MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, april 25

Luft i örat?!

Damn...sonen lekte med en soft airgun...så ploppa han till rätt i örat...HOHO...hör jag nått eller?! Ja asså =) den var ju inte laddad, för då hade han vart DÖD nu, men shit...hörde SVT´s testsingal i en halvtimme.
Tack så myckso...verry skön känsla...visste inte att man kunde puffa luft i örat istället för att använda tops kanske?
Troligen fick man en permanent hjärnskada...luftbubbla i hjärnan... hört talas om den diagnosen, eller? Ingen hypokondriker som vill ge mig medhåll där? Inte?! Nähe...

Asså...jag förstår inte, jag är så över djävulskt trött, solen skiner...man nästan nickar till, man ser ut som fan själv...ögonen är fortfarande svullna pluffsar, nyhet för denna vecka är den ljuvligt blåsvarta ton som sakterliga sprider sig i den undre pluffpåsen man anamat.

Varje morgon tillbringar man en kvart för att hitta ut ur muggen, efter sprinklat ögonen med allergiskiten...som fortfarande svider som klorin?! Nyhet denna vecka nummer 2 är att jag äntligen invigt min mors pillerpåsar hon ständigt ska skicka (fan vet, kvinnan är galen) och kan tilläggas att hälsokostpiller...dom är stora...läskiga och ska sväljas?!

Speciellt på morgonen...då man redan är blind, snortat nässpray mot allergier, svalt piller mot allergier...herre gud, inte ens pundarna på plattan äger så mycket askar, kartor & olika tortyrredskap för snokinhalering som jag. Nu har jag förmånen att försöka kväva mig själv med ginseng tabletter, rosenrötter utöver det hela.

Vad då käka frukost, har ju ett knarkförråd av piller...så det är väl nätt och jämt man vill svälja en mackjävel ens...speciellt inte efter man snörvlar som en galen kossa...halvblind & håret på ända! Säger då det...finns tillfällen då man är jävligt tacksam över att bo själv (i princip) för jag tror banne mig jag skulle skrämt skiten ur en karl...med allt mitt raffsande, kraffsande och alla skador jag ådrar mig i mina tappra försök att minnas VART jag la väskan, helvete ska man ha käk med sig?
Hmm...okej....SL kort? Vart såg jag det sist? Ööööh nycklar ja...just det...sen kuta man som en älg ner för trapporna...bara för att muddra sig själv...satan mobilen, fan *svett* kuta kuta... hämta fanstyget...stirra sig i spegeln och inse att nehe du lilla gumman...du fick inga skönt rosiga kinder av din ofrivilliga morgonexercis...nehe...möjligen inser du att lungkapaciteten är det samma som en föråldrad epa traktor som puffa fram i sakta gemak!

Fan, vad livet är najs...sen i hissen upp till lokalen, spana man in sig i spegeln med förhoppningen att NU...NU JÄVLARS har jag vaknat...det man ser i spegeln skulle skrämma skiten ur vem som helst...för ta mig fan, jag delar hiss med ett lik varje dag...hon stirrar lika strange varje dag och satan vilka puffar på ögonen hon har. Man tar en snabb koll bakomryggen, ska kolla in vem fan det är...shitt...tur att man är...AAAAAAAAAAAAAAAH det e ju JAG?!

Säger bara HELVETE...vad är det som händer med mig? Varför är jag så in åt helvetes trött? Imorgon ska jag GRINA hos husläkaren, slita mitt hår...självfallet överdriva å det grövsta för att få en tid, som INTE innebär midsommar...helst en pronto!

Igår behövde jag en tid...idag behövde jag en...och imorgon...då kommer ni se en stackare krypa längst spåret på tunnelbanan...släpa sig själv i håret, tilltvinga sig ett gulligt leende, lägga huvudet på sned...så där sött, fast i mitt fall lär folk fly i panik....ringa snuten...avliva monstret!

*S*...jupps så ere ba...näe...nu ska jag lägga huvudet på kudden...snyfta en skvätt och be till naturpiller gudarna att jag får lite fire in da ass och vaknar pigg som en mört imorgon... jag orkar inte vara trött....det är JOBBIGT att vara trött *S*...det ÄR ju det...våga inte mobba mig! Annars SOMNAR jag på dig...akej...det e ett SERIÖST hot! Me and my bony ass will kill ya!

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kan ju säga till dej PÅ EN GÅNG att mammas naturmedlen funkar inte.. I N T E! Säg senast du såg mej utan att gråta.

Jag tycker inte om dej har jag kommit på. Du stressar mej. Därför röker jag så mycket.

tisdag, april 25, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja...inte fan blev jag pigg av det iaf eller...man kanske måste HIVA ner hela burken för få effekt?! 5 minuters totalt pigghet, sen BANG ner i asfalten *S*!

JAG STRESSAR DIG?! URSÄKTA MIG??? Skyll inte på mig att du blossa
som ett lokomotiv du har kollat för mycket Lokomotivet Tom, sluta kolla bebisfilmer för fan!!!

Nu tycker jag du ska ta och fundera över dina värderingar, du tar för mycket plats *S*...dina cigg fyller en askopp så jag inte ens kan peta ner min kompis?!VA E DET FÖR STIL?! Passa dig så jag inte sabbar din shopping imorgon *S*...jag har rättigeheter!

//TRÖTTISH

tisdag, april 25, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hörru du din j*vel!!!

Skulle bara våga fucka till det imorrn.. jag vet vart din son går i skolan.. höööhööö.. (försöker låta som ett spöke men det funka fan inte)

tisdag, april 25, 2006  
Blogger RedAngel said...

Sug på en luddig stortå om du EVER anklagar mig för stressa dig, när Du har rökt upp kattens andel cigg
MOUHAHAHA (<-ÄKTA spökflabb)

Vänd inte ryggen åt na...hon kan klösa dig, såg med egna ögon hur hon strimmla en servett på en lunch! Det e fan farliga grejor!

Säg att du ÄLSKAR MIG och att JAG ÄR BÄST, så får du gå i frid...inte oroa dig att jag ska fucka loss dig OCH din dag hahaha

onsdag, april 26, 2006  
Anonymous Anonym said...

Min hals gör så ont.. Ska du hålla mej i handen när mina två små fiender ryker? Om du har tur så kanske det är heta läkaren som pillar lite laser på mej. Never know.. Men vettefan hur jag ska klarar mej utan att krubba innan..

Men nu svammlar jag.. ska sova.. är ju en duktig flicka som ska upp tidigt imorrn..

See ya tomorrow biiaaaatch!

onsdag, april 26, 2006  
Blogger RedAngel said...

DET DÄR MY DEAR BITCH såg inte direkt ut som en kärleksförklaring eller en hyllning av mig!

Vafan...tror du jag ska kolla när du spottar blod & jag skrämmer läkaren så han lasrar av min skalle?! Sjuk eller?
Fast...iofs en läkardejt? Hmm...? Kan ju vara din kärlekshyllning till min shoppingtripp?!

Send some löve OR ELSE...

onsdag, april 26, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Ni är ju helt crazy!
Jag ser stand up comedy
och jag ser serietidningsrutor.

Scenen är ännu tom och rutorna likasaå.

Om ni inte passar er så ska jag fylla dem bägge med edert innehåll.
Hälsningar!
Manustjuven!

onsdag, april 26, 2006  
Blogger RedAngel said...

Jupps Ankie, vi är systrarna komedi!
Min blogg e som ett kinder ägg Ankie...det vet du ju! Först inlägg, sen komentarkrig *S*!

Du kan tänka dig alla oss syskon när vi sätter igång, vi kan skratta så vi grinar fast..i nästa stund så kan vi strypa varandra & bråka lika hett ;)

onsdag, april 26, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home