...vi går!

Så börjar ungen & syrran pipa...asså GÅÅÅ, näe...bla bla...man bara okej åk du, vill du bli mördad, rånad eller såld?! Eller ville du köpa sprit?! MMM??? Genast så var släpa fötterna ett bättre alternativ än en lätt paranoid morsa/syrra som till råga på allt kunde utveckla agressiva tendenser!

Kartan funka skitbra....skulle man tillbaka, så var det bara att spana efter polarn sadam..så hitta man ner till sitt fina tango hangarfartyg, så man kunde bli technobombad hela vägen hem igen!
Sen började det berömda...hum hum...jaha det där va den gatan, okej...om vi svänger av på den där gatan, kilar över där...följer den...så voila, gamla stan! Eller...vi förföljer ett gamalt finskt par, som ser ut att vara ute efter en kulturupplevelse...de ser fan rätt säkra på vart de ska gå... så varför anstränga sig?! Jorå...det var ju skitbra idé...om jag vart vaken, så hade jag nog sett den analkande faran att svansa efter finnar...å min dumma idiot!!! Vi hamna i en liten sketen gränd vid en snorbillig spritaffär inklämd i ett hörn?! Funka inte bra...back to plan A...okej...här har vi då den gatan....hmm...ja, vi går väl öööh...vänster här...hamna i en park?! Okej...fanns INTE med på kartan, men så najs....röka paus mao!

Sen...jaja ska vi väl va smarta & fråga snälla tant tallin om WTF...vart är vi?! Tant muttra på sitt språk, jag mummla på alla tänkbara språk peka lätt desperat på kartan...tanten säger kvisibliii?! Man bara...hmmm...säger du det?! Okej AIRPORT?! Ah that way...perkkele...vi har gått åt fel håll!!!
Lätt irriterad av kidsens tjatter om vem som ska dra den förbannade kabinväskan (jag skulle läsa karta & alla vet att kartläsare bör ha händerna fria så det så, eller känn er upplysta om DEN regeln mohaha) & de facto... jag, som har radar i asset normalt sett & hittar överallt har gått FEL...mnja...anta en viss kyla i mitt fagra humör!

Trilltrall...hitta ena gatan, hitta den korsande...och NU nu skulle vi till gamla stan...jorå... tills vi inser att WTF alla gatjävlar står ju inte i den pissiga kartan & nu jävlars va vi snart vid parken IGEN?! Men vad är detta?! Tallin skit! Har de fan inte råd att printa smågatorna elle?! Gratiskartor e så billiga att man får lov att nöja sig med hälften av gatorna, uppenbarligen!

Vi lyckades cirkulera 3 varv i samma kvarter, till slut sket vi i gamla stan & rikta in oss på shoppa lite! Och shoppar vi som alla andra? Nej! Vi är särbarn...självfallet (efter ha konstaterat uppackad resväska & förbryllning över idiotin....men självfallet skyller jag på solsting, har man inga vittnen så vem ska förneka det?!) vi shopade en hamsterbur...det var ju så billigt, sen få se här nu..lite vaxstripes kan va bra att ha...ooo kolla dom har den där deon som de har hemma i juggeland...HAMSTRA!!!

Tja...lite annat crap oxå...givetvis obligatorisk spritshopping över eu stadgad kvot... är väl inte helt hjärnskadad, sen jahapps...så spelar man smart oxå...som bekant har de ju slutat sälja mina älskade blend freakin GULDPAKET kings...så jag har fått börja på marlboro light som alla andra babbebarn...anyway, ska spela hälsosam...köpte limpa silverfärgade marlboro (säkert skatan i mig som slog till...allt som glittrar e guld) ja...blidde jättebra...ända tills man börja blossa på dem...sug har liksom fått en ny betydelse...mmm....sug så filtret hamna på halsmandeln & HOPPAS på en nikotinskadad lunga...där kan man glömma allt vad canser & lungkollapser heter, det närmsta man kan drabbas av är syrebrist & svimma för man bara suger & inte andas...

Och jaaa...jag gråter för varje paket jag förtvivlat försöker att förbruka, det heter ju för fan inte bryta ett vinnande koncept, de där lightsen funkade ju...dock lite hesare, men det e ju sexy att raspa ur sig lite förföriska meningar med dov stämma(hostattackerna är jag dock lite tveksam till, kanske inte rätt att spotta ner ett ragg först då)...har jag hört....är jag övertygad om...eller ja...så är det PUNKT!

Ja...efter ha svurit över kameran & försökt prångla med kabeln för att tanka över mina fina bilder...insåg jag att äh vafan skit i det, sonen fotade en handikappad duva med klumpfot, finns diverse solnedgångar från båten...pinsama "vi är idioterna i hytt nummer 24" varierat med vafan tar du foto på mig för bilder...så naah...ah jo, vi fick en fasadbild...jättefint hus, dock var bottenvåningen belamrad med diverse vitvaror till försäljning...det var det närmsta arkitektur vi plåtat! Fick ut en bild...och den må jag säga är den viktigaste av alla...ME MY SELF AND I!

Här har vi en bild på moi...ett porträtt i denna underbara krogmiljö lätt skakad, rätt störd...men jääävligt schnygg! Så där ja...då har vi avverkat Tallin...min nästa reseskildring kommer att uppdagas, analyseras & självfallet uppdateras på denna eminenta lilla sida!

Erkänn...efter ha läst min fina lilla guide, så känner ni er sugna på att vandra i mina fotspår... rekomenderade gator att hålla sig till är: Gonsori, Pronski och självfallet de hemliga som man får lista ut själv...men följ bara silverfimparna & håll utkik efter den handikappade duvan i parken... nära flygplatsen så ska ni se hur finfint det är!


Skåda även läppskadan...så går det om man köper fel cigg & får suga ut halsmandlarna för att få sig ett äkta bloss, så ett varnande finger höjs & här är varningsettiketten för Silver Marlboro:



Rökning av fel sort kan orsaka guldfiskplut...PASSA DIG du kan seriöst skada din omgivning, specifikt sura ickerökare med herrskapshosta som envisas stå tryckt mot ryggen & tvingar sig själva passivröka på andras bekostnad!!! Suck on silver!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

nänänä.. Dissar du Mongo?! Duvan va lite.. välanvänd? men charmig som fan. vi skulle fan ha plockat den i hamsterburen och tagit med oss den. Vad är det värsta som skulle kunna hända lixom.. Är ju bara att äta upp den om den är jobbig.. Duva är säkert gott.

torsdag, augusti 03, 2006  
Blogger RedAngel said...

Tja du...kunde väl ha stoppat ner den i buren, men jag tänkte mer på att ta den där söta vita duvan, liksom fred på jorden...fred i tallin å så där.

Men sen slog det mig...AAAH FÅGELINFLUENSA?! Tänk om det galna fjäderfät hostar på mig? Rent av nyser mig rätt i ögat...herre gud vem ska då ärva mina pumas & min rull rull bag?!

Du vet väl att vodkan får du INTE, du kommer liksom inte att värdera den så högt & ta hand om den miss slippery fingers *fnys*

torsdag, augusti 03, 2006  
Blogger Chribbe said...

Eh....en hamsterbur....hmmm...bra att ha eller? Stoppa in sonens huvud när han busar för mycket? Dunka i huvudet när eventuella ryska hallickar blir för närgångna. Smussla in en hundvalp och sen hävda att det är din hamster så att du kan gå därifrån med en gratishund?

fredag, augusti 04, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Typ bra att ha, tänkte fånga en pippi i parken med, men ångra mig som sagt rätt snabbt.

Valparna är ju i rätt size...hmm där sa du nått, men naah sonen vill ha en "råtta" av ngt slag & blev lovad en av en vän...så därav den mystifika shoppingen hehe.

Ryssarna blänger man ner & möjligen i en kris situation dänger man vodkaflaskan i skalleponken på dem! Fonka skit på bro

fredag, augusti 04, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

:-) Vad kul att se foto på dig!!
Det är lite skoj för jag har tänkt mig dig så.
Red är ju en sötis!
;-)
Nästa gång får du fota dig utan brillor..hähä ;-)
Jag läser alla inläggen men drar mig lite för att kommentera då sidorna får tuppjuck, då och då....
Ha det bäst!

torsdag, augusti 10, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja, så där ser jag ut...hela tänkte inte förblinda omgivningen med att outa hela mig, utan lagom diskret som vanligt *S* (ouff vilket ego man kan ha)

Det stod ngt om att de skulle fixa på servern, så troligen var du inne då... för jag skyndade mig att slänga upp nisses utmaning!

torsdag, augusti 10, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home