MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, maj 9

GAMBLER strikes...gammal stryker...

Muhaha...gjorde ett test på expressen (efter ha gluttat hos stationsvakt) och det e ju inte så jag blir förvånad direkt, Im a gambler...så inte höjde jag ett ögonbryn för detta lilla:

Resultat
Du leker med livet.Sannolikt behöver du hjälp för att inte dö i förtid.

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Sämst test.. "Sannolikt behöver du hjälp för att inte dö i förtid".. Vafan, så säger/skriver man inte.. Deras fel om jag dör i helgen..

tisdag, maj 09, 2006  
Blogger RedAngel said...

...jupps...vi stämmer expressen via ombud OM nått händer (sånna in case of kuvert), så har de stressat oss till döds av testen!!!!
Najs plan...då kan vi bygga ett masoleum så folk kan komma å tillbe oss, som de gudar vi är *ASG*

tisdag, maj 09, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag fick höra (av en arg labrador): "Om du inte dödar någon snart så kommer satan och tar dig!" *S*

onsdag, maj 10, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Men Nisse då...en LABBE?! Eru säker elle?!

Akej om du snacka rottis...fan jag knocka en labbe en gång...smack på nosen å sen pinka den ner sig varenda gång den stans naffsare såg mig!

Nisse...STIRRA ner skiten, så piper den & blir din slav!

onsdag, maj 10, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hehe det var en labrador...eller en rottweiler eller...jag vet inte så noga. Är så jävla hundrädd så jag skiter på mig om en pudeljävel skäller i min riktning! Alltså en sån därna stor pudel dvs. Ville ju inte att du ska tro man e en pussy.

torsdag, maj 11, 2006  
Blogger RedAngel said...

Dä ä lugnt Nisse, ska ta med mig min lilla terrier då vi ses... hon kan skälla, studsa och fånga bollar(na)*S*
Du kan bevisa din manlighet då ;P hehehehe och hon e liten...

Ere okej eller?! Packa henne i handväskan så ses vi later

torsdag, maj 11, 2006  
Anonymous Anonym said...

AAAARGGGHHH!!!! Lämna hundj****n hemma!!! *S* Nä då jag gillar hundar jättemycket men är och förbliver reserverad mot de större raserna. Kalla det respekt, kalla det artighet...jag kallar det lycanthropfobi (RÄDSLA FÖR VARULVAR!!!) eller 100% ren och skär det-skriker-från-bron-mitt-i-natten terror! *S*

fredag, maj 12, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Du...den lilla jäveln e fan farligare än vad miss rottweiler va kan jag säga dig. (hon hoppa upp på en grabb å satte sig i skrevet hahahaha...det e sanning)

Visst, en liten kan man kicka iväg va...men risken e större att hon hänger i din tå då!

fredag, maj 12, 2006  
Anonymous Anonym said...

Älskar Jack Russell men när jag hör ord som farlig då är det fel. Vem vill ha en farlig hund? Ska den vakta eller vara trevlig mot besökare (så länge dom är trevliga). Jag blir surig för flera vänner/bekanta har blivit attackerade av s.k "sällskapshundar"...känsligt ämne för mig I guess. Byt ämne.

lördag, maj 13, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja men Nisse...med "farlig", så menar jag inte bindgalen rabiestokig hund så som du tolkar det, så pissa inte ner dig direkt va *S*!

Och jag har blivit attackerad av en hund som slet upp ryggen på mig helt oprovocerat...försökte komma åt strupen, so what?! Ska jag börja grina nu?

En annan hund kände sig trängd & högg mig i fingret...ibland får man skylla sig själv =), ett djur är ett djur & hur de kan reagera i trängda situationer går ej att dressera & är olika...precis som vi människor är!

Att du är hundrädd är en sak...det var jag i en period med, men kom över det...så det kanske är skillnaden mellan dig & mig...jag har gått vidare med det & kommit över det hela, hur surpruttig du nu än må bli...thats the shitt!

tisdag, maj 16, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home